Şimdi Ara

Cat & Harley Davidson %40 İndirim (3 Saatlik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Almayı düşünüyorum ama emin değilim nasıl sizce fiyatlar
  • evet, 1000 liraya geliyor, güzel.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

naptın, kodu kaptın mı turkcellden?

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Ne kodu var turkcellde hocam?
  • @peaceb başka konu.

@dekareme hayır, 500 dolmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 21 Ekim 2022; 22:2:36 >
  • 1 tane aldım allah affetsin :D
  • Fiyatları öyle bir şişirdilerki şuraya bak %40 indirim yapıyorlar demekki kİş sonu 700-800 olur
  • Faydalandık

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Gecen yıl kombo yaparak 349₺ aldım cati walla. Simdiki fiyatlara bakıyorum x5 olmuş. Korkunç bir pahalılık.
  • Cat & Harley Davidson %40 İndirim (3 Saatlik)

Ben bu fiyatlara değmez dedikçe benimle tartışan arkadaşlara itafen. Morlu siteden sistem hatasıyla alınan fiyattan satılıyor şimdi. Hala da diyorum ki bu fiyat bile şişik bu ayakkabılara.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

Hocam her geçen gün tüm ürünlerde kalite düşüyor eyvallah ama ocak sonrası bu fiyatlara badidas Mike ya da uk polo alırız anca gibi geliyor.

• mexalon M kullanıcısına yanıt

Amazonun germany satıcısında yaz sonuna doğru çok iyi fiyatlar vardı. Gerçek yapancı cat footwearlar bile bu fiyatlardaydı. Şimdi onlar da şişirmişler fiyatları. Bakalım umutlar 11.11 de, muhteşem cumada.

• bence cok iyi fiyat alınabilir harley orijinalsa iyidir.

• tarihleri onemli aslinda cok duran ayakkabilarda sikinti oluyor tarihleri olsa keske ama nerden bulcan tabi ilaclari ölüyor vs , modelerde cok eski
  • bedeni hakkında bilgisi olan var mı?

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

Her geçen sene kar topu gibi büyüyerek devam eden bu çılgın enflasyon ortamında önümüzdeki seneyi geçen seneye göre kıyas etmek bence hata olur hocam. Şahsi fikrim. Evet kalite devamlı düşüyor ama bu fiyatları asla ama asla bulamayacağımızı düşünüyorum özellikle ocak sonrası. Benim ciddi ihtiyacım vardı almak zorundayım ama elimde olsa daha iyisini beklerdim ancak risk alamam şu durumda. Allah daha iyi günler göstersin ülkemize inşallah.

• Birini eşime birini de kendime aldım. 1000 TL. ye Harley'i rüyanızda göremezsiniz yıl sonu.

İmkanı olan varsa kaçırmasın. CAT yerine Harley i tercih ederim.

https://www.hepsiburada.com/harley-davidson-harley-davidson-pittenweem-021m100563-erkek-bot-dark-kahverengi-deri-p-HBCV00002NFMYG?magaza=Hepsiburada

https://www.hepsiburada.com/harley-davidson-harley-davidson-mcallen-025g100421-kadin-bot-siyah-deri-p-HBCV00002NFN43?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 22 Ekim 2022; 20:6:39 >

• 2 sene önce aldığım harley bot o kadar dandik ki anlatamam. kağıt gibi ince bişi. eski kalite yok maalesef.

bu arada almak isteyen varsa hala düşüyor sepette.

• U.S.A üretimli Cat bot bulabilir miyiz? Türkiye üretimli olanlar berbat, bir iki sene giyince bile patates oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.