Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla arkler ne derseniz deyin ama bana biraz compal kasalı bir ürün gibi geldi.Kasa yapısı fokus bilgisayardaki 15.6" lik compal laptoplara benziyor bence anlamsız alınması özellikle dx11 ekran kartları gelecekken tahminimce bu bilgisayarında yenisi mart 2010 gibi çıkar i7 işlemcili dx11 ekran kartlı falan bana sorarsanız ben bu bilgisayar bir arknin dediği gibi 1800tl hatta 1500tl veririm çünkü bence bu bilgisayarın kasası compal(KBLH2) ve kalitesiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa080

valla arkler ne derseniz deyin ama bana biraz compal kasalı bir ürün gibi geldi.Kasa yapısı fokus bilgisayardaki 15.6" lik compal laptoplara benziyor bence anlamsız alınması özellikle dx11 ekran kartları gelecekken tahminimce bu bilgisayarında yenisi mart 2010 gibi çıkar i7 işlemcili dx11 ekran kartlı falan bana sorarsanız ben bu bilgisayar bir arknin dediği gibi 1800tl hatta 1500tl veririm çünkü bence bu bilgisayarın kasası compal(KBLH2) ve kalitesiz...

ne yazdıgını bilmiyosun sanırım:D bedava versinler nasılsa casper turkiyenın prestiji ya 1800 hadi yapalım 1500:D asus gt 240mli cix kasalı t9600 ilemcılı makına ustunden vista var 2600lira 2000 lira vatan satısı olru bu aletin peynır ekmek gibi satarım ben bu makinadan gelsinde:D 2000liraya world ile gelsın hemen 2000 adet vatanda bulursunuz bu makınadan. fiyata 2200 falnsa cok iyi satar... makul fiyata bence süper gideri var
    t9600d modelini alaıcaklarda bunu bekleyebılır yada bu cıktıktan sora onunda fiyatı duscektir..bunuda takip edebilirler..

fiyatlar konusundan ebnımle irtibata gecersenız ayrıntılı bilgi veririm vatandaki pcler hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Yeni Clevo vatana millete hayırlı olsun :)

casperin clevo ile alakası yok arkadasım ..makinalar tamamen yerli montaja dönüştü...masalar artık quantodanmi alınıyo nerden alınıyosa alınıyo..nasıl tum markaların montaj yeri varsa casperinden kendi plazasi içinde yeri var sanırım orada yapıyolar notebook ve pclerini.

ayrıca suda bır gercek trde bence en iyi hizmet ve teknık hizmet veren 2 marka hp ve casper... hp biraz geç işliyo ssitemi ama onlarda böle seylere cok önem verıyolar

forever hp&casper
  • Casper işte. Dünyaca ünlü markaların Dual Core işlemcileri çift çekirdek diye dayadığı bugünlerde Core i7 işlemcili notebook çıkarıyor. Hiç olacak şey mi Allah aşkına. Alınmaz canım bu notebook. Gidip Dual Core işlemcili çok büyük marka notebook alın en iyisi.
    Ha bu arada Clevo, Quanto gibi dünyanın en büyük notebook kasası üreten firmaların Apple için bile kasa ürettiğini duydum nasıl şoktayım aman tengrim.
    Bundan sonra çıkan her Macbook için yeni Clevo hayırlı olsun demek gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chic -- 29 Eylül 2010; 12:48:01 >
  • Notebookdan anlayan adamlarin hali bir baska oluyor canim :D
  • valla iyi veya kötü aletin siparişi verdim. allah kısmet ederse bi kaç güne bana ulaşır. o zaman test sonuçları vs. elimden geldiğince ve boş zamanlarımda yapıp koyarım buraya artık. inş beni hayal kırıklığına uğratmaz. cpq q900 hezimetimden sonra:d (bkz:onexey ) bunun iyi bi alet çıkmasını istiyorum. o kadar beklediğime değsin bari:d

edit: ya bi sorum var üzerindeki işletim sistemi 64 bit mi bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onexey -- 16 Kasım 2009; 18:56:39 >
  • Hayırlı olsun. İşletim sistemi 32 bit diye biliyorum ama satın alırken 64 bit istiyorum diye belirtirseniz yardımcı oluyorlar. Tabi nereden aldığınıza bağlı.

Teslim alınca cihazın resimlerini ve genel izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chic -- 16 Kasım 2009; 21:02:54 >
  • Resimleri de burada. Ayrıntılı olarak çekemedim ancak bugün daha güzel çekip gönderebilirim sanıyorum.
     Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar

• quote:

Orijinalden alıntı: sailorsaturn

casperin clevo ile alakası yok arkadasım ..makinalar tamamen yerli montaja dönüştü...masalar artık quantodanmi alınıyo nerden alınıyosa alınıyo..nasıl tum markaların montaj yeri varsa casperinden kendi plazasi içinde yeri var sanırım orada yapıyolar notebook ve pclerini.

ayrıca suda bır gercek trde bence en iyi hizmet ve teknık hizmet veren 2 marka hp ve casper... hp biraz geç işliyo ssitemi ama onlarda böle seylere cok önem verıyolar

forever hp&casper

Hangi bağlamda alakası yok? Kaynak alabilir miyim?

Bir de montajlamanın bir önemi yok. Herhangi bir yerde yapılabilir.

Ayrıca HP konusunda çok şakacısın :) Şikayetvar.com'un bilgisayar kategorisinde HP rekorlar kırmakta. İlgilenen bulmak da mucize.

Casper konusunda ise diyecek bir şey yok. Kendileri müşteri hizmetlerine mümkün mertebe önem veriyorlar. Tebrik etmek lazım.

• valla satın aldım parasını aldılar. ancak alım işlemi sırasında ben orda değildim dolayısıyla konuşma imkanım olmadı. şehirdışındayım ben.döndüğümde elimde olsun istediğim için böyle uzaktan iş yaptım. işletim sistemi konusunda casper a mail atsam dvd yi yollarmılar acaba eğer yollarlarsa mailin içeriği nasıl olmalı ayrıca 32liğin serial 64 de de çalışır mı? bide casperin driver ftp sinde driver kısmında hangisi bahsi geçen aletin driveri karar veremedim bi türlü 15.6 lıkların isimlerini benzetemedim. son olarak da bunun hdd 5400 mü 7200 mü?

edit: bi soru daha geldi aklıma acaba bu aletlerin sağ alt tarafa yapıştırılan özellik etiketleri leke bırakmadan çıkıyo mu.mümkünse hepsi ama işlemci ekran kartı kalsa da olur. özellikle büyük olan o etiket?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onexey -- 17 Kasım 2009; 13:29:45 >
  • ya bende bu bilgden almayı düşünüyorum sen ne kadara aldın oneksey sorması ayıp:)? ben 2180e 12 ay taksitle buldum ama casperıum die bi sitede 2000 liraya 12 ay taksitle dio:s? bide senin şuan bilgisayara sahip bi kişi olarak yorumlarını alabilirmiyim?
  • ben de 2100 on taksit e aldım. bayiden aldım internetten değil. gerçi hala elime geçmedi yarın geçer die umut ediyorum:D casperium burada bildiğim kadarıyla hatta resimleri de o koymuş yukarda. daha önce hiç ordan almadım ondan dolayı hakkında atıp tutmak olmaz:d sen güvenilir misin die sormak hiç olmaz. öle yazmışsa öledir:D az kar koymuşlardır. mekan çalışan masrafı azdır vardır bişiler ki o fiyata satıyoruz diyolar. ordan alırsan kardasın yani:D
  • Güzel özellikleri olan bir notebook için caspere teşekkürler.İleride sorun çıkarmayacak bir seri ise
    fiyatıda fena değil.Ama yeni bir alet olduğu için ısınma değerlerine bakmak lazım..
  • 1.994 TL'ye Axess e 12 taksitli alabilirsin.
    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2174
  • arkadaslar bu leptop oyun performansı olarak nasıldır acaba?.cok oyun oynamayı seven bırıyım.
  • sık sık alet değiştiren biriysen aletten kastım notebook bence bu sana bi sene kadar yeter ama eğer bi kere sağlam alim diyosan başka modellere bak. monster lara bi bakmanı tavsiye ederim. tabi bu benim nacizane fikrim.
  • ama benım butcem maxx 2500 tl. bu fıyata ne bulabılırm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: sailorsaturn

forever hp&casper

Hangi bağlamda alakası yok? Kaynak alabilir miyim?

Bir de montajlamanın bir önemi yok. Herhangi bir yerde yapılabilir.

Ayrıca HP konusunda çok şakacısın :) Şikayetvar.com'un bilgisayar kategorisinde HP rekorlar kırmakta. İlgilenen bulmak da mucize.

Casper konusunda ise diyecek bir şey yok. Kendileri müşteri hizmetlerine mümkün mertebe önem veriyorlar. Tebrik etmek lazım.

Ürün Clevo'nun fabrikasından çıkıyor.Yani Casper sadece bilgisayarın parçalarını satın alıyor.Dikkat ederseniz Casper,Monster,Sager gibi markaların kasaları benzerdir

Hp konusuna gelince o kadar çok şikayet alması normal.Örneğin:Türkiye'de 10 bilgisayar satılıyorsa 5-6 tanesi Hp'dir ama "ancak" 1 ya da 2 tanesi Casper'dir.Dolayısıyla daha fazla şikayet gelir(Özellikle DV6xxx ve DV2xxx serisiyle tavan yapmıştır)

Teknik servis olarak Hp yavaş çalışsa da müşteri memnuniyetini kazanmayı iyi biliyor(Gerçi servise gelen bilgisayarlar adamların işine geliyor ama neyse)
    Casper ise yaygın servis ağı sayesinde çok iyi hizmet veriyor.
    Servis olarak bana kötü gelenler Toshiba(TNB Bilgisayar) ve Asus
    İyileri(bana göre):Lenovo,Hp ve Dell

• @behbeh
    üstatlar sana daha güzel cevaplar ve alet önerileri sunar eminim ama benim tavsiyem şubata kadar beklemen hatta marta hem daha ucuz hem de daha ii aletler gelir o zamana hiç değilse yıl sonunu bekle yıl sonu indirimine denk getir. ama monster da böle bi indirim bekleme yani çok bi indirim olcağını sanmıyorum onlarda. diğer markalar için konuştum. bildiğim i820ler ocakta çıkıcak casper da çıkarırsa daha iyi bişi olur. ve belki casper bi süre sonra bu alette revizyona gider ekran kartını değiştirir. nitekim q900 de öle yapmıştı. hatta t960 da da öle yaptı. bunda da yapar ama ne zaman bilmem. inş yaptığında bizim ekran kartlarını da ücretsiz değiştirirler:D:D
  • peki bu laptop cpq q900 serisinden dahamı kötü de fiyatı düşük bu kadar ?.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.