Şimdi Ara

CAT6 KABLO İLE MAX 100MBPS GÖRÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, başlık her şeyi anlatıyor aslında. CAT6 kablo aldım bilgisayarlar arası veri aktarmak için ancak ikinci bilgisayar daha gelmedi. Ben de kabloyu modeme takayım gerçekten 1GBPS veri mi aktarıyor göreyim dedim ama 100MBPS yazıyordu. Dosya aktarmak istediğimden o hız bana lazım yeni PC alacağım verilerimi de ona aktaracağım harici HDD'm yok yaklaşık 300 GB veri var. Çözüm yolu bilen var mı yoksa bilgisayarlar arası taktığımda 1Gbps alır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woamad -- 18 Ağustos 2016; 13:21:28 >

• Modemin marka ve modeli nedir?
    Gbps bağlantı destekleyen modem pek bulunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Modemin marka ve modeli nedir?
    Gbps bağlantı destekleyen modem pek bulunmuyor.

ttnetin verdiği dandik modellerden şu an pek hatırlamıyorum iş yerinde olduğumdan dolayı

edit: hah buldum şu resimdeki modem

http://i1254.photobucket.com/albums/hh609/muzaffer1989/DSC_0163.jpg

TTNET ZYXEL VMG3312

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woamad -- 19 Ağustos 2016; 9:08:48 >
  • Hocam internet konusunda sadece kablo önemli degil. Evin yakinlarinda parazit olmayacak. Servis sağlayıcından tam performans gelecek ve modem+pcde ariza olmayacak. Sadece cat6 ilr olmaz. Usbde verim alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem 1gbps desteklemiyor
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    yok hocam internet ile alakası yok gelen bağlantının gücü de 100mbps. bir videoda izledim arkadaşın teki iki bilgisayar arasında kabloyu çekip ip leri ayarladıktan sonra 1gbps bağlantı hızı alıyor. bu internet değil iki bilgisayar arası veri akışı. totalde de 113mb saniye veri akışı sağlıyor ama ben benim cat6 kabloyu modeme takıp bilgisayarla bağlantı kurduğumda 100mbps gösteriyor. çok büyük ihtimalle modemden.
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    bir arkadaş bu modemlerde wan diye bir giriş oluyor ordan 1gbps hız aktarılabiliyor dedi benim modemde de wan girişi var akşam gidince denerim büyük ihtimalle tek giriş 1gbps destekliyor arkadaşın dediği gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woamad

bir arkadaş bu modemlerde wan diye bir giriş oluyor ordan 1gbps hız aktarılabiliyor dedi benim modemde de wan girişi var akşam gidince denerim büyük ihtimalle tek giriş 1gbps destekliyor arkadaşın dediği gibi.

wan 1gbps dir ama ethernet çıkışları 100 mbit tir. sitede öyle yazıyor
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    aynen onu ben de fark ettim. e madem bu modem 300mbps hız destekliyor neden 100mbps çıkış koyuyorlar ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woamad

aynen onu ben de fark ettim. e madem bu modem 300mbps hız destekliyor neden 100mbps çıkış koyuyorlar ki?

şimdi sen bir şekilde wandan 1gbps aldın diyelim. 4 tane ethernet var 400mbit gitti(aslında daha fazlası gitti) 300 de wifiden çektin diyelim. 700mbit lik wan lazım sana ona en yakın 1gbps var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.