Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • casper yerine dell almak daha mantıklı olmaz mı? dell in caspera göre bir dezavantajı olabilir mi?

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/109348/dell-studio-1557-bq72p45-.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboethem

arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var. notebook almayı düşünüyorum ve kararsız kaldım. alabileceğim notebooklar HP Pavilion DV6-1375ET, LENOVO Y550 59-028163 ve Casper Nirvana CPQ.I720-4K25P. Kullanım amacım özellikle GTA IV, PES, FIFA son sürüm oyunları oynamak, download, internet, film, dizi vs. çoklu program çalıştıracak bir bilg. olsun istiyorum. Casper i7 yi almaya karar vermiştim dün, ama bugün HP indirimde ve arada 400 TL fiyat farkı var. Casper buna değer mi sizce? Yada bi kaç haftaya Casper'da da bi kampanya olur mu? Bu arada HP nin ekranı LED mi ondan emin değilim. Özelliklerini, fiyatlarını ve linklerini aşağıya ekliyorum. Şuanda HP indirimde olduğu için birkaç gün içinde karar vermem lazım. yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca max. ram ne kadar oluyo bu tip laptoplarda nerden bulabilirim hiçbir sitede özellikler kısmında yazmıyo.

ben de araştırıyorum, sağolsun arkadaşlar da yardım ediyorlar, bir kaç günde öğrendiğim kadarıyla şunu söyleyeyim,

o yazdığın fiyatlara 4-5 tane i5 buldum ben, ama ekran kartları 512 idi, i3 ler de 1400-1500 civarına var. hatta vatanda 1384 liraya pb i3 var ama stokta yok diyor, dün sanki var gibiydi...
    bütçeyi zorlamamak için i5 lere çok bakamıyorum, genelde de acer ve casperların i serileri daha düşük. işlemci farklarını da çok bilemiyorum, i3 c2d 8700 den ne kadar iyidir, veya i3 2,1 işlemci c2d nin hangi işlemcisine denktir bilemediğimden tam yorum yapamıyorum ama 1600 liralara güzel nb ler var..

• _http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=Q90M860TU401_
    BU LAPTOP GTA4 CRYSİS WARHEAD COD5 VE 6 NFS SHİFT DİRT2 GİBİ OYUNLARI HANGİ AYARDA VE NASIL OYNATIR BİLGİNİZ VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BİRDE ÇIKACAK MAFİA2 VE ASİANS CREED2 GİBİ OYUNLARI AYNI ŞEKİLDE HANGİ AYARDA OYNATIR VE NASIL BİR PERFORMANS SAĞLAR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK TŞK EDERİM.KISACA BANA ÜRÜNÜ TECRÜBELERİNİZ VE BİLGİLERİNİZLE BANA TANITIRSANIZ ÇOK KONUŞTUM:)
    sağolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemr

casper yerine dell almak daha mantıklı olmaz mı? dell in caspera göre bir dezavantajı olabilir mi?

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/109348/dell-studio-1557-bq72p45-.aspx

Dell'in görünürdeki dezavantajları Fiyatı,Ekran kartı ve Vista ile birlikte gelmesi..
  • bende bu i7 casper ı almayı düşünüyorum ama arkadaşların dediği internette ekran kararması fln gözümü korkuttu.kullanan herkez söylüyor bunu.kullanan arkadaşlar ayrıntılı anlatır ve çzöüm bulmuşlarmıdır acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spygame -- 12 Şubat 2010; 3:25:55 >
  • quote:

ben de araştırıyorum, sağolsun arkadaşlar da yardım ediyorlar, bir kaç günde öğrendiğim kadarıyla şunu söyleyeyim,

o yazdığın fiyatlara 4-5 tane i5 buldum ben, ama ekran kartları 512 idi, i3 ler de 1400-1500 civarına var. hatta vatanda 1384 liraya pb i3 var ama stokta yok diyor, dün sanki var gibiydi...
    bütçeyi zorlamamak için i5 lere çok bakamıyorum, genelde de acer ve casperların i serileri daha düşük. işlemci farklarını da çok bilemiyorum, i3 c2d 8700 den ne kadar iyidir, veya i3 2,1 işlemci c2d nin hangi işlemcisine denktir bilemediğimden tam yorum yapamıyorum ama 1600 liralara güzel nb ler var..

http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-islemciler-Benchmark-Listesi.10106.0.html

bu linkten işlemci performanslarına bakabilirsin. ben de bir türlü karar veremedim hala. casper güzel duruyor ama bazı sorunları var gibi. i7 işlemcili ve 1gb ekran kartlı dx 11 destekleyen bişey almaya karar verdim. uzun süre gider diye düşünüyorum. fiyat 2000 TL civarına kadar çıkabilir ama değecek bi bilg. olması lazım. artık yeni modellerin çıkmasını ve fiyatların düşmesini bekliycez yapacak bişey yok.

• http://www.hepsiburada.com/monster-q7w860cu600-intel-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-500gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750568
    -BU ÜRÜN HAKKINDA BANA BİLGİ VERECEK VARMI KULLANAN VS ARKADAŞLAR VARSA HANGİ OYUNLARI HANGİ AYARDA OYNATACAĞI MESELA ÇIKMŞ GTA4 CRYSİS COD6 NFS DİRT2 GİBİ OYUNLARI HANGİ AYARDA OYNATACAĞI BİDE ÇIKACAK MAFİA2 Yİ HANGİ AYARDA OYNATACAĞI KONUSUNDA BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRM.
    SON OLARAKTA FİYATLARI YAZA DOĞURU NE KADAR DÜŞER BİRDE BU ÜRÜNÜ ALMAMLA BEN 2 3 SENE BOYUNCA OYUN SIKINTISI ÇEKERMİYİM?
    TŞKLER

• http://www.hepsiburada.com/monster-q7w860cu600-intel-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-500gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750568
    -BU ÜRÜN HAKKINDA BANA BİLGİ VERECEK VARMI KULLANAN VS ARKADAŞLAR VARSA HANGİ OYUNLARI HANGİ AYARDA OYNATACAĞI MESELA ÇIKMŞ GTA4 CRYSİS COD6 NFS DİRT2 GİBİ OYUNLARI HANGİ AYARDA OYNATACAĞI BİDE ÇIKACAK MAFİA2 Yİ HANGİ AYARDA OYNATACAĞI KONUSUNDA BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRM.
    SON OLARAKTA FİYATLARI YAZA DOĞURU NE KADAR DÜŞER BİRDE BU ÜRÜNÜ ALMAMLA BEN 2 3 SENE BOYUNCA OYUN SIKINTISI ÇEKERMİYİM?
    TŞKLER

• quote:

Orijinalden alıntı: vatan1915

http://www.hepsiburada.com/monster-q7w860cu600-intel-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-500gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750568
    TŞKLER

Youtube a gir clevo i7 yaz oyunların hangi ayarlarda oynatılabildiğini görürsün. Oyunlarda performansı gayet iyi casperi 10 a çarpıp 5 e böler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 12 Şubat 2010; 17:20:04 >

• quote:

http://www.hepsiburada.com/monster-q7w860cu600-intel-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-500gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750568
    TŞKLER

Sen bu pc ıle ucarsın kardes ben casper ıl efull ayarlarda cod 6 gtaIV 6 7 saat oynadım tık demedı o pcdekı ekran kartı mukemmel ama ısınırmı onu bılemem ve cok para o paraya cok daha farklı seyler dusunebılırsın ıyı arastır derım varsa soruların yardımcı olabılırım butcenı soyle sana o butceye gore pnotebook onerelım

• ewt casper i7 kullananlardan hala cvp bekliyorum.yarın bimeks e gidicem.alıyım mı napıyım?
  • Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler...
    Aslında başlarda bende casper almak istiyordum 1. tercih olarak çünki çoğu oyunda yüksek performans sağlayacağını biliyordum ama bazı detaylar olarak benim isteklerimi karşılamayacağını düşündüm.Monsterinde işlemci ekran kartı vs detaylar olarak güzel laptoplarının olduğunu öğrendim ve kısa çaplı araştırmamdan sonra şu ana kadar monsterde karar kıldım.casper kesinlikle kötü demiyorum ama açıkçası ben oyun düşkünü biriyim ve casperin ekran kartları benim isteklerimi tam anlamıyla bazı oyunlarda karşılamıyacak gibi almışken tam almak zorundayım çünki 3-4 sene boyunca bidaha laptop alamıycam o yüzden ileriye dönük bir seçim yapmalıyım.fiyatı konusuna gelinde fiyatlar benim için önemli gerçektende ama şu an için laptop alımı konusunda bi düşüncem yok inşallah yaza doğuru nasip olursa almak istiyorum. Haziran gibi inşallah o zamanda bi aksilik olmazsa yine sizlerden yardım isteyeceğim o zamana kadarda inşallah sorularımı size yöneltmeye devam edeceğim.Tekrar fiyata dönelim ben düşünüyorum ki i7ler şu an için laptoplarda yeni ve fiyatlarıda elbetteki tuzlu olacaktır ama önümüzdeki 3 ay içerisinde düşeceğini tahmin ediyorum benim bütçem 2650 tl sınır olarak belirli o zamana kadar şu an istediğim laptop'un fiyatlarının 2500 tl civarına düşeceğini düşünüyorum.en kötü ihtimal 2600 veya 2700 tl olsa bile o kadar çok olacağına pek ihtimal vermiyorum ama biraz daha eklyip alabilirim tabikide.Oyunlardaki performanslarındanda çok memnun kaldım açıkçası piyasaki tüm oyunları crysis warhead hariç en son ayarda oynattığını biliyorum.(crysiste tüm ayarlar high 1200 çözünürlük 2x ile 20-30 fps ile o da iyidir).ıISI konusuna gelince bu gtx260m ekran kartı ve i7 den daha çok ısınan bi model olan quad 9000 li laptoplarda bile cod5 i 1900 çözünürlük en son ayarlar ve 8x anti alasing ile 6-7 saat oynamalarında bile sıcaklık değerlerinin diğer laptoplara oranla fazla artmadığını herhangi bir sorun olmadığını söyleyen birçok kişi var buda kafamı rahatlattı.
    SONUÇ OLARAK 2-3 SENE BOYUNCA ÇIKAN TÜM OYUNLARI EN KÖTÜ İHTİMAL HİGH VEYA MEDİUM DA OYNATACAK BU OYUN CANAVARI BENİM HOŞUMA GİTTİ AÇIKÇASI Bİ AKSİLİK OLMADIĞI SÜRECE İNŞALLAH YAZIN BU ÜRÜNÜ VEYA BUNUN BİR ÜST MODELİNİ ALMAK İSTİYORUM.EĞER BU OLMAZ İSEDE CASPERİN BUNA YAKIN OLAN MODELLERİNDEN BİRİNİ ALICAM HEPİNİZE TŞKLER SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ NELER?

• quote:

Orijinalden alıntı: spygame

ewt casper i7 kullananlardan hala cvp bekliyorum.yarın bimeks e gidicem.alıyım mı napıyım?

Al kardes al cok asırı oyun tutkun yoksa senı bırkac sene rahat goturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

quote:

ewt casper i7 kullananlardan hala cvp bekliyorum.yarın bimeks e gidicem.alıyım mı napıyım?

alıcam kardeş valla arkadaşlarda içimi rahatlattı saolsun.hp,toshibaya inat alıcam
  • quote:

quote:

quote:

alıcam kardeş valla arkadaşlarda içimi rahatlattı saolsun.hp,toshibaya inat alıcam

Çok düşünürsen işin içinden çıkamazsın bende cok dusundum bu model alacam dedım genede saatlerce arastırdım Katlıam da aynı sekılde gene her yol bu pc ye cıkıyor bı problemın olsa bıle casper garantısınden hıcbırsekılde sorun cıkmaz rahat ol

• quote:

quote:

TŞKLER

Sen bu pc ıle ucarsın kardes ben casper ıl efull ayarlarda cod 6 gtaIV 6 7 saat oynadım tık demedı o pcdekı ekran kartı mukemmel ama ısınırmı onu bılemem ve cok para o paraya cok daha farklı seyler dusunebılırsın ıyı arastır derım varsa soruların yardımcı olabılırım butcenı soyle sana o butceye gore pnotebook onerelım

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler...
    Aslında başlarda bende casper almak istiyordum 1. tercih olarak çünki çoğu oyunda yüksek performans sağlayacağını biliyordum ama bazı detaylar olarak benim isteklerimi karşılamayacağını düşündüm.Monsterinde işlemci ekran kartı vs detaylar olarak güzel laptoplarının olduğunu öğrendim ve kısa çaplı araştırmamdan sonra şu ana kadar monsterde karar kıldım.casper kesinlikle kötü demiyorum ama açıkçası ben oyun düşkünü biriyim ve casperin ekran kartları benim isteklerimi tam anlamıyla bazı oyunlarda karşılamıyacak gibi almışken tam almak zorundayım çünki 3-4 sene boyunca bidaha laptop alamıycam o yüzden ileriye dönük bir seçim yapmalıyım.fiyatı konusuna gelinde fiyatlar benim için önemli gerçektende ama şu an için laptop alımı konusunda bi düşüncem yok inşallah yaza doğuru nasip olursa almak istiyorum. Haziran gibi inşallah o zamanda bi aksilik olmazsa yine sizlerden yardım isteyeceğim o zamana kadarda inşallah sorularımı size yöneltmeye devam edeceğim.Tekrar fiyata dönelim ben düşünüyorum ki i7ler şu an için laptoplarda yeni ve fiyatlarıda elbetteki tuzlu olacaktır ama önümüzdeki 3 ay içerisinde düşeceğini tahmin ediyorum benim bütçem 2650 tl sınır olarak belirli o zamana kadar şu an istediğim laptop'un fiyatlarının 2500 tl civarına düşeceğini düşünüyorum.en kötü ihtimal 2600 veya 2700 tl olsa bile o kadar çok olacağına pek ihtimal vermiyorum ama biraz daha eklyip alabilirim tabikide.Oyunlardaki performanslarındanda çok memnun kaldım açıkçası piyasaki tüm oyunları crysis warhead hariç en son ayarda oynattığını biliyorum.(crysiste tüm ayarlar high 1200 çözünürlük 2x ile 20-30 fps ile o da iyidir).ıISI konusuna gelince bu gtx260m ekran kartı ve i7 den daha çok ısınan bi model olan quad 9000 li laptoplarda bile cod5 i 1900 çözünürlük en son ayarlar ve 8x anti alasing ile 6-7 saat oynamalarında bile sıcaklık değerlerinin diğer laptoplara oranla fazla artmadığını herhangi bir sorun olmadığını söyleyen birçok kişi var buda kafamı rahatlattı.
    SONUÇ OLARAK 2-3 SENE BOYUNCA ÇIKAN TÜM OYUNLARI EN KÖTÜ İHTİMAL HİGH VEYA MEDİUM DA OYNATACAK BU OYUN CANAVARI BENİM HOŞUMA GİTTİ AÇIKÇASI Bİ AKSİLİK OLMADIĞI SÜRECE İNŞALLAH YAZIN BU ÜRÜNÜ VEYA BUNUN BİR ÜST MODELİNİ ALMAK İSTİYORUM.EĞER BU OLMAZ İSEDE CASPERİN BUNA YAKIN OLAN MODELLERİNDEN BİRİNİ ALICAM HEPİNİZE TŞKLER SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ NELER?

• Bu kadar butce varsa bence gtx 280 lı modellere bı bak madem bu kadar oyun tutkunusun o senı daha da fazla goturur ıslemcı ram geregınden fazlasıyla karsılar senı
  • gtx260m ile gtx280 m arasında çok fark varmı? gtx280m de olabilir tabi fiyatları uyarsa yaza :)
  • Bi sorum daha var casper almama sebebim ekran kartından ötürüydü demiştim yaza doğuru sizce casperin ekran kartı serilerinde daha iyi bir model çıkabilir mi eğer hd5650 gibi bi ekran kartı çıkarsa casper alma ihtimalimde var monsteri netten sipariş vericem biraz terettütteyim o yüzden eğer casper adam gibi bir ekran kartı çıkarırsa yazın casper almak istiyorum :)
  • casperin nisanda yeni modellerı gelecek ıcınde ne ekran kartı olur bılmem ama dx 11 dıye tahmın edıyorum ve muhtemelen 5650 olur butcenı zorlamak ıstemıyorsan casper varsa paran sony toshıba monster falan al
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.