Arkadaşlar haftasonu İstanbuldan Çatalca Gökçeali köyüne araç bakmaya gideceğim. O tarafları hiç bilmiyorum. Aracı götürebileceğim uygun ve güvenilir ekspertiz var mıdır?
Çatalcayı bilmiyorum fakat yaklaşık 30-40 km ilerisinde silivride 3-4 tane expertiz var bilginize
Tavsiye ettiğiniz varsa aracı direk oraya götüreyim hocam?
Merhabalar,
Çatalca merkez olarak İstanbul'un küçük bir ilçesi,
Ben 23 yıldır Çatalca'lıyım, ve burada detaylı olarak ekspertiz yaptırabileceğiniz bir yer yok. Oto sanayi sitesinde boyacılar var, onlar boya ölçme makinesi ile aracın mikron değerlerine bakarak size nerenin boyalı olduğunu söyler sadece, ki burada herkes birbirini tanır, aracı satan kişi belki boyacıyı tanıyordur, tanıdık boyacıya gidelim diyebilir, detaylı bir ekspertiz istiyorsanız en yakın 20 kilometrelik mesafede Büyükçekmece Mimarsinan'da EFT Oto Ekspertiz var, Ford ve Opel bayilerinin 300 metre kadar altında kalıyor yan yolda. Fiyat olarak bundan birkaç ay önce 150 tlye detaylı ekspertiz yaptıklarını duymuştum, sitelerinde ise şuan 200 tl görünüyor, Oto Rapor gibi daha profesyonel olan ekspertizcilerde bu rakamlar 300 tl civarında hatta daha da üzerinde olabiliyor.