Şimdi Ara

CASPER NIRVANA LAPTOP PRİZE BAĞLIYKEN HİÇ BİR SORUNU YOK BATARYALI KULLANIMDA ELEKTRİK KESİYOR ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE CASPER NIRVANA LAPTOP VAR İ7 CORE 3632QM İŞLEMCİLİ 4GB INTEL HD4000 PAYLAŞIMLI 1 GB PAYLAŞIMSIZ NVIDIA GT630M EKRAN KARTI 8GB RAM WESTERN DIGITAL 7200RPM 750 GB HARDDİSKLİ LAPTOPUM VAR İKİNCİ EL ALDIM SORUNUM VAR ÇÖZÜMÜ İÇİN YARDIM... CİHAZIM BATARYASINI ÇIKARIP DİREK PRİZE TAKILI SAATLERCE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR BATARYA TAKILI PRİZE BAĞLIDA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR YALNIZ SADECE BATARYA TAKILIYKEN BİLGİSAYAR ZAMANSIZCA PAT DİYE ELEKTRİĞİ KESİYOR BAZEN %83 CİVARI BAZEN %70 CİVARI KAPANIYOR AÇTIĞIMDA ŞARJI YİNE AYNI OLUYOR BATARYASI YENİ DEĞİŞTİBAŞKA MARKA TAKILDI ORJİNAL BATARYASI NASIL NEDİR BİLMİYORUM GEREKLİ BİLGİLERİ YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARLA PAYLAŞABİLİRİM BU SORUN NEDEN OLABİLİR YARDIM!!!
    CİHAZIM BU ŞEKİLDE GEÇİYOR: Casper Nirvana CN.HBI3630A Intel Core i7 3630QM 2.4GHz 8GB 750GB 15.6" ( HARD DİSK KENDİ DİSKİ DEĞİL SONRADAN TAKILMA MARKASINI PAYLAŞTIM) ISINMADAN DOLAYI KAPANMA YAPMIYOR ONDAN OLSA PRİZE BAĞLI KAPANIR PRİZE BAĞLIYKEN MASAÜSTÜ PC GİBİ SAATLERDCE ÇALIŞIYOR LÜTFEN YARDIM..!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanli3460 -- 25 Temmuz 2017; 0:46:52 >

• Yok mu bi Allahın kulu konuda bilgisi olan yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş hangi işletim sistemi kullanıyorsun ??

• bataryan bitik, yei batarya almalı ve bir daha bataryaya para vermek istemiyorsan batarya dolunca fişten cıkartmalısın
  • NonicknameTR N kullanıcısına yanıt
    W10 single language

• BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    Bataryam sıfır daha 2 kez şarj edildi. Eski bataryadada bu sorun vardı yeni bataryasındada aynı sorın var. Orjinal bataryasının drğerlerini bilmiyorum eski bataryası orjinal değildi üstünde rating +10.8v 4400mah yazıyordu aynısından sıfır aldım. Değerleri mi yeterli değil acaba. Direk elektrik kesiyor normal kapanma şeklinde değil

• BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    Bataryam sıfır daha 2 kez şarj edildi. Eski bataryadada bu sorun vardı yeni bataryasındada aynı sorın var. Orjinal bataryasının drğerlerini bilmiyorum eski bataryası orjinal değildi üstünde rating +10.8v 4400mah yazıyordu aynısından sıfır aldım. Değerleri mi yeterli değil acaba. Direk elektrik kesiyor normal kapanma şeklinde değil. Bazen oluyor 10 dkda kapanıyor bazen yarım saat sonra kapanıyor bazen 5 dk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orijinal kullanmadığın için hem laptopa hem bataryaya hemde kendine zarar verirsin.Geçmiş Olsun! Batarya ömrü çok kısalmıştır.

• Bu cihazın orjinaş batarya değerlerini bilmiyorum bulsam alıcam bilen arkadaşınız falan varmı

• İstanbul içi laptop konusunda tecrübeli ve iyi anlayan bir bilgisayar tamircisi önerirmisiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.