ilk sayfadakileri uyguladım. Sonra kaspersky, nod 32, avast, adaware, superantispyware ile tarattim temiz gözüküyor.. Ama internetteyken hiçbir şey yapmadığım halde alınan ve gönderilen baytlar kendi kendine değişiyor.. Bu bilg.da spyware olduğu anlamına gelir mi? Yoksa başka bir şey mi? Ne yapmalayım? Şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: diedice
ilk sayfadakileri uyguladım. Sonra kaspersky, nod 32, avast, adaware, superantispyware ile tarattim temiz gözüküyor.. Ama internetteyken hiçbir şey yapmadığım halde alınan ve gönderilen baytlar kendi kendine değişiyor.. Bu bilg.da spyware olduğu anlamına gelir mi? Yoksa başka bir şey mi? Ne yapmalayım? Şimdiden teşekkürler...
bağlı olduğunuz sürece veri akışı olacaktır çok ciddi boyutlarda değilse sorun yok demektir
eyvallah kardeş... sadece bu sayfa açıkken gelen giden baytlara baktım... 1. dakikanın sonunda gelen baytlarda 450 artış oldu... 4. dakikanın sonunda gelenlerde 3.400 bayt artış oldu. 4. dakikanın sonunda gidenlerde ise 240 baytlık artış oldu.. Bu durumu normal sayabiliriz o zaman... Ama önceden çevirmeli bağlantı ile bağlanırken hiç bir değişme olmuyordu baytlarda diye hatırlıyorum, belki de yanlış hatırlıyorum...
@diedice muhakkak olur dial upta biraz daha az olabilir; ama mutlaka olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme