Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden dengelıde oynamak ıcın kasıoyusun kı bu kadar al yuksek performansa
  • yüksekte de aynı şey olacak pilde kasıyo prize takılı olmayınca...
  • hımm ilginçmiş bende ole bişey olmuyor. . .
  • resident evil 5 ve movie makerden video dönüştürme açıkken bugün feci ısındı bilgisayar ilk defa bu kadar ısındığını gördüm işlemci kullanım yüzdesi %25 lere kadar çıktı normalde hep %5 gibi gözükürdü alev alacak diye korktum
  • korkma ya bisi olmaz
  • PC nin ısınması gayet normal günümüz kış olduğu için bu sayede kombide yakmaz olduk zararı yok faydası var ev daha bir sıcak oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chic

http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2210

İşlemci : Intel Core i7-820QM, İşlemci hızı 1.73 GHz, Intel Turbo Boost teknolojisi ile maximum 3.06 GHz, 8 MB L3 Cache
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium 64 Bit
    Bellek : 8 GB DDR3 1066 MHz Bellek
    Harddisk : 640 GB SATA Harddisk
    Ekran Kartı : 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT240M Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
    Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
    Ana Kart : Intel PM55 Chipset
    Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
    Bluetooth : Bluetooth
    Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g
    Card Reader : Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
    Ethernet : 10/100/1000 Gigabit
    USB Port : 3 X USB 2.0 port
    HDMI Port : 1 X HDMI
    E-Sata Port : 1 X eSATA Combo
    Klavye : Sayısal tuş takımlı, Türkçe
    Batarya : Li-ION smart battery
    Kamera : 1.3MP Web Camera
    Bekleme Süresi : 150 Dakika
    Ağırlık : 2,85 Kg
    Boyutlar : 373 x 255 x 25-40 mm
    Diğer : PCI-e Mini Card
    Ekstra : Casper Mouse, Casper Notebook Çantası, NOD32 Antivirus, Antispam&Firewall Programı HEDİYE

fiyatı uçuk 1999 $ + kdv

ekran kartı hiç hem de hiç olmamış, 8 GB 1066 yerine 6 GB 1333+ olsaydı daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koxp94 -- 4 Şubat 2010; 13:29:08 >

• dün vatanın sitesinde gördüm aynı ürünün 6gb ram 640gb5400rpm hdd gt335 ekran kartlısını fiyatı şimdilik 2136tl.Ayrıca bu ürünlerin kasası kötü diyenler olmuş medya markta inceledim süperdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mohametperson

dün vatanın sitesinde gördüm aynı ürünün 6gb ram 640gb5400rpm hdd gt335 ekran kartlısını fiyatı şimdilik 2136tl.Ayrıca bu ürünlerin kasası kötü diyenler olmuş medya markta inceledim süperdi.

fiyat performans super makinalardan arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jipsy

Haklısın benimde şimdi dikkatimi çekti laf arasında öyle diyor. O zaman pek espirisi kalmıyorki 1.7 lik işlemcinin. Bende şu anda C2D lu T7200 li monster var onun işlemcisi 2.0 GHz. Yeni almanın pek anlamı kalmıyor ki :) Hız düşük teknoloji yeni :) Ben bir 2 gb ram takıp biraz daha yola devam edeyim en iyisi :D
    Ah şu ekran kartları da bir değişse şu aletlerde :D

İyi Çalışmalar

Jipsy

Bunlar hep şaka herhalde.

Bendeki 2,0 GHz, bundaki 1,7 GHz, o zaman bu bendekinden yavaş, ben bunu almayayım.

Ciddi ciddi soruyorum, ciddi misiniz?

Hepsi bir yana, 2 GB daha bellek ekleyerek hızın artacağını falan mı düşünüyorsun?

N'oluyor bu foruma...
  • SELAMLAR...
    Bende İNŞALLAH yaza doğuru bir laptop almak istiyorum.Şu an öğrenciyim sbs iyi geçerse 2000-2500 tl civarı bi laptop alıcaklar ailem inşallah ama alacağım laptobun en az 2 sene boyunca tüm oyunları full ayarda açacak bişey olmasını istiyorum açıkçası laptoplar hakkındada pek bilgim yok bana masaüstü al ve pc topla daha iyi olur diye yorumlar yazanlar oldu ama kesin kararım laptoptan yana ve marka olmasından tarafım.gta4 crysis cod6 nfs shift dirt gibi şu an çıkmış oyunları ve bundan sonra çıkacak mafia2 crysis 3 asians creed2 vs gibi oyunları full oynamak ilk tercihim yani dediğim gibi tam bir oyun canavarı istiyorum 2700 tl ye kadar önerilere açığım markadan modeline kadar detayları bana anlatırsanız iyi olacak çünki oyunlada rammi ekran kartımı işlemcilerden hangisi önemli hangisi hangi ayarda oynatır tam olarak bilgi sahibi değilim laptoplarda.
    BU LAPTOP İYİ GİBİ GELDİ TABİKİ SİZ DAHA İYİSİNİ BİLİRSİNİZ EKRAN KARTI DÜŞÜK DİYENELR OLDU BENİM BEKLENTİLERİMİ KARŞILARMI SİZCE ?
    http://www.casper.com.tr/tr/ct-panel/UrunDetay.aspx?intStockNo=943 BU!!!!
    ŞİMDİDEN SAĞOLUN

• bugünlerde pilde kullanırken saçmalamaya başladı laptop ya güç tasarrufuna aldııgım halde 1 saat gösteriyo kalan süre eskiden 2 saat 45 dk gösterirdi 2 saat giderdi ama şimdi neden böyle yapıyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helvetica

boşuna gt240 para vermeyin

gt335 ler geldi casper onları bekleyin fiyatta düşer.

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti720a-core-i7-720qm--1.6ghz-6144mb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt335-1.3cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=42329

Packard Bell TJ75 TK-119'a ciddi anlamda bir rakip gelmiş oldu. Gerçekten baydı artık bu GT240 olayı. Tadında bırakmak lazım.

• Herhalde ben yalnış biliyorum GHz neyin ifadesi hız değilmi?
    Ram olarakta 2 GB artımı ile hızım artacak tabi. Bundaki sebep 2 GB üzerinde kapasite kullandığımdan dolayı makina ya programı kapatıyor yada işlem çok uzun sürüyor.

Sen ciddi ciddi anlatta ben de öğreneyim 1.7 ile 2.0 arasındaki farkı?

Jipsy

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: jipsy

Haklısın benimde şimdi dikkatimi çekti laf arasında öyle diyor. O zaman pek espirisi kalmıyorki 1.7 lik işlemcinin. Bende şu anda C2D lu T7200 li monster var onun işlemcisi 2.0 GHz. Yeni almanın pek anlamı kalmıyor ki :) Hız düşük teknoloji yeni :) Ben bir 2 gb ram takıp biraz daha yola devam edeyim en iyisi :D
    Ah şu ekran kartları da bir değişse şu aletlerde :D

İyi Çalışmalar

Jipsy

Bunlar hep şaka herhalde.

Bendeki 2,0 GHz, bundaki 1,7 GHz, o zaman bu bendekinden yavaş, ben bunu almayayım.

Ciddi ciddi soruyorum, ciddi misiniz?

Hepsi bir yana, 2 GB daha bellek ekleyerek hızın artacağını falan mı düşünüyorsun?

N'oluyor bu foruma...

• ya ne oldu bu pile 1 saatten yukarı hiç göstermiyor %100 de de 1 saat %60 larda da bi artıyo bi azalıyo
  • arkadaşlar bu laptopu dün aldım.Acaba bunu batarya takmadan direk prizden kullanabiliyormuyuz?
    birde internetteyken 1-2 saniye kadar ekran karardı sonra kendi geçti siyah ekran hatası kurtarıldı gibi bir şey dedi bu ciddi bir sorunmu?
  • Bende Prizde kullalnıyorum bu ne kadar doğru bilemiyorum ama senin söylediğin gibi bir hatayla hiç karşılaşmadım Sadece bazen prizde iken ekran parlaklığı artıyor 1 -2 saniye içindede düzeliyor bazen sık sık bazen hiç olmuyor .
  • Casper Nirvana CN.BM430A -> I5 430 -> 1519 TL

Casper Nirvana CN-BMQI720A -> I7 720 -> 1747 TL

Fiyatlar bimeks de.

Hangisi daha mantıklı?
  • Saat 12'yi geçince fiyatlar arttı Bimeks de.

Çok komik...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.