Şimdi Ara

cat5 cat6 kablolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ev tipi kullanımda ikisi arasında hız farkı olur mu?

komşudan kabloyla internet alacağım. (toplam 30 mt mesafe)

kablo bina dışından geçecek

bi hız farkı olmayacaksa fazla para ödemek istemiyorum.

• Ev ağında cat5-cat6 hızı farkedilmez ancak dış ortamdan gideceği için dış kaplaması daha dayanıklı olan kablonun seçimi doğru olacaktır.
     cat5   cat6  kablolar
  • SnapOn kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

hangisinin dış kaplaması daha dayanıklı bilmiyorum ama yaza kadar kullanacağım.

yaklaşık 6-7 ay kadar.

hız farkı olmayacaksa ucuz olanı seçeyim.
  • Rica ederim.Bu süre zarfında cat5 işinizi görecektir.Kablonun kalitesini kabaca sertliğinden anlayabilirsiniz kolayca bükülmüyorsa alınabilir.
  • zenixx Z kullanıcısına yanıt
    hız farkı olmaz ve kablonun kalıtesi onemli kardesım Codegen veya Telteks almaya calıs
  • hızdan kasıt neden bahsettiğinize baglı?

cat 5 100mbps destekler

cat5e 1000mbps

cat 6 100000mbps destekler

local ağda dosya aktarımında hız farkını hissedersiniz.internete cıkısta hız farkı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 8 Aralık 2014; 11:14:02 >
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Internete cıkısta hız adam komsusundan dosya paylasımı yapacak degıl heralde :D ve cat 5 1000 destekler bunuda duzeltelım (CODEGEN VE TELTEKS) her marka degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoz1

Internete cıkısta hız adam komsusundan dosya paylasımı yapacak degıl heralde :D ve cat 5 1000 destekler bunuda duzeltelım (CODEGEN VE TELTEKS) her marka degıl

okumanı tavsiye ederim

http://www.cableorganizer.com/articles/cat5-cat5e-cat6.htm
    Ben evımde telkteks cat5 kulanıyorum baglantı hızım 1gb/s ısdersen ss yollayabılırm pm den her yazılana ınanma

Edit:Tabi dedıgın gibi speedtech ,datatronic gibi kablolarda bagladıgında sureklı gıdıp gelme yapıyor 1gb/s desteklemıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoz1 -- 8 Aralık 2014; 11:36:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoz1

Ben evımde telkteks cat5 kulanıyorum baglantı hızım 1gb/s ısdersen ss yollayabılırm pm den her yazılana ınanma

Edit:Tabi dedıgın gibi speedtech ,datatronic gibi kablolarda bagladıgında sureklı gıdıp gelme yapıyor 1gb/s desteklemıyor

hocam sonucta kagıt ustunde yazan bu sen belkide cat5e kullanıyorsundur gigabit hızı alıyorsan

burada bılgı paylasımı yapıyoruz yanlıs anlama
    Yok kardesm haklisn yanlis anlamadm belkide cat5e dir ben dikkat etmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoz1 -- 8 Aralık 2014; 12:57:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CAT 5 ile istenilen sonuç alındı.

hız gayet iyi.

yorumlara teşekkür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.