Şimdi Ara

CASUS(SPYWARE) TEMİZLİĞİ(ADIM ADIM RESİMLİ ANLATIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
5.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superantispyware'i bilgisayarima kurdum, tesekkurler
  • up
  • emeğine sağlık METAL teşekkürler paylaşım için indiriyorum bende
  • özellikle sahte anti-casus (spysheriff ve spywarequake gibi)yazılımlara karşı önerilen bir program
    güvenle kullanılabilir
  • @onurdag89 rica ederim

@hupunu
  • Metalcim bende Adaware SE Personal var... Yeterli değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: starr

Metalcim bende Adaware SE Personal var... Yeterli değil mi?

bu programı koymamın amacı temizleme konusunda çok başarılı olması,adaware de iyidir;ama bu programın temizlediklerini temizlemeyebilir
  • Superantispyware'in truva atları (trojan) ile ilgisi nedir? Yapmayın etmeyin. :)
    Anti-spyware yazılımları "spy" yani "casus" yazılımlara karşı güvenlik sağlamak için hazırlanmıştır.
    Altta vereceğim truva atı testinde ismi dahi geçmiyor. Casus yazılımlar ile truva atlarını birbirine karıştırmayın. !!!
    Antispyware yazılımları spy (casus) sınıfı zararlılara karşı başarılıdır ama truva atlarına karşı değil, truva atı konusunda çok daha başarılı yazılımlar var.

"AV-Test" organizasyonu tarafından yapılan ve "PC-Welt" dergisinde yayınlanan güncel bir testin sonuçları aşağıdadır.

AV-test, Alman Magdeburg üniversitesi kökenli bir gruptan oluşmakta olup testlerine güvenilen ve objektif bir organizasyondur.

Bu test sırasında toplam 33 güvenlik yazılımı kullanılmış ve test 2006 senesinde elde edilen 300.000 truva atı (trojan horse) ile yapılmıştır. Testte kullanılan zararlı örnekleri özellikle "sadece truva atlarından" seçilmiştir, aralarında başka türde bir zararlı bulunmamaktadır.

Bu açıdan bu test, son dönemlerde çok güncel olan, hızla sayı ve türü artan truva atlarına karşı güvenlik yazılımlarının başarısını göstermesi açısından da çok anlamlıdır.

http://www.av-test.org/index.php?lang=0&menue=2
    http://www.pcwelt.de/news/sicherheit/59058/index.html

CASUS(SPYWARE) TEMİZLİĞİ(ADIM ADIM RESİMLİ ANLATIM)

KAYNAK

Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *TeknO* -- 17 Kasım 2006; 18:00:44 >

• @*TeknO* yani var ya inanamıyorum
  • altta kalmasın
  • Slm beyler, Kaspersky kullanıyorum fakat turva atı tespit ediyor sonra sil diyorum silemiyor.Burada kasperskinin başarısızlığı diyebilirmiyiz, truva atı temizleme konusunda hangi proyu tavsiye edersiniz....
  • Güzel payşaşım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

Slm beyler, Kaspersky kullanıyorum fakat turva atı tespit ediyor sonra sil diyorum silemiyor.Burada kasperskinin başarısızlığı diyebilirmiyiz, truva atı temizleme konusunda hangi proyu tavsiye edersiniz....

güvenli modda taratarak silmeyi deneyin bir de,olmazsa ismini internette aratın ona özel temizleme yöntemini öğrenip temizleyin sakın format atmayın herşeyin bir çözümü vardır
  • ii bi çalışma olmuş arkadaşlar teşekkürler.ben Avg antispyware kullanıyorum..bi bakim bu programa
  • selamlar,

12 Kasım 2006; 21:56:05
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ileri ve son diyin ve sonrasında aşağıda verdiğim adreslerdeki benim bilgisayarım kullanıcı adı olan "EMRAH" yerine kendi bilgisayarınızın kullanıcı adını yazıp,bilgisayarım ikonuna girip adres çubuğuna yapıştırın ve içeriklerini tamamen temizleyin

1. C:\Documents and Settings\Emrah\Cookies

2. C:\Documents and Settings\Emrah\Recent

3. C:\Documents and Settings\Emrah\Local Settings\History

4. C:\Documents and Settings\Emrah\Local Settings\Temp

5. C:\Documents and Settings\Emrah\Local Settings\Temporary Internet Files

demişşsiniz,recente girdiimde windows,programfiles falan var,onları silsem bilgisayarda bi sorun olurmu.siz hepsini silin yazmışssınız ama ben bi sorayım dedim.içinde ne var ne yok bütün hepsini silcezmi windows,program files falan olsabile,yanlışlıkla windowsu silmeyiz dimi?

• bu temptekilerle,temporary internet filestakiler komple silincekmi,bitakım programlar var gibi,bide recent de windows var,programn files var ,silincekmi bunlar.yanlışıkla windowsu silmem dimi
  • @acemi11111 yazılanların hepsini silebilirsiniz recenttakilerin tamamı kısayol
  • çok sağol şimdi siliyorum hepsini bi sorum daha olcak,bu cookiesin içindeki index dat dosyasını ben normalde silmiyorumda ,silsem bi zararı olurmu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.