Şimdi Ara

CASUS(SPYWARE) TEMİZLİĞİ(ADIM ADIM RESİMLİ ANLATIM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
5.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

quote:

Orjinalden alıntı: x-me77

dünde bana bulaştı virüsbusters diyr birşey.hiçbir program temizleymedi.sağolsun avast ta buyr geç deyince yamuldu makine.@kesh-fosil süperaantispyware tavsiye etti indirdim siistem tertemiz oldu.bütün trajonleri temizledi.ilk işim avastı kaldırmak oldu onun yerine avira antiviri kurdum umarım yanlış yapmamışımdır

doğru yaptın kardeş..Avira özellikle trojan temizlemede çok başarılıdır..on-access(aktif) olarak onu kullanabilirsin..yanına istersen on-demand(pasif-manuel) olarak ta bitdefender veya kaspersky kullanabilirsin.on-access olarak avira dışında NOD32 de önerebilirim.

yaww bu dh forum ne güsel bişeymiş hemen çözüm bulunuyo.eskiden olsa makina gene formatı yemişti
    tekrar sağol @kesh-fosil

• nedemek görevimiz..yardımcı oluyorsak ne mutlu bize..bunun için burdayız
    kolay gelsin
  • ya arkadaşlar bende arasıra bilgisayarı açınca yenile yapınca pc öyle kalıyor bende reset atıyorum nasıl düzeltebilirim veya bi dosya açıyorum tam giriyorum kum saati işareti çıkıyor pc donuyor bu sorun nasıl düzeltilir? bana kafayı yedirecek

yüklü antivirüsler: nod32+superantispyware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 18 Aralık 2006; 20:33:49 >
  • arkadaşlar cevap yazarken konu başlığını değiştirmeyin, değiştirince bu sefer maillerde o konu başlığı gözüküyor
  • @BlackF!Re o sırada ctrl+alt+delete yapabiliyor musunuz? eğer öyleyse belki bir program sorun çıkarıp işlemci kullanımını %100 yapıyordur
  • eline saglık güzel öneri.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: METAL

@BlackF!Re o sırada ctrl+alt+delete yapabiliyor musunuz? eğer öyleyse belki bir program sorun çıkarıp işlemci kullanımını %100 yapıyordur

hocam denedim cpu kullanımı %10 bile degil işlemlere bakıyorum herhangi bi sorun gözkmüyor
  • @BlackF!Re kullandığınız virus programı ya da firewall varsa bunları sırayla kapatarak dener misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: METAL

@BlackF!Re kullandığınız virus programı ya da firewall varsa bunları sırayla kapatarak dener misiniz?

hocam bu sorun her zaman olmuyor arasıra yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

hocam bu sorun her zaman olmuyor arasıra yapıyor

geçen gün benimde böyle bazen takılıyordu sinir bozucu bir biçimde sorun comododaymış durup duruken sorunsuz çalışan firewall sorun çıkarmaya başladı ben de yeni sürüm çıkana kadar kerio kullanmaya başladım olabiliyor yani böyle bir ihtimal
  • Program güzelmiş. Fakat tv kartı programının bir tane dll dosyasını sakıncalı buluyor. Sanırım windows açılışında saatin yanında çalıştığı için. Tv yi bile açamadım. Neyseki karantinadan geri aldım sorun yok
  • yahu metal kardeş verdiğim linkte bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim kusura bakma aklımdan çıkmış teşekkür edememiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

yahu metal kardeş verdiğim linkte bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim kusura bakma aklımdan çıkmış teşekkür edememiştim

rica ederim
  • Superantispyware harbiden efsane..adaware'i kullanmaz oldum resmen..
  • abi bende şöyle diyor.silinmişmi oldu şimdi virüsler bi zahmet bi bak.

http://img319.imageshack.us/img319/6074/removingspyjpgqv5.th.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay PiPo..! -- 23 Aralık 2006; 11:00:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kagancephe

abi bende şöyle diyor.silinmişmi oldu şimdi virüsler bi zahmet bi bak.

http://img319.imageshack.us/img319/6074/removingspyjpgqv5.th.png

resim çok küçük hiç bir şey gözükmüyor yeni bir tane koyarsanız bakarım
  • abi ne zaman taratsam Adware.Tracking Cookie [ 2 items ] yazıyor.bu nedemek saygılar.

Not:taratıyorum bu çıkıyor 10 dakka geçmeden yine taratıyom yine bu çıkıyor. yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kagancephe

abi ne zaman taratsam Adware.Tracking Cookie [ 2 items ] yazıyor.bu nedemek saygılar.

Not:taratıyorum bu çıkıyor 10 dakka geçmeden yine taratıyom yine bu çıkıyor. yardım lütfen

bu çerezler girdiğiniz sitelerden geliyor, sizin bilgilerinizi siteye göndermeye yarar genelde siteler bu cookileri tutarlar kötü niyetli olmadıkları sürece sorun yoktur eğer bunların girmesini engellemek istiyorsanız firewall kullanabilirsiniz ya da anlık korumasında tracking cookileri engelleyen programları kullnabilirsiniz
  • çok teşekkürler,benim pc de avg vardı onu kaldırıp super antispyware'i kurdum,tam 114 spyware-adware buldu.
  • yahu bu module upx dosyasından devamlı trojan geliyor nedendir acaba siliyorum bir daha geliyor?

gençler ne dersiniz bu duruma?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.