Şimdi Ara

Çay tavsiyesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
209
Cevap
6
Favori
20.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @Yazılımcı Online : O zamanlardan bir bildiğiniz varmış demek ki :)

@Shiro Battousai : Artık içmeyin hocam

Gerek konuda gerekse pm yoluyla bazı arkadaşlarla çay muhabbeti yapmıştık. Tarım ve Orman Bakanlığı hileli gıda listesi yayınlamış. 5. sayfada çayla ilgili markalar mevcut. Listede bilindik olarak Karali'nin Carrefour adına ürettiği Carrefour Filiz Çayı 500 gr ürünü var. Gerek çayda gerek diğer ürünlerde hileli gıdaya dikkat edelim arkadaşlar

Kaynak: https://www.tarimorman.gov.tr/GKGM/Lists/Duyuru/Attachments/411/Kamuoyu_Duyurusu.pdf

• Karali markayı alırdım eskiden Çay tavsiyesi 

Bir süre tavsiyen üzerine çaykur aldım. Sonra da Doğuş tiryaki aldım 2 kere. Alırken de sen demiştin herhalde aklımda kalmış, çay paketlenmesinin üzerinden en az 6 ay geçmeli diye. Aldığım çaylarda tarihleri kontrol ettim ve memnun olmadığım bir durum olmadı hiç. Eskiden yeni tarihli çayları alıp tat alamazdım. :D

Yarın çay alacağım, çaykur'un tirebolu 42 diye bir modeli varmış onu alayım diyorum. Onu da öven bir kaç kişi oldu. Nasıldır acaba.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Çaykur'u ben tavsiye etmiştim ama tarih konusunu sanırım başka arkadaş söylemişti.

Tirebolu 42'yi bi arkadaşa gittiğimde içtim, porselen demlikle hazırladık, gayet iyiydi. Uygun fiyata bulabilirseniz alın derim.

• bu çayı öneririm hocam

Çay tavsiyesi
  • Doğuş Tea master almıştım. Tomurcukla karıştırırken gördüm ki içinde ufak ufak taşlar var. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Zaten tadı da siradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,

Kiloluk yeşil çay almayı düşünüyorum. İnternetten baktığımda birçok aktarın online satış platformlarında sattığını gördüm. Alırken nelere dikkat etmek gerek? Geçmişte bir yerden alıp memnun kalan olduysa oradan da alabilirim.

Teşekkürler şimdiden

• Bence yurt dışından çay getirme konusunda uzman olan Beta Tea tercih edilebilir:

https://www.betateashop.com/kategori/yesil-cay

• güncel olarak hangisi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.