Şimdi Ara

Cassiopeia almaya değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorum başlıkta olduğu gibi cassiopeia almaya değer bi şampiyon mu ? 6300 biriktirip jinx alcaktım fazla adc em olmadığı için fakat para 5kya geldiğinde aşırı sıkılmaya başladım sanırım 4800e bi şampiyon alıcam aklımda cassiopeia var sizin önerileriniz neler ? mainim mid

• oyundaki en op champlardan biri bence. bir aralar çok oynuyordum ve 12 maçın 11'ini kazandırtmıştı. kullanabileceksen al bence
  • Oyundaki en op şampiyonmuş Çok zor oynaması, önermem ben ezerler. Jinx iyidir.
  • Kullanmak zordur bi düşün derim.
  • Ben çok beğeniyorum.Ultisi tf için baya faydalı fakat kaçış mekanizması ve ultisinden başka cc si olmadığından gank yediğinde kaçmak oldukça zor olabiliyor.Onun dışında q ve w nun zehirnden kaynaklanan damage ve zehirli hedefe vurduğun e skillinin cd unun sadece 0,5 sn olması çok op.
  • Pbede dene kullanabilirsen al oynaması zor sonra alıp bu ne a deme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rabadon hiçlik ve cehennem asası çıktığında kaşıdaki adcye 2 atabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon RP almaya değer mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel bence e skili aşırı güzel ganga gelen jungle + middeki adamı alabiliyorsun rahatça.

Edit : Rp çekilişlerimiz devam ediyorwww.loldergi.com vewww.facebook.com/loldergi adresinden bilgi alabilirsiniz.
    Yakında lolking gibi adınızı yazıp bilgilerinizi öğrenebileceğiniz bir Türk sitesi olacakwww.loldergi.com !!!

• Çok güçlü bi hero bi tuttumu bırakmıyo yani cc olarak değil zehir olarak zaten q w tuttumu e 2 kere atabiliosun arkadan bida q bide 2 kere e diye ama şöyle bi - kaçma mekanizması hiç yok fokus yedimi bitiyo lanede kamplanabilirsin önerirmiyim önermem karşıma gelsin istemiyom :D
  • Şuan gragas,ziggs,yasuo,kayle gibi herolar varken oynamaya gerek yok
  • Oynaması en zor herolardan birisi midde harras gücü çok yüksek ama kaçış mekanizması sıfır "0" midde bir heroyu ilk lwllerde bir tuttunmu base atmaya zorlar
    oyun ortalarında biraz sıkıntı yaşarsın takımın kasamadıysa ama bir apc olarak hakkını verir zaten rangesi tflerde yeterli geriden sana ulaşamdıkları sürece tf ortasını dağıtırsın.
    seni iyi korurlarsa oyunu kazanıdırı adc ye teq atıyor kankacılardan ultisi cc olarak yeterli ama
    hem kaçış mekanizması olmaması hemde zor bir oyananışı olmasından dolayı pek tercih edilmioyr al ustalaş kendin karar ver :D

Dip Not: Karşıma gelmesinden pek hoşlanmıyorum

• Acaip op ama kullanmasida çok zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun776

Sorum başlıkta olduğu gibi cassiopeia almaya değer bi şampiyon mu ? 6300 biriktirip jinx alcaktım fazla adc em olmadığı için fakat para 5kya geldiğinde aşırı sıkılmaya başladım sanırım 4800e bi şampiyon alıcam aklımda cassiopeia var sizin önerileriniz neler ? mainim mid

Oynamasi zordur ama alisirsan karsindakini aglatirsin Pasifi sen hizli buyu yaptikca harcanan mana bedelini %50 oranina kadar dusuruyor ayrica e skili yuksek damage verdigi gibi hedef onceden zehirlenmis ise (Q veya W skilin ile) e skilinin bekleme suresi 0.5 saniyeye dusuyor yani pes pese 2 kez kullanabiliyorsun.Saldiri combosu olarak Q-E-W-E-Q cok yuksek hasar verebiliyorsun.Ultisi TF lerde harika.

-Eksi olarak kacis konusunda bence zayif.W skilin ile dusmani yavaslatabilirsin sadece o kadar.Cok mecbur kalirsan Ultini kullnarak dusmani tasa cevirir ve kacmak icin 2 saniye daha elde edebilirsin

-Ultisinin CD suresi biraz uzun

Benim fikrim eger lol deki zor karakterleri oynamakta problem yasamiyorsan al derim.Belki bakarsin Cassi ile cok iyi isler yapabilirsin

• Alışmak için 5 kere botlar, yaklaşık 20 kerede normal oyun oynaman gerek
  • İyidir yılan hanım kızımız.Kaçma mekanizması falan boş ver.Flash var zaten akıllıca kullanırsan yakalanmazsın.
    Bu arada sınırsız E atabilirsin.Zehrine yakalanan kişi kaçamaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

Alışmak için 5 kere botlar, yaklaşık 20 kerede normal oyun oynaman gerek

mainim mid o yüzden bolca oynayabilirim
  • Kesinlikle al bence para biriktiriyorum almak icin cok rahat roam yapip kill alirsin/aldirirsin. Baslarda gank yememeye calis. Ward atip ona yakin yerde dur 6 olunca geleni de alirsin zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese tavsiyeleri için çok teşekkür ederim.Kaçıs mekanizması fazla olmasada w nun slow ultinin stun ve flash var pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum.Bu yüzden alıyorum hem trde çoğu kişi cassi karşısında ne yapacağını pek bilmiyor adamı peşime takıp ulti atıp 1 comboyla alabilme ihtimalim var :D
  • Oberyn kullanıcısına yanıt
    Hepsini çok kolay kantırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun776

Herkese tavsiyeleri için çok teşekkür ederim.Kaçıs mekanizması fazla olmasada w nun slow ultinin stun ve flash var pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum.Bu yüzden alıyorum hem trde çoğu kişi cassi karşısında ne yapacağını pek bilmiyor adamı peşime takıp ulti atıp 1 comboyla alabilme ihtimalim var :D

Kombo sınırsız gibi birşey zaten.Q veya W tutturduğun adama en az 8-9 kez e skilli atabiliyorsun.Adamın üstünden zehir kalkana kadar Q tekrar açılıyor zaten.Ve E skilli gerçekten çok yüksek hasar veriyor.Mid game de her e vuruşu rakibin ortalama %15 canını alır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.