Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vatan1915

gtx260m ile gtx280 m arasında çok fark varmı? gtx280m de olabilir tabi fiyatları uyarsa yaza :)

Gtx260m ile gtx280m arasındaki fark 400 dolarcık kadar :) Gtx280m için konuşursak gta4 ü 1920 x 1080 full detayda 30 fps ile oynayabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

gtx260m ile gtx280 m arasında çok fark varmı? gtx280m de olabilir tabi fiyatları uyarsa yaza :)

Gtx260m ile gtx280m arasındaki fark 400 dolarcık kadar :) Gtx280m için konuşursak gta4 ü 1920 x 1080 full detayda 30 fps ile oynayabiliyorsun.

Pek fark yok kucucuk bır kark 400 dolarcık :)
  • Peki benim gtx260m ile crysis warhead high ayarlar 1200 çözünürlük kaç fps ile oynarım
    Bide casper alırsam üzerindede 5650 ekran ve i7 işlemci ddr3 4gb veya 6gb bellek olursa warhead ve gta4 ü hangi ayarlarda kaç fps arası oynatır.far cry 2 de dahil ?
  • para konsuuna gelince dediğim gibi 2600 tl civarı bir bütçem var casper alınca kafam daha rahat olacak açıçası ama oyunlardan mahrum kalmakta istemiyorum bu yüzden monster almak istiyorum.ama dedğim gibi casper hd5650 gibi dx11 li bir ekran kartı çıkarırsa almamam için herhangi bir neden olmaz.tabi hd5650 hangi oyunları ne derece oynatır tam bişe bilmiyorum ama casper almak istememin nedenleride şunlar
    1-monsterdeki ürünlerde işletim sistemi kurulu değil çoğu laptopta
    2-bulunduğum yerde monstermbayii yok netten alıcam alırsam o da sorun fln olursa uğraşması zor olur casper alırsam güvenilir bir yerden alıcam sonuçta
    eksiler
    1-ekran kartı sorunu hd5650 gelince ne olur bilemem ama
    2-laptoplarındaki ekranların çözünürlükleri çok düşük 1300 gibi bişe
    3-oyunlarda ısınma olur mu onuda bilmiyorum mesela 7-8 saat oynayınca birde yazın bişe olur mu?
  • Çok soru sormuşsun valla hepsini cevaplayamam ama monster yerli üretimdir istanbul kadıköyde fokus bilgisayarın markasıdır. Msn üzerinden fatih@fokusshop.com, kadir@fokusshop.com adreslerinden bilgi alabilirsin yada sipariş verebilirsin. Yani direk üreticiden sipariş vermiş oluyorsun, garanti ve servis konusunda şüphen olmasın diğer markaların servislerinde adamlara birşey söyleyemessin ama burda her müşterinin nazı geçiyor.
  • PEKİ ÖYLEYSE O ZAMAN YAZA DOĞURU NETTEN İ7Lİ GTX260M Lİ BİR MODEL SİPARİŞ VERİM HEM BÜTÇEMEDE UYGUN OLUR O ZAMANA HEMDE DEDİĞİNE GÖRE GARANTİ VS KONUSUNDA PEK SIKINTIM OLMAZ.TÜM OYUNLARIDA FULL OYNARIM KAFAMDA RAHAT OLUR 2-3 SENE BOYUNCA TAHMİNEN BENİ GÖTÜRÜR MONSTER OLMAZSA CASPER İ7 DX11 Lİ MODELLERDEN (ÇIKARSA TABİ).
    CASPER OLMAZSADA ACER İ7 DX11 Lİ MODELLERDEN ALIRIM TŞKLER YORUMLARINIZ İÇİN

Çok farklı bir sorum daha var dx9-dx10-dx11 arasındaki farkları bana anlatırmısınfilm-oyun vb.
    teşekkürler...
  • quote:

PEKİ ÖYLEYSE O ZAMAN YAZA DOĞURU NETTEN İ7Lİ GTX260M Lİ BİR MODEL SİPARİŞ VERİM HEM BÜTÇEMEDE UYGUN OLUR O ZAMANA HEMDE DEDİĞİNE GÖRE GARANTİ VS KONUSUNDA PEK SIKINTIM OLMAZ.TÜM OYUNLARIDA FULL OYNARIM KAFAMDA RAHAT OLUR 2-3 SENE BOYUNCA TAHMİNEN BENİ GÖTÜRÜR MONSTER OLMAZSA CASPER İ7 DX11 Lİ MODELLERDEN (ÇIKARSA TABİ).
    CASPER OLMAZSADA ACER İ7 DX11 Lİ MODELLERDEN ALIRIM TŞKLER YORUMLARINIZ İÇİN

Çok farklı bir sorum daha var dx9-dx10-dx11 arasındaki farkları bana anlatırmısınfilm-oyun vb.
    teşekkürler...

Şu anda baştan sona dx11 ile yapılmış bir oyun yok. Dx11 li oyunlar çıkarsa 2-3 efekti göremessin sadece o kadar. Dx11 oyunlar ortaya çıkar çıkmaz öyle muhteşem efektler inanılmaz grafikler ovvv aman aman muhteşem görüntülerle karşılaşacağınızı umuyorsanız fena hayal kırıklıkları yaşayacaksınız. Atinin 5650 kartları falan zaten dx11 başlangıç kartlarıdır dx11 i içinde barındıran birçok ek görüntü motorunu barındırmayacaktır, ilerleyen dönemlerde hem dx11 kartlar hemde dx11 in kendini dahada geliştirilecektir.

O yüzden şimdiden dx11 sevdalılığı yapmanın hiçbir anlamı yok dx11 nimetlerinden ancak 2-3 sene sonra yavaş yavaş faydalanmaya başlarız.

• Ben bu i7 nin bi faydasını göremedim ya keşke t9600 alsaydım düşük hızda çalışıyo bazen donma yapıyo deli oluyorum direk 2.8 lik bişe alsak daha iyiydi ha bi mantığını çözemedik şu aletin
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Ben bu i7 nin bi faydasını göremedim ya keşke t9600 alsaydım düşük hızda çalışıyo bazen donma yapıyo deli oluyorum direk 2.8 lik bişe alsak daha iyiydi ha bi mantığını çözemedik şu aletin

Kurduğun işletim sisteminde suç yok tüm suçu işlemciye attın o da güzel
  • windows 7 64 bitten daha iyi var da biz mi yüklemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Ben bu i7 nin bi faydasını göremedim ya keşke t9600 alsaydım düşük hızda çalışıyo bazen donma yapıyo deli oluyorum direk 2.8 lik bişe alsak daha iyiydi ha bi mantığını çözemedik şu aletin

Bu ısı bende cozemedım ben p8600 laptop sonra t9600 kullandım sımdı ı7 hepsı csper ama nasıl bır ıstır i7 çok yavaş fark az bırsey degıl kesınlıkle katılıyorum ı7 ler daha guclu olabılır ama ıslemcıyı zorlayacak bırsey yapmadıgımdan bana t9600 cok daha ıyı geldı ıslemcıye yukleneceksen anlarım ı7 yı ne bıleyım harbıden cok yavas
  • Yapılan testler yalan o zaman intel i7 işlemcilerin testlerde ve incelemelerde fazla fazla puan çıkarması için para yedirmiş herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Yapılan testler yalan o zaman intel i7 işlemcilerin testlerde ve incelemelerde fazla fazla puan çıkarması için para yedirmiş herkese
    Ne alakası var kardesım daha guclu olabılır kı kesın daha ıyı ama yavas dıyorum kulladındamı bılıyorsun ben alıp satıyorum o kadar notebook gectı elıme daha guclu olabılır ama kesınlıkle yavas i7 720 degılde 620 olsun 4 mb onbellek olsun yada i5 olsun 540 falan onbellek 3 ama hızlı yada i7 nın 820 ve daha yuksegı falan ı7 720 kesınlıkle cok yavas sadece tecrubelerımızı paylasıyoruz
  • Ben de Bu modelin bir üst modelini sipariş ettim. 640 gb hdd ve 6gb bellek olanından pazartesi gelecek bakalım. O zaman tecrübelerimi ve yapacağım test sonuçlarını aktarırım.
  • mrb bizlerde bu makinalari mağazalarımız kullanıyoruz satıyoruz. core 2 duo mimarisi ile tamamen zıt mimariye sahip işlemciler..yani core 2 duoda işlemci+kuzey köprüsü+güney köprüsü varken ve tüm donanımlar(ekran kartı ram display) kuzey köprüsündeydi...i7de kuzey köprüsü tamamen kaldırıldı ve işlemci ile güney köprüsü kaldı bütün öğeler işlemciye bağlandı..buda aradaki tek şeride ihtiyacı ortadan kaldırmış bulunmakta..... i7 yavas diyen arkadaşlara katılmıyorum..kullandıgınız programın desteğine göre değişir.yani sen çift cekirden t9600 makınada alsan kullandııgn program tek cekirdek ile çalısıyosa yine çift cekırdek performansı alamıcaksın...

bunun neticesinde i7 4 çekirdek+4 sanal cekirdek+turbolama var

ii7 720 güzek bi işlemci ama yeni cıkacak bir serisi var tam hatırlamıyorum.onda harici olarak birde işlemci üstünden grafik yongası geliyo(9400gsye yakın)

o dahada mantıklı ama fiyatları arttıracaktır..

casper i7 konusunda ii satış grafiği yakaladı bence fiyatta güzelken kacırmayın...teknik sorunlarıda abartılacak kadar büyük değil her makinada olan seyler casperde oluyo hatta daha kötülerini bile göruyoruz tüm markalarda..unutmayınki kimse bozuk mal satmak için satış yapmaz...

saygılar

• merhaba arkadaslar , cok abes bir soru soracagim , forumda aradim bulamadim..

ben casper nirvana i7 720 laptopuma 32 bit XP yuklemek istiyorum.... yuklenirmi? yuklenirse driverlarini bulabilirmiyim?

islemci chipsetinde problem olurmu?

genel olarak cok memnunum casperdan.

tesekkurler.
  • birde genelde hep 64 bit secimini yapmislar... ben 32 bit kurdum.. rami 3gb goruyor bu yuzden ama... sanirim onu islemci gostermesede genede kullaniyor.
    64biti secme nedenleriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdoz

birde genelde hep 64 bit secimini yapmislar... ben 32 bit kurdum.. rami 3gb goruyor bu yuzden ama... sanirim onu islemci gostermesede genede kullaniyor.
    64biti secme nedenleriniz nelerdir?

hayır kullanmıyor.işte en büyük 64 bit seçme nedenide bu zaten Bu arada turbo boost ile ilgili soru soranlar olmuştu özel mesajla..Aşağıyı bi incelesinler.

http://egitim.pclabs.com.tr/520/intel-turbo-boost-nedir-nasil-calisir/

• 64 bit kullanmak sadece rami 3.5 gb dan fazla görmesini sağlamaz, arka planda her zaman daha güvenilir ve daha stabildir.
  • winXP kurmaya ne diyorsunuz? driverlari varmidir?

win7 yi kullanabilir gibi kullanabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.