Şimdi Ara

Cbox core 2 duo sizce fiyat performans nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cbox despina d700 olarakhttp://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=N0ILDDQRM5QFYPLJK6NU
    1699$ +kdv sizce nasıldır, bu fiyata değer mi?

• yaklaşık bir sene cbox kullandım..(despina s2540) . buraya da daha önce yazdım, cboxlar gerçekten performans tutkunları için birebir. ama benim ki 2 defa arıza verdi,biraz tantanalı ve yavaş da olsa servisleri çalışıyo fakat çok fazla ilgi alaka bekleme...
    artıları ekran kartı standartlaşan 7600'ün paylaşımsız 512 mb olması, hdd 160 gb, dahili tv kartı(hiçbir işe yaramaz bence),tutulan datron kasası,hareketli webcam...
    eksiği önbelleğinin 2 mb olması...tam bilmesem de vista da yetersiz kalabilir bu önbellek(emin değilim)
    bence piyasaya göre bunun fiyatı 1599$+kdv olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist

yaklaşık bir sene cbox kullandım..(despina s2540) . buraya da daha önce yazdım, cboxlar gerçekten performans tutkunları için birebir. ama benim ki 2 defa arıza verdi,biraz tantanalı ve yavaş da olsa servisleri çalışıyo fakat çok fazla ilgi alaka bekleme...
    artıları ekran kartı standartlaşan 7600'ün paylaşımsız 512 mb olması, hdd 160 gb, dahili tv kartı(hiçbir işe yaramaz bence),tutulan datron kasası,hareketli webcam...
    eksiği önbelleğinin 2 mb olması...tam bilmesem de vista da yetersiz kalabilir bu önbellek(emin değilim)
    bence piyasaya göre bunun fiyatı 1599$+kdv olmalı
    ön bellek bence yanlış yazılmış T7200 işlemciler 4 MB ön bellekli.
    Datronla aynı kasa olduğundan eminmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nky2000

Alıntıları Göster
    merhaba,

nky2000 arkadaşım eğer 1699$ +kdv ye kadar ödeyebiliyorum diyorsan saçmalama lütfen, hp-sony-asus modellerine bak.

Asus 'un F3JC modeli var, 1199dolara, Core2Duo 1Gb Ram, 100Gb Hdd, Bluetooth,wireless,entegrekamera,kartokuyucu, multimedia set mübarek

Diğer markaları pek araştırmadım, ben F3F alıyorum ihtiyacımı karşıladığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

merhaba,

nky2000 arkadaşım eğer 1699$ +kdv ye kadar ödeyebiliyorum diyorsan saçmalama lütfen, hp-sony-asus modellerine bak.

Asus 'un F3JC modeli var, 1199dolara, Core2Duo 1Gb Ram, 100Gb Hdd, Bluetooth,wireless,entegrekamera,kartokuyucu, multimedia set mübarek

Diğer markaları pek araştırmadım, ben F3F alıyorum ihtiyacımı karşıladığı için.

Alıntıları Göster
    Piyasada T7200 işlemcili (4MB cache) ve extra iyi bir grafik kartlı model çok az
    toshibada 512 ram üstelik 533 mhz ve fiyatı 1599 dolar üstelik teknosa tarafından satılıyor
    asusun böyle bir modelini biliyorsan link ver

• quote:

Piyasada T7200 işlemcili (4MB cache) ve extra iyi bir grafik kartlı model çok az
    toshibada 512 ram üstelik 533 mhz ve fiyatı 1599 dolar üstelik teknosa tarafından satılıyor
    asusun böyle bir modelini biliyorsan link ver

Alıntıları Göster
    ben şu anda başka makine kullanıyor olsam da, cbox u herzaman öneririm.
    sağlam, kaliteli ve gerçekten memnun edici bir üründür. ama o fiyattan daha uyguna bulabilisin. idefixe biraz pahalıdır. Ben malatya da oturan biriyim. ve buradaki bayi bana idefixe nin fiyatından yaklaşık 80 usd ucuz fiyat önermişti. Cbox un sitesine gir. fiyata bak ve incele.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufyakup

ben şu anda başka makine kullanıyor olsam da, cbox u herzaman öneririm.
    sağlam, kaliteli ve gerçekten memnun edici bir üründür. ama o fiyattan daha uyguna bulabilisin. idefixe biraz pahalıdır. Ben malatya da oturan biriyim. ve buradaki bayi bana idefixe nin fiyatından yaklaşık 80 usd ucuz fiyat önermişti. Cbox un sitesine gir. fiyata bak ve incele.

Alıntıları Göster
    fiyat aynı gözüküyor

• quote:

fiyat aynı gözüküyor

Alıntıları Göster
    yaa arkadaşla datronla aynı kada değilmi bu makina??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bscol

yaa arkadaşla datronla aynı kada değilmi bu makina??

Alıntıları Göster
    ilk parti core 2 datronlarla aynı gözüküyor, onlardan şikayeti olan yok gibi

• quote:

ilk parti core 2 datronlarla aynı gözüküyor, onlardan şikayeti olan yok gibi

Alıntıları Göster
    daha ucuza (1599+kdv) ye toshibanın c2d lu modeli var o daha mantıklı geliyo bana

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaserdar

daha ucuza (1599+kdv) ye toshibanın c2d lu modeli var o daha mantıklı geliyo bana

Alıntıları Göster
    ben de bu modeli gördüm. çok beğndim. fakat cbox denince bir şüphe oluştu. araştırdığım kadarıyla kadarıyla arızası çok olan bir bilgisayar markası. ama bu model daha yeni. bir de bu da diğer bilgisayarlarla aynı parçaları mı kullanıyor? yoksa farklı mı? datron t7200 2,0 kameralı bekliyordum. ama o daha stoklarda yokmuş. ne zaman geleceği de tam belli değil. ikisinin arasında kaldım. tavsiye verebilecek var mı? bazen bilindik marka olsun, güvenilir olsun diyorum. bazen de daha ucuz daha üstün diyorum......

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nky2000

yanıltmış olmayayım, emin değilim ama sadece resimden öyle gibi gözüküyo... ayrıca yusufyakup arkadaşımızın dediği gibi cboxları bayisinden almak daha garantili ve ucuza gelir, ben alırken 90$'yakın işletim sistemi fiyatını düşürmüşlerdi. bende sivas bayisinden almıştım...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nky2000

yanıltmış olmayayım, emin değilim ama sadece resimden öyle gibi gözüküyo... ayrıca yusufyakup arkadaşımızın dediği gibi cboxları bayisinden almak daha garantili ve ucuza gelir, ben alırken 90$'yakın işletim sistemi fiyatını düşürmüşlerdi. bende sivas bayisinden almıştım...

Alıntıları Göster
    fiyatı çok pahalı bu fiyata daha iyisini alırsın bir de batarya süresi az

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusssss

fiyatı çok pahalı bu fiyata daha iyisini alırsın bir de batarya süresi az

Alıntıları Göster
    ekran kartı onboard olmayan core 2 notebookların hepsinde bu süre 1-2 saat arası malesef, işletim sistemi zaten linux indirim olmaz, nakit alımda indirim yapiyorlar.

• quote:

ekran kartı onboard olmayan core 2 notebookların hepsinde bu süre 1-2 saat arası malesef, işletim sistemi zaten linux indirim olmaz, nakit alımda indirim yapiyorlar.

Alıntıları Göster
    Ürün cidden güzel, zaten CBOX ın kalitesi herkes ce malum zaten, bu makina da özellik ve fiyat olarak tatmin edici kesinlikle.

birde burdan fiyata bakın.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1748

• quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

Ürün cidden güzel, zaten CBOX ın kalitesi herkes ce malum zaten, bu makina da özellik ve fiyat olarak tatmin edici kesinlikle.

birde burdan fiyata bakın.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1748

Alıntıları Göster
    teşekkürler fiyat çok uygun ben çözüm bilgisayara telefonla sordum monsterın datron kasalı modeliyle aynı, nede olsa toplama ürün

• quote:

teşekkürler fiyat çok uygun ben çözüm bilgisayara telefonla sordum monsterın datron kasalı modeliyle aynı, nede olsa toplama ürün

Alıntıları Göster
    ZATEN BU KASALARI ÜRETEN TEK Bİ YER VAR, DATRONDA CBOX DA MONSTER DA ORADAN ALIYOLAR..

• quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

ZATEN BU KASALARI ÜRETEN TEK Bİ YER VAR, DATRONDA CBOX DA MONSTER DA ORADAN ALIYOLAR..

Alıntıları Göster
    valla helal olsun bana!!!!!! piyasa şartlarında bu cihazın fiyatının 1599+kdv olması gerektiğini yazmıştım... serpantin arkadaşımın verdiği linkte de aynı fiyat... aklın yolu bir!!!!!!!!!!!1
  • quote:

valla helal olsun bana!!!!!! piyasa şartlarında bu cihazın fiyatının 1599+kdv olması gerektiğini yazmıştım... serpantin arkadaşımın verdiği linkte de aynı fiyat... aklın yolu bir!!!!!!!!!!!1

Alıntıları Göster
    ayrıca 3 ay önce sattığım bilgisayar da cbox despinaydı... şu aralar yenisi için inceleme dönemindeyim... ve bu model bu fiyatıyla yine cbox almama sebep olabilir. 512 mb gf 7600 ve 160 gb hdd ve bu kasa... bi de test sonuçlarını görsek çok iyi olacak... bu konuya eğilelim arkadaşlar... bence monster ve datrona göre daha mantıklı gibi...

• quote:

ayrıca 3 ay önce sattığım bilgisayar da cbox despinaydı... şu aralar yenisi için inceleme dönemindeyim... ve bu model bu fiyatıyla yine cbox almama sebep olabilir. 512 mb gf 7600 ve 160 gb hdd ve bu kasa... bi de test sonuçlarını görsek çok iyi olacak... bu konuya eğilelim arkadaşlar... bence monster ve datrona göre daha mantıklı gibi...

Alıntıları Göster
    bence de monstera göre daha iyi bir seçim gibi duruyor ama cbox un müşteri hizmetleri nasıldır bir de monster firmasının verdiği ölü pixel garantisi bu firmada da var mı ? sonuçta monsterda da bunun aynısı bir makina var ve daha pahalı bu da insanı otomatik olarak cbox a yöneltiyor ama makina aynı olduğuna göre monster topici altında bulunan bütün sorunların bunda da çıkma ihtimalı olduğunu varsayıyorum ne dersiniz arkadaşlar ?? bir de monster bütün işlemleri tek bir merkezden yönetiyor (focusbilgisayar adlı şirketten ) peki cbox un böyle bir merkezi var mı yoksa başka firmaların servislerinde mi süründürür insanı ?? bu soruları eski ve yeni cbox kullanıcıları cevaplarsa çok sevinirim .şimdiden teşekkürler arkadaşlar .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.