Evet ulu haşmetlü hünkarımız , hakanımız , hükümdarımız sayın Tayyip Sultan-ı Mehmet han hazretleri Trtye teşrif edeceklermiş . Telefonda dolar ibresini açıp dinliyecem . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 30 Kasım 2021; 21:26:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CB Saat 22 de TRT de konuşacak
-
-
Bugün powell etti, üzerine tüy dikecekler anlaşılan
-
Arab oldum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tahminleri alalım
benim tahminim
cehabe, bay kemal, dış güçler
-
Allah rızası için konuşmasın.O konuştukça birileri zengin oluyor.Vatandas batıyor.
biz de trt çekmıyo...
-
Keşke parayı dolara yatırsaydım :(
-
Dolar 14ü geçer😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
#AllahİçinSus
-
Babacan'a saldırıyor çünkü bütün ekonominin uçtuğu yıllar onun ve ekibinin sayesinde.
Tam tahmin ettiğim gibi. AKP en çok kendi kitlesini çekip alabilecek olanlardan korkuyor.
Her konuştuğunda dolar artıyor. Diyeceği bir şeyde yok. Bizi yıkmak için dolarla üzerimize geliyorlar diyecek. Biraz kılıçtaroğlu, biraz çok büyük bir devletiz, standart laflar.
-
Siz chp liler tabi anlamazsınız, adam ne güzel konuşuyor dolar yükseltiyor. Siz de dolar alsaydınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sonuce ne oldu ne dedi eleman?
-
Asgarinin alim gucu dünyada 10. Sirada mi TR dedi ben mi anlamadım. 2002 de 14 mus su an 10. Siraya gelmişiz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hiç konuşmasın daha iyi aynı şeyleri papağan gibi tekrarlıyor halk ezberledi artık.
-
izlemedim ama yine bay kemal sgk yı batırdı demiş doğru mu?
edit : doğruymuş...şimdi açtım 1944 teki chp den şikayet ediyor.
Bu arada dolar 14 tl oldu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 30 Kasım 2021; 23:38:53 > -
Yabancılar için yatırım zamanı diyor, eey AB, eeey ABD 'den bahsediyor sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tahminleriniz doğru tuttu ve TL yine değer kaybetti.
-
#AllahİçinSus |
Keşke parayı dolara yatırsaydım :( |
hiç konuşmasın daha iyi aynı şeyleri papağan gibi tekrarlıyor halk ezberledi artık. |
Babacan'a saldırıyor çünkü bütün ekonominin uçtuğu yıllar onun ve ekibinin sayesinde.
Tam tahmin ettiğim gibi. AKP en çok kendi kitlesini çekip alabilecek olanlardan korkuyor. |
Allah rızası için konuşmasın.O konuştukça birileri zengin oluyor.Vatandas batıyor.
|
3 yıl olmuş , dolar 20 lira artmış ve bu adam hala seçim kazanıyor |
Benzer içerikler
- erlik kimdir
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- yetmez ama evet nedir
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- stanley geri çağırma
- apple yüz tanıma davası sonucu
- byd han
- 5g ihalesi ne zaman
- fiat 600 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X