Bildirim
Casper Nirvana Tablet video inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şu casper herşeye elini atıyor ya yahu satamayacaksın niye zorluyorsunki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Gagalayan -- 2 Mayıs 2012; 0:06:13 > -
kim nederse desin casper -
reserved. belki yazarım bişeyler -
Hep vicdanım sızlıyor yurtdışına dünya para akıtıyoruz. Ama şu Casper da bir imajı düzeltemedi, hadi malzeme kalitesini filan geçtim, reklam stratejisini biraz düzeltse, müşteriye yakın olsa belki bir fırsat veririz notebook için ama yok, malesef bu zihniyetle benim param içim kan ağlayarak Asus, Apple, Msi vs. gitmeye devam edecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 2 Mayıs 2012; 0:13:55 > -
bence bir cihazı 1 veya 2 yıl bile zar zor kullandıgımız bu donemde ucuzunu almak yani casper almak en mantıklısı.. 4 yıldır laptopunu kullanıyorum daha tamir nedir görmedi hala canavar gibi calisıyor.. tabi sıkıntı yasayanlarda coktur... -
Türkiye ürünlerini toplaması dışında beni hiçbir şeyi cezbetmiyor -
Yine Casper,
Yine 5 Para etmez fikirleri. -
-
Fiyatı nedir? -
casper notebook'luklar yeterince kaliteli ve kullanışlı ama genede bazı tarafların casper'ı karşı olumsuz düşünceleri var bnu düzeltmek casper'e düşer..ilk önce bir oyun canavarı yap (masaüstü) önyargıları kır mesela -
Bire bir inceleme şansım olmadı ama bence gayet alınası bir cihaz..Hem fiyat avantajı hemde diğer özellikleriyle rakiplerinden geri kalacağını sanmam.. -
benim en çok yadırgadıgım konu: apple ve samsung gibi markaların telefonlarına bıle 40 dk. ayıran dh casperin tabletine 8 dk. yı zar zor ayırabilmis ayıp dh ayıp.. bu kadarda apple ve samsung yandaslıgınızı göstermeyin.. arz telep diyebilirsiniz belki ama bu kadarda bariz yapmayın bu isi.. dunya üzerinde sadece 2 marka varmıs gibi davranıyorsunuz ... -
neden bu kadar eziliyor anlamıyorum, teknik servislerinide düzelttiler diye biliyorum. piyasadaki birçok saçma modeldende akıcı ve üstün bir tablet yapmışlar. neden izlemeden görmeden suçluyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: bufasulyabedava
Kardeş neden her konuya mesaj yazıyorsun yahu + alamayacaksın niye zorluyorsun ki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Okisht
neden bu kadar eziliyor anlamıyorum, teknik servislerinide düzelttiler diye biliyorum. piyasadaki birçok saçma modeldende akıcı ve üstün bir tablet yapmışlar. neden izlemeden görmeden suçluyorsunuz
i5 bir makinem var casper marka,
istediğim performansı alamıyorum diye 3 kere gönderdim servise...
üçündede durum gayet normal diye yolladılar,
düşünsenice i5 işlemci, 8gb ram, 500gb hdd, 1GB 128bit ati ekran kartı ve makinenin açılışı tamı tamına 7 dakika sürüyor.
en sonunda çok pis bir şekilde sinirlendim ve bu sefer baya bir sert arıza formu yazdım.
en sonunda cihazı değiştirip geri gönderdiler,
aradan 3 ay geçti ve bu cihazda yine böyle sorunlar yapmaya başladı.
ne yaptıysam ne ettiysem düzelmedi, format vs denedim...
şu anda evde boş boş duruyor koltuğun altında ve kutusunda...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa YANDIM
quote:
Orijinalden alıntı: Okisht
neden bu kadar eziliyor anlamıyorum, teknik servislerinide düzelttiler diye biliyorum. piyasadaki birçok saçma modeldende akıcı ve üstün bir tablet yapmışlar. neden izlemeden görmeden suçluyorsunuz
i5 bir makinem var casper marka,
istediğim performansı alamıyorum diye 3 kere gönderdim servise...
üçündede durum gayet normal diye yolladılar,
düşünsenice i5 işlemci, 8gb ram, 500gb hdd, 1GB 128bit ati ekran kartı ve makinenin açılışı tamı tamına 7 dakika sürüyor.
en sonunda çok pis bir şekilde sinirlendim ve bu sefer baya bir sert arıza formu yazdım.
en sonunda cihazı değiştirip geri gönderdiler,
aradan 3 ay geçti ve bu cihazda yine böyle sorunlar yapmaya başladı.
ne yaptıysam ne ettiysem düzelmedi, format vs denedim...
şu anda evde boş boş duruyor koltuğun altında ve kutusunda...
hocam sorun donanımsal olsa ve bunu fark etseler zaten toplatmaları gerekiyor diye biliyorum piyasadan, siz sorunu yazılımsal şekilde halletmeyi denediniz mi?
ben casperi savunmuyorum yaşadığınız olayda gerçekten talihsizlik tekrar casper almamanız normal, örneğin etrafımda hp ürününden de aynı sizin gibi yakınan bir ton insan var ama şu tablette hp yazsa yorumlar çok farklı olabilirdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: hayaldeki_hayat
quote:
Kardeş neden her konuya mesaj yazıyorsun yahu + alamayacaksın niye zorluyorsun ki ?
kardeş dikkat ettiysen yazdığım bütün mesajlar mobil şu an şehir dışındayım yapacak başka bir işim yok o yüzden vakit geçirmek için ipadim var merak etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hayaldeki_hayat
quote:
Kardeş neden her konuya mesaj yazıyorsun yahu + alamayacaksın niye zorluyorsun ki ?
kardeş dikkat ettiysen yazdığım bütün mesajlar mobil şu an şehir dışındayım yapacak başka bir işim yok o yüzden vakit geçirmek için ipadim var merak etme
kardeş Made in turkey olarak üretim yapan tek marka nın çıkardıgı ürüne karşı bu tavrın nedir o zaman sen almazsın olur biter bırak üretsinler yani seni al diye zorlayan yokki sende merak etme yani al diye zorlamayacaklar... sana ipad'ınla mutluluklar yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 2 Mayıs 2012; 10:16:39 >
-
tek kelimeyle ööööhhh
Benzer içerikler
- çizim programları
- ? anlamı
- instagram giriş yap google
- whatsapp web nedir
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X