Şimdi Ara

Casper Nirvana Tablet video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
23.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayaldeki_hayat

quote:

Orijinalden alıntı: bufasulyabedava

quote:

quote:

şu casper herşeye elini atıyor ya yahu satamayacaksın niye zorluyorsunki?

Kardeş neden her konuya mesaj yazıyorsun yahu + alamayacaksın niye zorluyorsun ki ?

kardeş dikkat ettiysen yazdığım bütün mesajlar mobil şu an şehir dışındayım yapacak başka bir işim yok o yüzden vakit geçirmek için ipadim var merak etme

kardeş Made in turkey olarak üretim yapan tek marka nın çıkardıgı ürüne karşı bu tavrın nedir o zaman sen almazsın olur biter bırak üretsinler yani seni al diye zorlayan yokki sende merak etme yani al diye zorlamayaklar... sana ipad'ınla mutluluklar yani

zorlamayla alakası yokki ben sadece samsungun asusun sonynin bile apple'a karşı zar zor rakip olabildiği bir kategoride casper'ın ne işi var onu çok merak ediyorum. ama casper'a bir antipatim falan yok hatta laptobum casper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fena değilmiş ama Casper sözkonusu olunca insan 3 kere düşünmeden edemiyor, Casper'in kalite ile pek işi olamaz bilindiği gibi, tablet alacak olsam yinede başka markaları tercih ederim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş neden her konuya mesaj yazıyorsun yahu + alamayacaksın niye zorluyorsun ki ?

kardeş dikkat ettiysen yazdığım bütün mesajlar mobil şu an şehir dışındayım yapacak başka bir işim yok o yüzden vakit geçirmek için ipadim var merak etme

kardeş Made in turkey olarak üretim yapan tek marka nın çıkardıgı ürüne karşı bu tavrın nedir o zaman sen almazsın olur biter bırak üretsinler yani seni al diye zorlayan yokki sende merak etme yani al diye zorlamayaklar... sana ipad'ınla mutluluklar yani

zorlamayla alakası yokki ben sadece samsungun asusun sonynin bile apple'a karşı zar zor rakip olabildiği bir kategoride casper'ın ne işi var onu çok merak ediyorum. ama casper'a bir antipatim falan yok hatta laptobum casper

Konunun apple gibi bir elektronik canavarına geleceğini bilseydim alıntı yapmazdım bilesin...elektronik canavarı nedir bilirmisin... bilmiyorsan zaman la ögrenirsin... ama zor görünüyor ... iyi geceler kardeşim apple'inla mutluluklar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konunun apple gibi bir elektronik canavarına geleceğini bilseydim alıntı yapmazdım bilesin...elektronik canavarı nedir bilirmisin... bilmiyorsan zaman la ögrenirsin... ama zor görünüyor ... iyi geceler kardeşim apple'inla mutluluklar

Sizin apple ile ne alip veremediginiz var yakisiyomu hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence hepsi ayni o yuzden alinabilir,dandikte görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin apple ile ne alip veremediginiz var yakisiyomu hic

apple benim gözümde ne biliyon mu elektronik canavarı niye böle söylüyorum .. örnek olarak apple iphone 4 u alalım 4s çıktıgında çogu i4 kullanıcısı 4s geçiş yaptı 1 sene boyunca kullandılar i4'ü ama normalde i4 5 sene kullanılacak bir telefon... bak gör şuan için iphone 5 denilen telefon çıkınca 4s in kötü zamanları başlayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 2 Mayıs 2012; 1:22:23 >

• "Kdv Dahil Fiyatı : 1.099,00 TL"
    Bu fiyata casper alacağıma gider ipad/galaxy tab/asus Transformer alırım.Komik Casper :) Bu fiyata bu tablet.

Experinki daha başarılıydı fiyat/performans olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 2 Mayıs 2012; 2:22:02 >
  • İnsanı tabletten soğutur.. /:
  • beklediğimden daha iyi çıktı açıkcası casper denince çok kötü bir ürün çıkcak diye bekliyordum.
  • Bu özellikteki tableti 8-9 ay önce çıkartıp satsaydı daha mantıklı olacaktı,günümüzde artık 4 çekirdekli Tegra 3 çıkmışken tabletlerde yavaş yavaş görmeye başlamışken,üzerine telefonlarda bile yaygınlaşacakken neden gidip casperin ne idiüğü belirsiz fason üretimi tabletini alayım ? üstelik fiyatıda 1100 tl dolayında http://www.casperstore.net/?urun-2743-Casper-Nirvana-Tablet.html parçaları çinden en dandik yerlerden geliyor,türkiyede üretiyoruz türk malı diye burada birleştiriyorlar,türk malı diye satabiliyorlar,3.2 honeycomb var güncelleme gelecekmi oda belli değil,muadilleri eminim piyasada çok daha ucuza bulunabilir,motorola xoom,vodafone smart tab vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 2 Mayıs 2012; 9:37:23 >

• Çok geç kaldı exper tablet çıkaralı 1.5 yıldan fazla oldu belki adamlar 2. tabletlerini çıkardılar.Hemde bunun yarı fiyatına olanı vardı nerdeyse Ayrıca bu tabletlerle apple samsung u konu etmek çok saçma
  • açıkçası özellikleri ne olursa olsun özellikle tablette en stabil çalışan platform ios,

asus ile ipad2 yi karşılaştırdığımda gözle görülür bir şekilde fark var arkadaş inanamadım ,
    google özelliği olan maps bile ios ta daha hızlı açılıyor, haritalar daha hızlı yükleniyor ,
    daha hızlı derken şöyle yani daha asus haritasını yükleyememiş ekran gri iken ,ipadde haritaları dolaşıyorum ve yüklemede de gezmesinde de 1 tık yavaşlama donma olmadı, ne androidin daha yol alması gerek tablette ,telefon içinse karşılaştırmadım bilemeyeceğim
  • Fiyatı çok saçma, 600-700 TL civarında olmalıydı.
    1.100 TL ile hiç şansı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa YANDIM

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

neden bu kadar eziliyor anlamıyorum, teknik servislerinide düzelttiler diye biliyorum. piyasadaki birçok saçma modeldende akıcı ve üstün bir tablet yapmışlar. neden izlemeden görmeden suçluyorsunuz

i5 bir makinem var casper marka,
    istediğim performansı alamıyorum diye 3 kere gönderdim servise...
    üçündede durum gayet normal diye yolladılar,
    düşünsenice i5 işlemci, 8gb ram, 500gb hdd, 1GB 128bit ati ekran kartı ve makinenin açılışı tamı tamına 7 dakika sürüyor.
    en sonunda çok pis bir şekilde sinirlendim ve bu sefer baya bir sert arıza formu yazdım.
    en sonunda cihazı değiştirip geri gönderdiler,
    aradan 3 ay geçti ve bu cihazda yine böyle sorunlar yapmaya başladı.
    ne yaptıysam ne ettiysem düzelmedi, format vs denedim...

şu anda evde boş boş duruyor koltuğun altında ve kutusunda...

hocam sorun donanımsal olsa ve bunu fark etseler zaten toplatmaları gerekiyor diye biliyorum piyasadan, siz sorunu yazılımsal şekilde halletmeyi denediniz mi?
    ben casperi savunmuyorum yaşadığınız olayda gerçekten talihsizlik tekrar casper almamanız normal, örneğin etrafımda hp ürününden de aynı sizin gibi yakınan bir ton insan var ama şu tablette hp yazsa yorumlar çok farklı olabilirdi

denedim tabikide,
    makineye kaç kere format attım, kendi recoverysini kurdum.
    yinede sorun aynı. makine çok geç açılıyor ve çok geç tepki veriyor...

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.

başka birisine "Casper alma" demem.
    ben birkere aldım, bir dahada almam.

• TAblet çok hoşuma gitti. Fiyatı da uygunsa alabilirim
  • bu vakitte android 4.0 olmayan tablet satmanın esprisi yok.
    o fiyatlar doğruysa geçmiş olsun google bile 150 dolarlık tablet tasarlıyor.
    casper a para verince param yurt içinde kalıyor demiş bazı saf arkadaşlar %100 yurt dışında üretildiğini ve yurt dışında clevo eten diye isminin geçtiğini bilmiyoruz sanırım.çinli firmaların büyük toptancısı o kadar.
    ürünleri kalitesiz mi değil, casper nirvana düzgün çalışan markalı laptoplar kadar stabil ve markasızlar kadar ucuzdur.vaktiyle macbook larda clevo dan çıkıyordu.
  • bu takoz bu parayı haketmiyor.Grundig aynı fiyata çok daha ince ve tegra3 lü bir ürün piyasaya sürüyor.
  • bu cihaz olmamış
  • casper ın öncelikle driver desteğini düzeltmesi gerekiyor. sene 2012 avrupanın göbeği hala ftp driver sayfası var. hadi ben buluyorumda çok anlamayan ne yapsın. sonra gel servise para alayım diye düşünüyor heralde.

şu driver sayfasına bi bakın ya. yakışıyormu?
    ftp://213.194.123.227/

driver desteği bu. söyleyecek laf bulamıyorum. sonra neymiş dünya markası. bu desteklemi. haksızmıyım?
  • öncelikle anlatım için emeğine sağlık fakat Kaan kardeşim bile anlatırken hiç bi tat tuz olmadığını beyan etmiş resmen :) izledim videolar arasında sanki zorlanarak yapılmış bir video olarak sadece bu var. Casper önce kendi alt yapısını ve teknik desteğini düzeltsin sonra ben buradayım desin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.