Şimdi Ara

CAT bot sahipler iiçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tarçın rengi cat bot aldımda sorularım var orada sorma aklıma gelmedi 20 gün içerisindede iade hakkım var hiç giymedim sokakta daha.

1- Bu cat Bot koku yaparmı?
    2-Aldığım botun solunun üzerinde küçük siyah leke var bu defolu ürün aldığımdan şüpheleniyorum ?
    3-Verilen spreyi nasıl kullanacağım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CAT Bot Kalıpları: Bilmen Gereken Her Şey

CAT botlar, sağlamlığı, dayanıklılığı ve rahatlığı ile bilinir. Ancak, bot kalıplarının dar olup olmadığı, numara seçiminin nasıl yapılması gerektiği ve botların ayağa vurup vurmayacağı gibi bazı yaygın sorular vardır. Bu kapsamlı kılavuzda, bu soruları cevaplayarak CAT bot kalıpları hakkında bilmen gereken her şeyi sunacağız.

Cat Bot Kalıpları Dar Mı?

CAT bot kalıpları genellikle orta genişliktedir. Ancak, botun modeline ve belirli kalıbına bağlı olarak değişebilir. Dar ayaklı kişiler, daha dar bir kalıp seçmeyi tercih edebilirken, daha geniş ayaklı kişiler daha geniş bir kalıba ihtiyaç duyabilir.

CAT Bot Numara Seçimi

CAT bot numarası seçerken, ayağının gerçek boyutunu bilmek esastır. Botların kalıplarında farklılıklar olabileceğinden, ayağının boyutunu bir CAT botunu denemeden önce ölçmek en iyisidir. Numara seçiminde bir kararsızlığın varsa, genellikle daha büyük bir numara seçmek, daha küçük bir numaradan daha iyidir.

CAT Bot Ayağıma Vuruyor Mu?

CAT botların ayağa vurması genellikle yanlış numara seçiminden kaynaklanır. Bot çok küçükse, ayağına baskı yaparak vurmalara neden olabilir. Bot çok büyükse, ayağın içinde hareket edebilir ve bu da sürtünmeye ve vurmalara neden olabilir. Uygun bir numara seçtiğinden ve botları giymeden önce çoraplarla birkaç kez denediğinden emin ol.

Bot Kalıpları Verilir Mi?

Bot kalıpları genellikle verilmez. Ancak, bazı satıcılar, belirli koşullar altında kalıpların değiştirilmesine izin verebilir. Örneğin, bot yanlış numara veya kalıptaysa veya üretim hatası varsa, satıcı kalıbı değiştirebilir.

Caterpillar Bot Kalıpları Nasıl?

Caterpillar bot kalıpları, farklı modeller arasında değişebilir. Bazı modeller daha geniş bir kalıba sahipken, diğerleri daha dardır. Erkek bot kalıpları genellikle kadın bot kalıplarından daha geniştir. Belirli bir modelin kalıbı hakkında daha fazla bilgi edinmek için üreticinin web sitesini veya mağazasını ziyaret etmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Siyah cat botum var kafam rahat.(1 numara büyük ama sorun teşkil etmiyor)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah deri 43 numara karda kışda çılgınlar gibi
  • Sende mi katıldın tuğlacılara
  • Bu üzerindeki siyah leke normalmi tarçın renkli car botu olan yok mu?

Birde 41.5 için bi şey koyacam dedi. Bu içindeki malzeme tabana yapışık değil biraz kalkık sorun olur mu?
  • bende var iyi bot
  • ayakkabının içindeki taban tarzı şey yapışık değil benim botta da.
    koku yapmıyor.
    leke yoktu benimkinde sprey de vermediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Siyah cat botum var kafam rahat.(1 numara büyük ama sorun teşkil etmiyor)

Yav bende de harley var bir numara büyük almışım aptal gibi çok canımı sıkıyor.
  • Tarçın dediğin nasıl bende bal rengi var koyu sarı (b*k rengi halk arasında:D) ama sprey falan vermediler bana bi leke de yok botta, iki kez giydim zaten. Havalar soğusun da bi giyelim tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Siyah cat botum var kafam rahat.(1 numara büyük ama sorun teşkil etmiyor)

Yav bende de harley var bir numara büyük almışım aptal gibi çok canımı sıkıyor.

Benimki 44 olacağına 45 oldu ama zaten 44 de büyük olduğu için farketmiyor pek sen kaç numara giyiyorsun

Edit: 44 de büyük derken görüntü itibari ile büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 20 Kasım 2014; 17:55:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • O ne olum çocuk mezarı gibi. Ben normalde 42 giyiyorum dar kalıplarda.
    Aptal gibi 41'i denemeden 42'yi giydim oldu dedim aldım. Bir hafta geçti şimdi ayağım oynuyor ayakkabının içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

O ne olum çocuk mezarı gibi. Ben normalde 42 giyiyorum dar kalıplarda.
    Aptal gibi 41'i denemeden 42'yi giydim oldu dedim aldım. Bir hafta geçti şimdi ayağım oynuyor ayakkabının içinde.

aynı dert bende de var kalıpları büyük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.