Şimdi Ara

Casper Nirvana Tablet video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
23.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tegra 2 nin berbat performansı+android 3 serisinin donanım uyumsuzluğu,son olarakta casper'ın hatalı fiyat politikası cihazın malesef ölü doğmasına neden olmuş
  • Casper geçen sene çıkartmayı unuttuğu ürünü 2 sene öncesinin fiyatıyla çıkartmış :)
  • arkadaş bendede casper laptop var yeni beyaz serisinden. i5 işlemcili dahili ekran kartlı. sipariş üzerine 8 gb ddr 1333 mhz ramli falan aldim.nedense bende hiç ama hiç takilmadi. diğerlerini bilememde driver falan güncel tutuyorum. nesende hiç kitlenmiyor. kullanıcı sorunu olabilirmi?
  • Casper zaten alınmaz hele birde öyle fiyat olunca hiç alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı az daha iyi olaydı alınabilirdi. Görünüşe bakılırsa iyi gibi ama Bu fiyatla ve tegra2+honeycomb ile diğer tabletlerin yanında pek şansı yok kanımca.
  • tablet piyasasında casper işi yok 5 seneye bütün markalar çöker bence sony bile tutunamıyo bu piyasada sadece apple ve samsung kalır gibi
  • Casper'da tablet yaptıysa bizim bu dünyayı terketmemiz gerek
  • casper ın tek sorunu servisi o kadar şahsen bende laptop var laptop 10 numara ama bozuldumu yandın hemen kullanıcı hatasına bağlıyorlar
  • nerde IVY BRIDGE bırakın bunları IVY BRIDGE incelemesini koyun artık
  • aynn geçen 1 1 programında en geç salı gelecek diyorlardı çarşamba akşamına gişrdik ses seda yok
  • Caspera karşı ön yargı var millette
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

Caspera karşı ön yargı var millette

Bu olayın firma adıyla veya ön yargıyla alakası yok. Olay fiyat / performans ile ilgili tamamen. Zamanı geçmiş donanımları 1000TL üzeri bir fiyata satmakla alakalı.
    Üstelik Honeycomb var içinde ICS değil.

700TL'ye satsalardı size katılırdım ancak bu fiyatla katılmak pek mümkün değil.
  • Bende bu sektörde kimin adı eksik diye hep düşünüyordum. :) Hah Casper gururumuz geldi, sırf videonun sonunda fiyatını bekledim ama söylenmedi 1.100Tl civarıymış galiba ama teknik bakımdan Tegra 2 olması yanında gayet ideal, ayrıca tassarım berbatdı ne yazııkki..
  • Bu eksi/artı durumları nedir ya, CASPER FAN BOY lardamı oluştu forumda,herkese 5para etmez casper ürünlerini savunmak için eksi basmışlar...
  • Telefonda bulunan sim kart girişi ???
  • ipad den ötesi yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedensiz07

bence bir cihazı 1 veya 2 yıl bile zar zor kullandıgımız bu donemde ucuzunu almak yani casper almak en mantıklısı.. 4 yıldır laptopunu kullanıyorum daha tamir nedir görmedi hala canavar gibi calisıyor.. tabi sıkıntı yasayanlarda coktur...

Ucuzu yani casper dediğiniz tablet 1100TL. Aynı hatta daha düşük fiyata ASUS Transformer Prime satılıyor Tegra 3 işlemcili. Teknik servis , güncellemeyi boşverin arkasında Geliştirici ordusu var ASUS ve Samsung tabletlerin. Herkes ihtiyacına göre ROM bulabiliyor. Bu casper tablete boluo bir ROM yükleyin bakalım. ROM yüklemek bikenara Custom Recovery bile yükleyemezsiniz.

Böyle bir ürün piyasaya sürmek Türk halkını ve kullanıcılarını küçük görmekten başka birşey değildir. Hatta ve hatta Donanım Haberin bu tableti incelemesi bile gereksiz...

• Geçen yılın teknolojisi yeni diye bizlere yutturuyorlar.

Bari 800 TL ye satın...

Ekranı kalitesiz...

Video incelemesinde esaslı bir inceleme yok. Dikkat ederseniz Android in özelliklerini Casper Nirvana Tablet üzerindne tanıtılmış...

GPS açık ortamda kaç saniyede konumu bulmakta? Bu bilgi yok!

HDMI desteği yok!...

Ekran görüş açısı yüksek mi? Bu bilgi yok! ( Nedense karanlık ortamda incelenmiş demekki ekranı berbat )

Tablet çok çok kalın... Madem kalın bari USB port olsaydı! Bu da yok...

Ayrıca ; Tableti bu kadar kalın yapıyorsan niye micro Sd koyuyorlar ki! Onun yerine SDHC hatta SDXC destekli kart girişi olsaydı böylece isteyen micro sd kartını kart dönüştürücü adaptörüyle kullanırdı...

Casper birşeyler yapmış ama akıllı sayılabilecek bir tasarım yok...

Bataryasınbınn kapasitesi- gücü nedir yani kaç bin mah ? Bu yok...

GSM özelliği varmış ama 3G ! ... Artık piyasada 3G yerine 3G+ ve HSDPA li olanlar var... Yani daha hızlı internet imkanı var...

HSDPA farkını anca kullananlar bilir... 3G li ürünler çok eskidi...

Yerli malı ama yabancılar kadar kaliteli parçalar kullanılmıyor...

Merak ediyorum yabancı markalar gibi kaliteli parçalar ve daha incesini Türkiye yapabilse fiyatı ne olurdu?

Çin malı 3G li tegra2 li tabletler çok çok daha ucuz iken Casper Nirvana DONANIMSAL olarak bir farkı yok...

Yazılımsal desteği vasat... Sitesinde hiçbirşey yok... Android 4 ne zaman çıkartırlar belli değil...

Tegra2 yerine Tegra3 kullansalardı veya TI OMAP serileri kullansalardı...

Archos gibi kaliteli ve hızlı tabletleri çok ucuza üreten Fransızları örnek almalıyız...

Casper fason yaptırmış arkasına da istediği logoyu bedavaya yaptırmış...

Kısacası rezalet...
    Casper kendi bileceği iş... Tüketiciyi ne sanıyor?!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 3 Mayıs 2012; 7:47:01 >

• casper tablet 700 gram ipad 3 650 gram ne kadar hissedilir ağırlık farkı bilemem ama bence çok önemli bir fark değil. milletim şu casper düşmanlığını bırakıp ne zaman benim ülkemin bir teknoloji üreticisi deyip destek olmaya başlayacak merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmet548

casper tablet 700 gram ipad 3 650 gram ne kadar hissedilir ağırlık farkı bilemem ama bence çok önemli bir fark değil. milletim şu casper düşmanlığını bırakıp ne zaman benim ülkemin bir teknoloji üreticisi deyip destek olmaya başlayacak merak ediyorum.

İyi olana kim ne derki?!... Casper öyle mi?

Dizaynı fiyasko...
    Tuşları gömülü ve incecik...

Yalan tespit bulamazsın...

Vasat modele göre fiyatına baksak busefer de fiyat çok pahalı...

Mesele Casper düşmanlığı değildir... Mesele kalitesizliktir madem kalitesiz fiyatıda ona göre olsaydı enbaştabelirtmiştim...

Ipad 3 diyorsun yani ultra yüksek çözünürlükteki RETINA EKRANLI IPS li Ipad li kıyaslaman ne kadar doğrudur? Ayrıca Yeni Ipad (Ipad3) işlemcisi ve grafik kartı da Casper i epey katlamıştır...

Ayrıca Ipad kasası ufak...

Casper basit işcilik yüzünden içi boşlıklarla dolu kalın bir tablet getirtmiş... Rezalet...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.