Şimdi Ara

Casper NIRVANA CPM.T960-4K15P ile CN-BMT9600A arasında ne fark var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bimeks te gördüğüm CN-BMT9600A model bilgisayar ile casper.com.tr de gördüğüm CPM.T960-4K15P model bilgisayar arasında ne fark var?
    Benim gördüğüm ne görsel olarak nede işlemci ekran kart vs donanım olarak hiçbir fark yok. peki bu iki model neden farklı kodda.
    Ayrıca CN-BMT9600A model bilgisayarı casper.com.tr de bulamadım böyle bir bilgisayar üretmiyor casper, peki bu model sahte mi???
    Bilen varsa açıklayabilir mi benim aklım karıştı.

• Bm sadece bimeks te satılsın diye yapılmış anlamına geliyor. vatanda satılanlara da vt yazıyorlar
  • gerçekten böyle birşey varsa çok saçma bir sistem bu. tüketicinin kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramaz.
    o zaman bu bilgisayar CPM.T960-4K15P görünümlü CN-BMT9600A yani doğan görünümlü şahin gibi.
    bu bilgisayarın üreticisi casper ise kendi sitesinden de özelliklerini duyurmalı eğer ben sitesinde böyle kodlu bir bilgisayar bulamıyorsam o malın korsan olduğundan şüphelenirim çünkü casper böyle bir bilgisayar üretmiyor görünüyor.
  • arkadaşım o kodlar model ismi deil sadece mağazanın kendi verdiği satış kodu

mesela bnm notebookun modeli W76SUN ... ama vatanda ürün kodu olarak olarak CN-VTP7450D diye yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.