Bildirim
cat5 cat6 kablolar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
teşekkürler.
hangisinin dış kaplaması daha dayanıklı bilmiyorum ama yaza kadar kullanacağım.
yaklaşık 6-7 ay kadar.
hız farkı olmayacaksa ucuz olanı seçeyim. -
Rica ederim.Bu süre zarfında cat5 işinizi görecektir.Kablonun kalitesini kabaca sertliğinden anlayabilirsiniz kolayca bükülmüyorsa alınabilir. -
hız farkı olmaz ve kablonun kalıtesi onemli kardesım Codegen veya Telteks almaya calıs -
hızdan kasıt neden bahsettiğinize baglı?
cat 5 100mbps destekler
cat5e 1000mbps
cat 6 100000mbps destekler
local ağda dosya aktarımında hız farkını hissedersiniz.internete cıkısta hız farkı olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 8 Aralık 2014; 11:14:02 > -
Internete cıkısta hız adam komsusundan dosya paylasımı yapacak degıl heralde :D ve cat 5 1000 destekler bunuda duzeltelım (CODEGEN VE TELTEKS) her marka degıl -
quote:
Orijinalden alıntı: aoz1
Internete cıkısta hız adam komsusundan dosya paylasımı yapacak degıl heralde :D ve cat 5 1000 destekler bunuda duzeltelım (CODEGEN VE TELTEKS) her marka degıl
okumanı tavsiye ederim
http://www.cableorganizer.com/articles/cat5-cat5e-cat6.htm -
Ben evımde telkteks cat5 kulanıyorum baglantı hızım 1gb/s ısdersen ss yollayabılırm pm den her yazılana ınanma
Edit:Tabi dedıgın gibi speedtech ,datatronic gibi kablolarda bagladıgında sureklı gıdıp gelme yapıyor 1gb/s desteklemıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoz1 -- 8 Aralık 2014; 11:36:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: aoz1
Ben evımde telkteks cat5 kulanıyorum baglantı hızım 1gb/s ısdersen ss yollayabılırm pm den her yazılana ınanma
Edit:Tabi dedıgın gibi speedtech ,datatronic gibi kablolarda bagladıgında sureklı gıdıp gelme yapıyor 1gb/s desteklemıyor
hocam sonucta kagıt ustunde yazan bu sen belkide cat5e kullanıyorsundur gigabit hızı alıyorsan
burada bılgı paylasımı yapıyoruz yanlıs anlama -
Yok kardesm haklisn yanlis anlamadm belkide cat5e dir ben dikkat etmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoz1 -- 8 Aralık 2014; 12:57:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CAT 5 ile istenilen sonuç alındı.
hız gayet iyi.
yorumlara teşekkür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X