Şimdi Ara

Casper Nirvana CN.CRI - 2630B Kullanıcı Kulübü ( Paylaşım,sorular ve öneriler ) - İnceleme eklendi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
12.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gta 4 yükledim laptopa, 992 mb filan gösterdi grafik ayarlarında, oyunu açtım , kastıgını farkettim, kapattım, dedim belki kendi ekran kartı oynatmaya calısıyodur, nvidia ya nasıl gecerım dıye dusundum, onboard ekranı devre dısı bırak dedim ekran gitti :D, yeniden baslattım o devre dısı olarak duruyordu, ama ben gerı etkinleştir dedim açar açmaz, sonra oyuna tekrar gırdım oyuna tam baslarken direk kendini kapattı. Açtım tekrar girdim yine laptop kapandı. Acaba neden ? Bi fikri olan varmı?
    oyunun kasmaması lazım mantıken , o zaman gt540 ile o oyunu nasıl açıcam bu ilk soru?
    Birde oyuna girince şuan 2 kez denedim çat kapandı makina acaba neden?
    Acaba gta 4 lemi ilgili problem, bu arada da pc hiç ısınmadı, ısınıp kapattı desem kendini öyle birşey de yok.
    Elektrikten olabilir mi topraksız priz de kullanıyorum?
    Zaten bataryasını da poşetinden bile çıkarmadım daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuer -- 20 Ağustos 2011; 20:31:17 >

• Bro nvdia ayarlarından yapılıyor o 3d ayarları ile ilgili bir yerrden.
  • Oradan seçtim gt540 ile açtım oyunu, oradan bu oyunu nvidia ile çalıştır dedim, sanırım cd yok diye pc kapandı, dameandan 1. diski yerleştirdim oyun açıldı, ama kasıyor. Varya hep hayalim bi pc de sorunsuz gta 4 oynamaktı. Bunu dell de yapamadım cok ısınınca içim gidiyodu. Bundada kasıyor. sende elinde varsa bikurp baksana, low detail de bile oyun tat vermiyo :(
  • Merhaba hocam aynı ürünü bende aldım dün(mağazada teşhiri kalmıştı anbcak onu alabildim biraz çizik mizik gibi ama neyse inş tek sıkıntım bu olur)benim cihazın iki sorunu var biri adaptör girişi biraz lacka olmuş soket çok çabuk çıkıveriyor dokunmamanız lazım neredeyse. Ayrıca ürün çok ağır google uzun zamanda açılıyor açılınca da adres çubuğuna yazı yazarken harfleri yazdıktan saniyeler sonra ekranda görünüyor formatı yeniledim ama sorun aynı çok ama çok canım sıkılıyor zaten teşhir diye üzülüyorum bide böyle olunca
  • kurup bakarım. driveri güncelledin mi peki nvdia driverını
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahmaran74

Merhaba hocam aynı ürünü bende aldım dün(mağazada teşhiri kalmıştı anbcak onu alabildim biraz çizik mizik gibi ama neyse inş tek sıkıntım bu olur)benim cihazın iki sorunu var biri adaptör girişi biraz lacka olmuş soket çok çabuk çıkıveriyor dokunmamanız lazım neredeyse. Ayrıca ürün çok ağır google uzun zamanda açılıyor açılınca da adres çubuğuna yazı yazarken harfleri yazdıktan saniyeler sonra ekranda görünüyor formatı yeniledim ama sorun aynı çok ama çok canım sıkılıyor zaten teşhir diye üzülüyorum bide böyle olunca

Valla bende böyle bi sorun yok hocam, ağırlık görecelidir ama, ramler nasıl görünür bilmem ama 32 bit ultimate(denemedim ama 64 bit ultimate de daha hızlı olabilir) yuklersen , makına daha hızlı çalışıyor. Ben dell e 32 bit yukkledim 4 olan ram 2.92 gozuktu ama daha hızlı calısıyordu. Bunda da 32 bıt kurup kurmamak arasında gıdıp gelıyorum suan

• Yok arkadaşlar 64 bit daha iyi bu notebooklar için. Üzerinde gelen kalsın karışmayın =) Orjinal zaten update yapın performans artıyor. Yaklaşık 600 mb update yaptı zaten ilk kurulumda. Driveralrı da yükledikten sonra makine kendine geliyor. monitör driverini da sizle paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

kurup bakarım. driveri güncelledin mi peki nvdia driverını

Sanıyorum güncel, güncellemelere baktı en son versiyon yuklu dedi nvidia bi bak bakalım. Ulan gta4 vay arkadas ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuer

gta 4 yükledim laptopa, 992 mb filan gösterdi grafik ayarlarında, oyunu açtım , kastıgını farkettim, kapattım, dedim belki kendi ekran kartı oynatmaya calısıyodur, nvidia ya nasıl gecerım dıye dusundum, onboard ekranı devre dısı bırak dedim ekran gitti :D, yeniden baslattım o devre dısı olarak duruyordu, ama ben gerı etkinleştir dedim açar açmaz, sonra oyuna tekrar gırdım oyuna tam baslarken direk kendini kapattı. Açtım tekrar girdim yine laptop kapandı. Acaba neden ? Bi fikri olan varmı?
    oyunun kasmaması lazım mantıken , o zaman gt540 ile o oyunu nasıl açıcam bu ilk soru?
    Acaba gta 4 lemi ilgili problem, bu arada da pc hiç ısınmadı, ısınıp kapattı desem kendini öyle birşey de yok.

araç kontrollerini wasd tuşlarından yön tuşlarına al. Problemin düzeldiğini göreceksin. Ayrıca gta4 ün resmi yamaları var. Onları kurmanı tavsiye ederim. Ben sorunsuz oynuyorum.

• Nvdia güncelleme bakmıyor notebook üreticisiin sitesine yönlendiriyor. Siz seçin ekran kartını öyle indirin.
  • Demin 25 dakika kadar full çözünürlük ve en üst seviye detaylarda brotherhood oynadım. hiç ısınmadıbile :D çıktığımda 66daydı cpu.
  • yaklasık 45 dakika en yüksek çözünürlükte ve kararlı seçeneğinde oynadım. Gayet akıcıydı görüntü ve oyun. Bu da onun sıcaklık değerleri.
     Casper Nirvana CN.CRI - 2630B Kullanıcı Kulübü ( Paylaşım,sorular ve öneriler ) - İnceleme eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

quote:

Orijinalden alıntı: onuer

gta 4 yükledim laptopa, 992 mb filan gösterdi grafik ayarlarında, oyunu açtım , kastıgını farkettim, kapattım, dedim belki kendi ekran kartı oynatmaya calısıyodur, nvidia ya nasıl gecerım dıye dusundum, onboard ekranı devre dısı bırak dedim ekran gitti :D, yeniden baslattım o devre dısı olarak duruyordu, ama ben gerı etkinleştir dedim açar açmaz, sonra oyuna tekrar gırdım oyuna tam baslarken direk kendini kapattı. Açtım tekrar girdim yine laptop kapandı. Acaba neden ? Bi fikri olan varmı?

araç kontrollerini wasd tuşlarından yön tuşlarına al. Problemin düzeldiğini göreceksin. Ayrıca gta4 ün resmi yamaları var. Onları kurmanı tavsiye ederim. Ben sorunsuz oynuyorum.

düzeldi, teşekkür ederim.

• Alanlara hayırlı olsun.
    Bu notebookta dijital ses çıkışı var mı?
  • nasıl farkediyoruz dijital ses çıkışını.

2. olarak da 1.5 saatttir crysis 2 oynadım kararlı modda. cpu sıcaklıgı 73 teydi :D inanın makine ısınmak nedir blmyor. Zaten fanı deli üflüyor.fan cıkısını masadan sarkıtarak bosluga getirdim :D daha iyi oldu
  • bu cd siz laptop içindeki windowsu kurmak için başta hangi tuşa basmamız lazım
  • power tuşuna basınca bende kurulum ekranı direk kendisi geldi.
  • quote:

Ayrıca ürün çok ağır google uzun zamanda açılıyor açılınca da adres çubuğuna yazı yazarken harfleri yazdıktan saniyeler sonra ekranda görünüyor formatı yeniledim ama sorun aynı çok ama çok canım sıkılıyor zaten teşhir diye üzülüyorum bide böyle olunca

Aynı sorun bende de var şu an hiç bir program, oyun vs. yüklemedim sadece internete giriyorum ve sürekli takılıyor (ürün teşhir değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebosentez

quote:

Ayrıca ürün çok ağır google uzun zamanda açılıyor açılınca da adres çubuğuna yazı yazarken harfleri yazdıktan saniyeler sonra ekranda görünüyor formatı yeniledim ama sorun aynı çok ama çok canım sıkılıyor zaten teşhir diye üzülüyorum bide böyle olunca

Aynı sorun bende de var şu an hiç bir program, oyun vs. yüklemedim sadece internete giriyorum ve sürekli takılıyor (ürün teşhir değil)

Çok garip tüm gerekli güncelleştirmeleri yüklediniz mi ? Ben tüm güncelleştirmeleri ve gerekli programları yükledim hiç bir sıkıntım yok. İnternet explorer 9 kullanıyorum ben chromedan çok daha kaliteli bir surf sağlıyor bana. ie9u çok sevdim.

Gta 4 yükledim. Bende steam hesabında orjinal oyun vardı satn almıştım zaten.Gta 4 libertycity oynadım full detay. Yaklaşık 1 saat kadar oynadım yeni çıktım. İlk oyunu yüklediğimde live hesabı oluşturma 1-2 güncelleştirme yüklerklen sıkıntı yaşadım. Oyuna girerken kendini kapattı. sonraki denememde 1 saat aralıksız oynadım. Gayet akıcıydı gene görüntü ve oyun. Sıcaklık değerleri de şuan en yüksek sıcaklık değeri 75. Kısacası :D allah razı olsun casperdan. Şuan nette gezmek için pc alsan bin tl gözden çıkartırsın :D ne pc aldım 1200e 12 taksit ile. :D Başka denememi istediğinz oyun var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: sebosentez

quote:

Çok garip tüm gerekli güncelleştirmeleri yüklediniz mi ? Ben tüm güncelleştirmeleri ve gerekli programları yükledim hiç bir sıkıntım yok. İnternet explorer 9 kullanıyorum ben chromedan çok daha kaliteli bir surf sağlıyor bana. ie9u çok sevdim.

Gta 4 yükledim. Bende steam hesabında orjinal oyun vardı satn almıştım zaten.Gta 4 libertycity oynadım full detay. Yaklaşık 1 saat kadar oynadım yeni çıktım. İlk oyunu yüklediğimde live hesabı oluşturma 1-2 güncelleştirme yüklerklen sıkıntı yaşadım. Oyuna girerken kendini kapattı. sonraki denememde 1 saat aralıksız oynadım. Gayet akıcıydı gene görüntü ve oyun. Sıcaklık değerleri de şuan en yüksek sıcaklık değeri 75. Kısacası :D allah razı olsun casperdan. Şuan nette gezmek için pc alsan bin tl gözden çıkartırsın :D ne pc aldım 1200e 12 taksit ile. :D Başka denememi istediğinz oyun var mıdır ?

Teşekkür ederim dostum, şuan bende oynayabiliyorum ama bugün bi kere daha oyuna ilk girdim tam oyun başlıcak şak diye kpattı yine kendini. pc tamamen kapandı yani bu da 3. kez yaptığı bişey. 3 ündede makina sıcak bile değildi. Acaba neden? Bunu anlayamadım, aklıma priz geliyor acaba yeterli enerjiyi alamadıgını hissedip mi kapatıyor ki kendini? (Toprak hat yok prizde.)
    Bide aldıgımdan beri 4 kere oldu, cart diye bi ses geldi hoparlorlerden. 1 sanıyelık. Bu da 4 kere fılan oldu aldıgımdan beri. Ama bu sesi aldıgım da da pcyı hıc sıkıstırmamıstım ınternette geziniyodum. Bi problemi yoktur inşallah benimkinin ??

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.