Şimdi Ara

Çatlak Ön farlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar uzun zamandır çatlak olan ön farlarımın içindeki sır da bozulduğu için çok iyi aydınlatmamaya başladı acaba bu farları kaskodan değiştirtmem mümkün mü?

• kırıp eksper raporuyla falan alabilirsin kırmışlar park halindeyken diyerek ama onun dışında zannetmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PNR05 -- 23 Ocak 2006 20:38:09 >
  • Suyun etkisiyle sırları döküldüğü için çok önceden kırıldığı belli olur. Eksperin yiyeceğini sanmıyorum.
    Bu arada araç ne marka?
  • kırık olan kısma silikon sür..ben öyle yapmıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafakilic

Bu arada araç ne marka?

sorulur mu? ben cevap vereyim. o bir efsane. rover 220 turbo coupe...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aya

quote:

Bu arada araç ne marka?

sorulur mu? ben cevap vereyim. o bir efsane. rover 220 turbo coupe...

50 milyon civarı yan sanayi bulabilirsin görüntüleri orj. oluyor ama ömürleri 3 4 ay sonra rengi gider..
  • quote:

Suyun etkisiyle sırları döküldüğü için çok önceden kırıldığı belli olur. Eksperin yiyeceğini sanmıyorum.
    Bu arada araç ne marka?

yaw ister yesin ister yemesin zaten farlar ölmüş şansı denemekte fayda var.
  • Benim arabada yoldan seken ! mıcır on farları çatlatmıştı ön camıda ben kırdım o sinirle ön cam + far + sis farları kaskodan değişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fosters

Benim arabada yoldan seken ! mıcır on farları çatlatmıştı ön camıda ben kırdım o sinirle ön cam + far + sis farları kaskodan değişti.

yahu ne yaptın camı kırmışsın....
  • yumruk attım kırıldı
    hayret

170 le mıcıra 2 araç ard arda girdik ne levha vardı ne işaret eskişehir - sivrihisar arası

yol kenarında polisleri gördük ben durdum

- öyle araçlara ceza yazıyorsunuz bu mıcırı döken şerefsizlere neden ceza yazmadınız dedim poliste gidin
    valiliğe şikayet dilekçesi yazın dedi bende skerim böyle işi dedim yumrukladım ön camı bağırdım filan sonra karakola gittik allahtan sülalede vali varda yırttık

neyse öyle işte.
  • kaskoya ödetmeyi düşünen yada ona şöyle yap böyle yapta eksperi kandır gibisinden akıl veren arkadaşlara söylüyorum,düşündüğünüz şey zaten illegal ve ahlaka aykırı da bu işin hiç mi vicdani ve dini yönünü düşünmüyorsunuz. Şimdi tutup bana kaskoya para veriyoruz o kadar neden yaptırtmayalım vs demeyin o zaman arabanın beğenmediğin parçsını da kır dök git kaskoya yaptırt yada aracın sağlamlığını test et git kaskoya yaptırt olur mu? kasko istem dışı oluşan kazaların ve zararların ödenmesi içindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fosters

yumruk attım kırıldı
    hayret

170 le mıcıra 2 araç ard arda girdik ne levha vardı ne işaret eskişehir - sivrihisar arası

yol kenarında polisleri gördük ben durdum

- öyle araçlara ceza yazıyorsunuz bu mıcırı döken şerefsizlere neden ceza yazmadınız dedim poliste gidin
    valiliğe şikayet dilekçesi yazın dedi bende skerim böyle işi dedim yumrukladım ön camı bağırdım filan sonra karakola gittik allahtan sülalede vali varda yırttık

neyse öyle işte.

hiç te sülalesinde vali olan birinin edeceği laf takınacağı tavır sergilememişsin. insan biraz ağır başlı olur

• vali varsa de ona asfalt döktürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipo_aga
    kaskoya ödetmeyi düşünen yada ona şöyle yap böyle yapta eksperi kandır gibisinden akıl veren arkadaşlara söylüyorum,düşündüğünüz şey zaten illegal ve ahlaka aykırı da bu işin hiç mi vicdani ve dini yönünü düşünmüyorsunuz. Şimdi tutup bana kaskoya para veriyoruz o kadar neden yaptırtmayalım vs demeyin o zaman arabanın beğenmediğin parçsını da kır dök git kaskoya yaptırt yada aracın sağlamlığını test et git kaskoya yaptırt olur mu? kasko istem dışı oluşan kazaların ve zararların ödenmesi içindir.

Alakası yok, arkadaş şimdi gidip farını çarpsa bir yere daha önce çatlak ya da sırı dökülmüş diye değiştirmeyecekler mi? Ayrıca zamanında zaten farı çatladığında kaskodan yaptırabilirdi ki bir şekilde hakkı olan bir şeyi yaptırmamış. Zaten kaskodan yaptırdığında hasarsızlık indirimi vs. bozulacak, sigorta şirketleri bu durumu biliyor ve ona göre tedbirleri var. Farın çatlaması zaten işlem dışı olmuş, isteseydi o an götürüp kaskodan değiştirebilirdi. O farı kırsan da, şu anki haliyle götürsen de kasko değiştirecek onu ama hasarsızlık indirimin bozulacak. Hesapla indirmle far fiyatını, hangisi daha karlıysa o yolu seç, bu senin hakkın.

İşte sana net bir örnek yukarıda var, arkadaş yumruk atmış cama kırmış, kasko şirketi de paşa paşa ödemiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

Orjinalden alıntı: ipo_aga
    kaskoya ödetmeyi düşünen yada ona şöyle yap böyle yapta eksperi kandır gibisinden akıl veren arkadaşlara söylüyorum,düşündüğünüz şey zaten illegal ve ahlaka aykırı da bu işin hiç mi vicdani ve dini yönünü düşünmüyorsunuz. Şimdi tutup bana kaskoya para veriyoruz o kadar neden yaptırtmayalım vs demeyin o zaman arabanın beğenmediğin parçsını da kır dök git kaskoya yaptırt yada aracın sağlamlığını test et git kaskoya yaptırt olur mu? kasko istem dışı oluşan kazaların ve zararların ödenmesi içindir.

Alakası yok, arkadaş şimdi gidip farını çarpsa bir yere daha önce çatlak ya da sırı dökülmüş diye değiştirmeyecekler mi? Ayrıca zamanında zaten farı çatladığında kaskodan yaptırabilirdi ki bir şekilde hakkı olan bir şeyi yaptırmamış. Zaten kaskodan yaptırdığında hasarsızlık indirimi vs. bozulacak, sigorta şirketleri bu durumu biliyor ve ona göre tedbirleri var. Farın çatlaması zaten işlem dışı olmuş, isteseydi o an götürüp kaskodan değiştirebilirdi. O farı kırsan da, şu anki haliyle götürsen de kasko değiştirecek onu ama hasarsızlık indirimin bozulacak. Hesapla indirmle far fiyatını, hangisi daha karlıysa o yolu seç, bu senin hakkın.

İşte sana net bir örnek yukarıda var, arkadaş yumruk atmış cama kırmış, kasko şirketi de paşa paşa ödemiş.

sor bakalım o zaman kasko şirketine, benim kafam bozuldu camı kırdım alın bunu yaptırın de yada benim adamın birine kafam bozuldu adama ortadan girdim de öderiz derlerse tamamdır dediğin doğru, biz kaza yaptığımızda (araba yandan darbe almıştı) espri olarak adama "hazır değişmişken çatlak camıda değiştirebilme imkanımız varmı "olarak sorduğumda kaza dışında oluşan alakasız hasarlar vs gib şeyleri değiştirmediklerini söylediler,acenta ray sigortaydı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.