4.9b yı yukledım yenı donanım bulundu dıyor ekran kartının cd sını takıyorum bısey buldugu yok netten aratıyorum yıne elde sıfır var napıcam ... Tesekkurler Hayırlı kandıller..
Aynı sorun bende de oldu. Hatta kızıp sildim ve yeni indirdiğim 4,8'i kurdum. Onda da aynı uyarıları verdi. Ben olayı "driver'ı bul" uyarısı ekrana geldiğinde gözat seçeneğindeyken winsows\system32\drivers klasörlerinden buldurdum. Ama bu da bir yere kadar böyle 3-4 sürücü yükledi. Son istediğini bulduramadım, iptal dedim ve yine de yükledi. Daha sonra da ayrı ayrı indirdiğim için control paneli kurdum, sorunsuz kullanıyorum. 3dmark 2001 testinden aldığım puanlarda 106 puan artış oldu ama 2003 test puanlarında da düşüş oldu. Kolay gelsin.
hmm bıze butun halınde geldı bolebılırmıyız :)) komple kaldırıp tekrardan yuklesek fayda bulabılrmıyız yada ne yapmamız gerek tesekkurler...
arkadaşlar cat 4,9b biraz sorunlu bence full versiyonu bekleyin. ( 4.9b yi yükledik cat 4.8 gösteriyor uçmuşlar )
Driver bölme işi olacağını sanmıyorum. Ama ben de zaten ana sürücüyü kurarken bu uyarılara rastladım. Yani system32\drivers seçeneğiyle gidebildiğim kadar gittim, son çıkan yerde iptal dedim, ama buna rağmen sürücüyü kurdu ve sorun yok. Sizde de aynı yöntemi bir deneyin, sürücüleri silmenize gerek yok, aynı sürücüleri zaten mutlaka ati klasörü isminde c'ye kurmuş olması lazım.
Arkadas sorunsuz calıstırıyormus Doom 3 te herkezın dedıgı gıbı gozle gorulur bır duzelme varmıs ben su an zaten oynuyorum ama ınsanoglu ıstahı ıste daha fazlasını ıstıyor naparsın neyse drıverları komple kaldırıp tekrar kurım bakalım faydası olucakmı yada OLURMU?????
Ben de 4,9b'yi kaldırıp 4,8'i kurdum. Bekleyelim bakalım 4,9 full gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: 865pe
arkadaşlar cat 4,9b biraz sorunlu bence full versiyonu bekleyin. ( 4.9b yi yükledik cat 4.8 gösteriyor uçmuşlar )