Şimdi Ara

CAYMA BEDELLİYE KATILAN ÜÇ AY BEDAVAYA KATILABİLİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi türkcell 12 taahhütlü kampanya başlattı ve bunu internet sitesinde kampanyalarda değilde başka bir linkte bulabiliyoruz.
    Şimdi söylemek istediğim şu :

12 ay türkcellde kalma taahhütü veren bir kişi herkesle veya alo paketlerinden birini de alarak bunları da oniki ay boyunca kullanacağını taahhüt eden bir kişi ikisine de katılabiliyor mu ?

İş yerinde üç arkadaş bu şekilde katıldılar ve online işlemlerde hat kapama ya baktığımızda iki tane cayma bedelleri gözüküyor ancak bir başka arkadaşımda 5500 a bedava yazıp gönderdikten sonra alo 120 paketini üç ay bedavalı olarak alıyor ve hemen akabinde mh den aranıp ikisinden birini tercih etmesi gerektiği söyleniyor. Acaba müşteriye göre muamelemi yapıyor türkcell.

(((( Daha önce de on saat kampanyasına katılan cayma bedelliye katılabilirmi diye bir soru yöneltmiştim ama bazı uzman arkadaşlar kesinlikle olmaz demişlerdi.
    Bu gün müşteri hizmetlerini aradım ve yaklaşık iki hafta önce türkcelle göndermiş olduğum sorun çözümlenmiş ve on saate katılanlar cayma bedelliye de katılabiliyorlarmış.

Türkcell çözüm merkezinden bu konularda daha ayrıntılı bilgi istiyoruz. )))

TÜRKCELL HERŞEYİYLE MÜKEMMEL !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biltek03 -- 22 Aralık 2008; 1:24:45 >

• nasıl iştir o zaman bu.
    ben cayma bedelliye katılmak istediğimde 3 ay bedavayı iptal etmem istendi ve cezai bedel de ödedim.
  • Katıldığınız kampanyaların detaylarını ve hangi durumlarda cayma bedeli ödeyeceğiniz bir kontrol etmenizi öneririm. Cayma bedelli kontratlarda türkcellde 12 ay kalma taahhütü veriyorsunuz üç ay bedavada ise alo paketler ya da herkesle paketlerinde 12 ay kalma taahhütü veriyorsunuz. Ve de cayma bedellerini hat iptali ya da başka operatöre taşımalarda ödemek zorundasınız. Şikayetvar.com da bu konuda örnek var ve kullanıcılar lehine sonuçlanmış görünüyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: prodowns

nasıl iştir o zaman bu.
    ben cayma bedelliye katılmak istediğimde 3 ay bedavayı iptal etmem istendi ve cezai bedel de ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biltek03 -- 23 Aralık 2008; 19:05:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.