Şimdi Ara

Casper Nirvana F600 M.2 SSD uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopum Casper marka, Nirvana F600 modeli. M.2 SSD soketi var ve ben gidip aşağıdaki SSD'yi aldım.
    Adata XPG SX6000 Lite 128 GB 1800MB/600MB/s NVMe M.2 SSD disk - ASX6000LNP-128GT-C.
    Bilgisayarım görmüyor, acaba ssdmi bozuk yoksa desteklemiyor mu? Bilgisayar anlamadım.
    https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/satam-2-nvmem-2-jpg.287637/

Soket çeşitleri bunlarmış, benim laptopda sağdaki şekildeki gibidir. Ya da benziyor mu ne anlamadım.
    https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/img_20190517_184609-jpg.395171/

Anakart görüntüsü de böyle.

Geri mi iade edilecek bu ürün yoksa benim laptopda mı sıkıntı var? Geri iade edilecekse aldığım fiyat 270 TL civarı iade ettikten sonra M.2 hangi ürünü önerirsiniz F/P ve alan olarak?

Teşekkürler.
    help :D
    help

• Görmüyorsa NVMe M.2 SSD desteklemiyor demektir. SATA 3 M.2 SSD almanız gerekiyor.
  • Anakart'ın kitapçığına bakın hangi tür M.2 ile uyumlu olduğundan emin olun. M.2'ler B, M veya B+M keyed olabilir yani anakart B keyed destekliyorsa M keyed takamazsınız, anakart B+M destekliyorsa B veya M takılabilir. NVMe kullanma şansınız varsa dahi pratikte performans farklı sanıldığı gibi yüksek olmadığınan fiyat açısından SATA SSD öneririm, Samsung, Crucial, Corsair olabilir, WD, Seagate, Sandisk, Kingston, James Donkey gibilerini düşük performanslarından dolayı önermem.
  • NVME desteklemiyor, M2 Sata destekliyor. özellikle aşağıda fotoğrafını koyduğum Pny marka m2 nvme ssd yi taktım denedim ve biosta dahi hiç görülmüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.