Bildirim
casper via telefon anti theft şifresinı bulamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.ceplik.com/casper-via-a3216-format-atma/ Adresindeki tuş kombinasyonu yazısından Sonrasını uygulayın . Telefon formatlanacak . Böylece anti theft de silinecek.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Formatta attım. Ama sonuç şifre ekranında kalıyor. Sinirlerim laçka oldu. Servisi anakartın değişmesi gerekiyor ücretli dedi. Üstelik telefonu daha görmediler bile. Şifre konulmadı bu telefona. Casper gerçekten pişmanlıkmış. Vetdiğim para çöpe gitti. Tüm yasal haklarımı kullanıcam bu durumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bendede öyle kapatmak için bastığımda sifre soruyor sim kartını çıkartsam kilitlenecek telefon benim de başıma bi kere geldi guvenlk için diğer numaramı yazmıştım halletmıstım fakat mesajları silince şifrede gitti .
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- appdata temizleme
- exiting pxe rom
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- hp bilgisayar açılmıyor
- internetim çok yavaş
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- dlss nedir
- telefonum şarj olmuyor
- secure boot nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X