Şimdi Ara

Catch Bubbles - İkinci Oyunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkinci iPhone oyunum AppStore'da onaylandı. Aynı renkten 3 balonu seçerek patlatıyoruz. Balonları patlattıkça süre kazanıyoruz. Süremiz bittiğinde bir hakkımız gidiyor. Toplam 3 hakkımız var. Türkçe ve İngilizce destekleniyor.

Zamanınız varsa kurcalayabilirseniz sevinirim, yoksa sizin için zaman kaybı olabilir :).

3GS'de test ettim, umarım Retina ekranlarda da çalışır.

https://itunes.apple.com/us/app/catch-bubbles/id586058242?l=tr&ls=1&mt=8

Not: Duyuruyu buraya atmak isterken yanlışlıkla oyunlar altına atmışım, o nedenle affınıza sığınarak buraya da ekledim.

• Elinize sağlık, eğlenceli ve hırs yaptıran bir oyun olmuş. Birinci olmak için kastım biraz ancak 53 puanda kaldım :) Ekran görüntüleri ilk başta aldatıyor ancak oyun zevkli tavsiye ederim herkese. (iPod Touch 4'te denedim bu arada, retina ekranda bir sıkıntı yok)
  • İlginiz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Retina ekran konusundaki haberinize de sevindim, her ne kadar ios simülatörle test yapsam da gerçek ortamda test yapmadan emin olunmuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odemisli -- 16 Aralık 2012; 17:18:29 >
  • tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
  • Güzel ve hırs yaptıran bir oyun olmuş game center desteği olması güzel
    Müzik fevkalade insanın kulağını tırmalamıyobrl yıldız verdim
    Başarılarınızın devamını dilerim

Not : 4s te sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinZhull -- 16 Aralık 2012; 21:49:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar.

• iPad'e indirdim ve denedim gayet başarılı. Müzik felan ve oyun tarzı çok hoş. 88 yaptım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler, guzel puan

• C++ mı kullanıyorsunuz?
  • Objective C ile cocos2d, box2d kutuphanelerini kullaniyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey sorcam bende ilerde ios a filan oyun yapmayı düşünüyorum da şimdi bu oyundan herhangi bir kazanç sağlayabiliyor musun?
  • Oyun ücretsiz, sadece banner reklam koydum. Şu ana kadar komik bir rakam getirdi. Amacım özgün ve güzel bir şeyler yapmak, fakat henüz para ile satılabilecek bir şey ürettiğimi düşünmüyorum.
  • Peki mac sartmi ios oyunu yapnak icin

• VirtualBox veya vmware üzerinde mac çalıştırıp yapılabildiğini duymuştum. Kesin yapılabiliyor mu veya nasıl yapılıyor bilgim yok. Sahsen mac air ile geliştirme yapıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.