Şimdi Ara

Casper Nirvana Tablet video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
23.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cahil cühela casper fanları doluşmuş. biri diyor iphone 4, 5 yıl kullanılacak telefon, biri diyor onu bunu alacağıma casper alırım param yurtdışına gitmez.

yahu siz hangi gezegende yaşıyorsunuz?

iphone 4 evet iyi bir telefon 10 yıl önce çıksaydı belki gerçekten de 5 yıl kullanılırdı ama azıcık gözünüzü açın etrafınıza bakın yahu. hiçbir şey bilmeyip böyle yorumlar nasıl yapıyorsunuz? her gün farklı özellikle telefon çıkıyor. her gün yeni bir teknoloji tanıtılıyor, adamlar utanmasa kablosuz şarj olan telefon çıkaracak siz 5 yıl diyorsunuz. biri bir gün geliyor yeni bir sensör koyuyor telefonuna, biri gidiyor daha hızlı kablosuz teknoloji koyuyor. yeni işletim sistemleri de cabası. öyle 5 yılda bir telefon alıp kullanmak tuşlu nokia telefonları zamanındaydı. ilk iphone çıktığından beri böyle birşey ortadan kalktı. döneme ayak uyduramamışsınız, piyasadan haberiniz yok atıp tutuyorsunuz. gelip de tüketim çılgınlığı falan da demeyin. herkes ihtiyacından alıyor, dünyada bu kadar çok sayıda milyoner olamaz!

onu bunu alacağıma casper alırım diyen(ler)e de: casper hangi çipi kendisi yapıyor? ürettiği aletin yüzde kaçında kendi parmağı var? sıfır. diğer firmalar en azından belli kısımları kendisi yapıyor. az-çok emek var. oturup araştırma yapıyorlar. HAK EDİYORLAR. casper ne yapıyor? anca kalitesiz kalitesiz ürünlere eşşek yüküyle hak etmediği karı koyuyor haydii alsın enayiler diyor. casper alacak kadar düştüyseniz hiç ürün almadan gidin direk paranızı onlara bağışlayın daha iyi.

aklı başında olan kullanıcıya zaten bunların yazılması bile gerekmez, geri kalanların da ne kadar bunu dikkate alacağınız malum. azıcık açıp birşeyler öğrenseniz cehaletinizi aşsanız zaten kendiniz bunların farkına varacaksınız ama ülke zaten araştırıp öğrenmek istemeyen insanlarla dolu olduğu için bu durumda. beş para etmez firmalara hiçbir fayda dokunmayacak boşa paralar akıtmak yerine kendinizi geliştirmekle başlasanız çok daha iyi olacak.

• casper da bu ise elini atti. insallah yerli yapimi guZel ve uygun tabletler cikacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka4411

casper da bu ise elini atti. insallah yerli yapimi guZel ve uygun tabletler cikacak

El attı ama kalite çıtasını nedense bir türlü yükseltemediler... Casper hatta Exper malesef hepsi aynı...

Son teknoloji özürlüsü fason yerli mallara sırf Türk markası yapıştırıldı diye sempati duyulmamalı...

Boşuna umut beslenmemeli...

Donanımhaber gibi herhangi bir siteden tabletler için neden bu kada kalitesiz ve düşük performanslı ürünleri bu kadar yüksek fiyata sözde Türk malı diye pazarladıklarını sorabilecek babayiğit gööremedik.. Gerçi cevap verebileceklerini sanmadığım için soru da sormak gereksiz.. Aklı olan gelişmeleri takip eden ne demek istediğimi anlar...
  • Bir tablette en önemli unsurlar panel tipi ve pil ömrüdür. İncelemede panelin yapısına (IPS, TN vs.), görüş açılarına ve pil ömrüne hiç değinilmemiş. Böyle tablet incelemesi olur mu? İncelemeyi yapan editör, bu tableti alan insanların tableti sabit stand üzerinde ve fişe takılı halde mi kullanacaklarını farzediyor?

Not: Benim anladığım kadarıyla bu tablet TN panele sahip. Bu zamanda TN panelli bir tablete 1100 TL verenin de aklına şaşarım.
  • Ürün başarılı gibi dursada fiyat konusunda Casper yine bildiğini okuyor.
  • Bu devirde hala ekranın kenarına ahşap çerçeve gibi kap kalın çerçeve yapıyorlar, arkadaşım şu ekranın bittiği yerde bitirin cihazı da, çok mu zor?
  • alınmasını engelleyecek kadar kötü değil...fiyatı uygunsa alınmasında sorun yok... :)

• Casper a para verilmez. Pişmanlıktır

• Test

• quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

Casper a para verilmez. Pişmanlıktır

Bende casper ürünlerinde bir güvensizlik yaşıyorum nedense Şimdiye dek hiç kullanmadım fakat yorumlar, eleştiriler yenilir yutulur cinsten değil.
  • Tablet diyince okulda verilenler sandım herkes ayrı konu açmış bu da öyle sandım

• İyiymiş

• İyiymiş

• Arkadasim uzerine cay doktugu laptopum yerine bir laptop almak istedi, bir tane daha laptopum oldugu icin onu alacagiina bir tablet al dedim ve o da casper tablet almis sagolsun.

telefon olarak galaxy note kullanan ve hatta belki de turkiyedeki ilk android sistemli telefonlardan kullanan biri olarak soyleyebilecegim sey su, IGRENC!

Performans kotu, gorunum kotu, Bir arkadasimizin da dedigi gibi Custom rom yuklemek istiyorum fakat bu donanim icin bir rom olmadigi icin yukleyemiyorum, cihazin brick olma ihtimali yuksek. Cihaz uzerinde gelen Rom yukseltme yazilimi Casper sunucusuna erisemiyor bile.

Yerli mali kullanmak guzel elbette, ben de yerli mali kullanmak istiyorum fakat; kim porshe parasina murat 124 almak ister ki?

Arkadaslar bu cihazi kesinlikle onermiyorum.

Takdir sizin.

• ürün çok güzel bence fiyatcada çok uygun kaçtane doğalgazcı arkadaşalarım projelerini bu table ciziyorlar ve zamanlarında %75 tasağruf ettiklerini söylüyorlar. Teşekkürler Casper

• casper bilgisayarı super hiç bozulmuyo.

• fiyatı nerde 1200 lira.550 lira ya düşmüş ya da öyleydi.

http://www.casperturk.com/?kategori-114-Nirvana-10-inc-Tablet.html

• bu eski modeli yeni modelini inceleyin

• Casper almak pismanlıktır 'Teknik destek yok, musteri destek hattını aradığınızda karşınıza bilgisayardan anlayan birini bulamazsınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.