Şimdi Ara

cat5 kabloyu yazıcıya bağlama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi çalışmalar arkadaşlar. sadece usb çıkışı bulunana yazıcımı 20 mt uzaktaki server a bağlamam gerek. yazıcının olduğu yerden server a uzanan bir cat5 kablo tesisatı mevcut. yazıcı kablosunu kesip 1mt lik cat 5 kablo ile birleştirdiğimde sıkıntısız çalışıyor. ancak aynı sistemi 20 mt lik cat 5 e uyarladığımda yazıcı yı pc görmüyor. sanırım mesafe yüzünden. bir yolu varmıdır sizce bunu yapmamın yada yazıcı usb sini cat 5 e çevirebilen bir dönüştürücü v.s. sorunun usb elektirik akımınının yeterli gelmemesi olabilir diye düşündüm düşük amper bir adaptör ile akıma destek versem işe yararmı?

• Uzun usb yazıcı kablo alınacak ve araya data kuvvetlendirici ilave edilecek. Başka çözümü yok.

http://tr.aliexpress.com/w/wholesale-amplifiers-usb-cable/2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 7 Nisan 2016; 17:42:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serox28

iyi çalışmalar arkadaşlar. sadece usb çıkışı bulunana yazıcımı 20 mt uzaktaki server a bağlamam gerek. yazıcının olduğu yerden server a uzanan bir cat5 kablo tesisatı mevcut. yazıcı kablosunu kesip 1mt lik cat 5 kablo ile birleştirdiğimde sıkıntısız çalışıyor. ancak aynı sistemi 20 mt lik cat 5 e uyarladığımda yazıcı yı pc görmüyor. sanırım mesafe yüzünden. bir yolu varmıdır sizce bunu yapmamın yada yazıcı usb sini cat 5 e çevirebilen bir dönüştürücü v.s. sorunun usb elektirik akımınının yeterli gelmemesi olabilir diye düşündüm düşük amper bir adaptör ile akıma destek versem işe yararmı?

d link DSB-H4 marka 4 lü usb uzatıcı var 5 v adaptörü ile usb kablosunu 15 20 metre uzatabiliyorsun.cat 5 gerek yok zaten calışmaz...

tabiki bu bendeki 1.1 hızlı bit pazarından buldum...3 tl aldım

sana 2.0 lazım 50 60 liraya bulabilirisn cok cok işine yarar. ayrıca web cam bağlar güvenlik kamereasıda kurabilrisin 4 lü 5 li cıkışlı olanları mevcut

cihaızn içinde devre kartı var sinyal güçlendiriyor işliyor sana veriyi gönderiyor..

• araya manyetik alan girebilir şuna benzer bişey bakmak lazım yada modemde usb varsa ona bağlanmalıhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-tp-link-tl-ps310u-1-port-multifunction-print-server-288133590/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 7 Nisan 2016; 16:40:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.