Şimdi Ara

CASUS(SPYWARE) TEMİZLİĞİ(ADIM ADIM RESİMLİ ANLATIM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
5.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce güvenli kipte tarama yaptım c temiz ama dün gece mecburen aldığım yedeklerin içinde D ye de istemeden soktuğum 9 trojan ve 2 adware buldu superantispyware..browser ımdaki hata düzelmedi...bende winsock xp ile repair ettim şu an sorun yok gibi..umarım böyle gider
    superantispyware yine de beni beladan kurtardı..riskli 9 trojanım vardı D de..muhtemelen ilerde sorun yaşıyacaktım..
    bu programdan uzak duruyodum eskiden sahteler arasındaydı ama düzeltmiş kendini..taraması falan güzel..spybot tan iyi olduğunu söyleyebilirim..ama spyware doctor u pek kullanmadığım için yorum yapamam 2 si arasında..yalnız spyware doctor un pazarlama taktiği yani key girmeden birsürü zararlı bulur key girdikten sonra bulamaz..o yüzden ben o programa güvenmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 15 Aralık 2006; 0:00:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

az önce güvenli kipte tarama yaptım c temiz ama dün gece mecburen aldığım yedeklerin içinde D ye de istemeden soktuğum 9 trojan ve 2 adware buldu superantispyware..browser ımdaki hata düzelmedi...bende winsock xp ile repair ettim şu an sorun yok gibi..umarım böyle gider
    superantispyware yine de beni beladan kurtardı..riskli 9 trojanım vardı D de..muhtemelen ilerde sorun yaşıyacaktım..
    bu programdan uzak duruyodum eskiden sahteler arasındaydı ama düzeltmiş kendini..taraması falan güzel..spybot tan iyi olduğunu söyleyebilirim..ama spyware doctor u pek kullanmadığım için yorum yapamam 2 si arasında..yalnız spyware doctor un pazarlama taktiği yani key girmeden birsürü zararlı bulur key girdikten sonra bulamaz..o yüzden ben o programa güvenmiyorum

superantispyware ve elle temizleme sayesinde bir kaç bilgisayarı tertemiz yaptım, evet eskiden sabıkalı; ama bir kere şans verdim ve gerçektende işini harika yapıyor yani eskiden kendide sahte bir antipyware olduğundan heralde huylarını biliyor

• evet bende şans verdim ve gayet güzel..hızlı taraması var..arayüzü basit ama önemli olan yaptığı iş..sahte antispyware ları temizlemedeki başarısını bilmeyen kalmamıştır zaten..
    ilk izlenimim güzel bi program..
    ilerde + ları - lerini görcez zaten.
    konu başlığın için teşekkür etmeliyim.burda kullananları görmesem heralde bende denemezdim..iyi oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

evet bende şans verdim ve gayet güzel..hızlı taraması var..arayüzü basit ama önemli olan yaptığı iş..sahte antispyware ları temizlemedeki başarısını bilmeyen kalmamıştır zaten..
    ilk izlenimim güzel bi program..
    ilerde + ları - lerini görcez zaten.
    konu başlığın için teşekkür etmeliyim.burda kullananları görmesem heralde bende denemezdim..iyi oldu.

rica ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: METAL

mükemmellik hiç bir yazılım için söz konusu olamaz en iyisi katmanlı korunma yöntemi

haklısın ben de katmanlı koruma yöntemini benimsiyenlerdenim ama söylediğin antispyware i ilk defa duyduğum için sormuştum
  • Superantispyware yaptığı bazı güncellemelerden sonra, tarama hızı yüzde 40 arttırdığını iddia ediyordu, hakikaten son taramada bayağı hızlı taradı. Biraz ağır tarıyordu eskiden ama şimdi çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Superantispyware yaptığı bazı güncellemelerden sonra, tarama hızı yüzde 40 arttırdığını iddia ediyordu, hakikaten son taramada bayağı hızlı taradı. Biraz ağır tarıyordu eskiden ama şimdi çok iyi

evet son sürümde gerçekten hissedilir derecede tarama hızında fark var
  • yahu metal bu dediğin antispyware da daha önceden bulduğu spyware leri tekrar bulma durumu var mı yani mesela spybot ta aynı spyware silsen ertesi gün tarattığımz da yine aynı spyware ler çıkıyordu

bu dediğin antispyware de de böyle gereksiz şeyler var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

yahu metal bu dediğin antispyware da daha önceden bulduğu spyware leri tekrar bulma durumu var mı yani mesela spybot ta aynı spyware silsen ertesi gün tarattığımz da yine aynı spyware ler çıkıyordu

bu dediğin antispyware de de böyle gereksiz şeyler var mı?

eğer sildikleriniz cookie ise ve tekrar o cookilerin geldiği sitelerde dolaşıyorsanız bulması normaldir ya da sistem geri yükleme açık olduğundan geri geliyordur ki bu ihtimal biraz daha düşük. Eğer ilk seçenekteki gibi bir durum söz konusu ise hangi tarayıcı olursa olsun yine bulacaktır bunu anlamak için bir tarama yaptırıp silin hemen ardından bir tarama daha yaptırın bakalım o zaman bulacak mı?
  • quote:

eğer sildikleriniz cookie ise ve tekrar o cookilerin geldiği sitelerde dolaşıyorsanız bulması normaldir ya da sistem geri yükleme açık olduğundan geri geliyordur ki bu ihtimal biraz daha düşük. Eğer ilk seçenekteki gibi bir durum söz konusu ise hangi tarayıcı olursa olsun yine bulacaktır bunu anlamak için bir tarama yaptırıp silin hemen ardından bir tarama daha yaptırın bakalım o zaman bulacak mı?

peki metal,aynı cookie leri tekrar tekrar bulmasının herhangi bir zararı olabilir mi yani bunların zarar verme olasılığı nedir?
  • quote:

peki metal,aynı cookie leri tekrar tekrar bulmasının herhangi bir zararı olabilir mi yani bunların zarar verme olasılığı nedir?

genelde cookilerin çok bir zararı yoktur; ama bilgisayarınız tanınmasını sağladığı için silinmesi iyi olur
  • peki bu cookie leri tekrar tekrar sildiğimiz de tüm risklerini ortadan kaldırmış oluyor muyuz?
  • quote:

peki bu cookie leri tekrar tekrar sildiğimiz de tüm risklerini ortadan kaldırmış oluyor muyuz?

silinirse sorun kalmaz
  • quote:

silinirse sorun kalmaz

sağol bilgiler için
  • quote:

sağol bilgiler için

rica ederim
  • eline sağlık güzel olmuş

güzel olan herşey güzeldir...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10996147/tm.htm

yahu metal kardeş eğer bilgin varsa yukarıdaki linkte bana yardımcı olur musun?
  • @blade_2271 rica ederim

@sadrazzam cevabı o başıl altında yazdım umarım işe yarar
  • dünde bana bulaştı virüsbusters diyr birşey.hiçbir program temizleymedi.sağolsun avast ta buyr geç deyince yamuldu makine.@kesh-fosil süperaantispyware tavsiye etti indirdim siistem tertemiz oldu.bütün trajonleri temizledi.ilk işim avastı kaldırmak oldu onun yerine avira antiviri kurdum umarım yanlış yapmamışımdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-me77

dünde bana bulaştı virüsbusters diyr birşey.hiçbir program temizleymedi.sağolsun avast ta buyr geç deyince yamuldu makine.@kesh-fosil süperaantispyware tavsiye etti indirdim siistem tertemiz oldu.bütün trajonleri temizledi.ilk işim avastı kaldırmak oldu onun yerine avira antiviri kurdum umarım yanlış yapmamışımdır

doğru yaptın kardeş..Avira özellikle trojan temizlemede çok başarılıdır..on-access(aktif) olarak onu kullanabilirsin..yanına istersen on-demand(pasif-manuel) olarak ta bitdefender veya kaspersky kullanabilirsin.on-access olarak avira dışında NOD32 de önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 17 Aralık 2006; 2:13:07 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.