Geçenlerde araba camım kırılıp teybim (sony xplode) ne yazık ki çalındı ve şu an da bir teybim yok.
Size sormak istiyorum;
10'lu bir CD-Changer'ım var ( Sony) ama modelini bilmiyorum. Alacağım terbin bu cd-changer'la uyumlu olması için nelere dikkat etmem gerekir acaba? Sony veya pioneer alıcam zaten.
Şimdiden teşekkürler,
arkadasım slm oncelıkle sunu solım sony changer sony pıoneer pıoneer e uyum saglar ama yanılmıyorsam bunların bırbırıne yanı sony pıoneer e uyum saglaması ıcın ara bı adaptor tarzında pıyasada cıhazlar var sıkı bı arastırma yaparsan bulabılırsın .Saygılar eger detayını ogrenmek ıstersen msn mı ekle yardımcı olurum sana...
Kaardeş şimdi sony nin pioneer a pioneerinda sony e hiç bi cihazi olmaz Bn böle biliorm ama yanliş bilior olabilirm
Cevaplar için teşekkürler. Tamam pioneer uymuyor diyelim ama Sony'nin bütün modelleri uyar mı? Ya da uymayanlarla uyanları nasıl ayırabilirim?
Kardeş bnmbildiim kadarila pioneer hesabi düşünürsek pioneerin bütün cd changerlari pioneerin changer uyuymlu teyplerinin hepsile uyuym sağlar bnde alicamda cd changer bi ara arştiricam pioner teypime
quote:
Orjinalden alıntı: Marauder1905
Arkadaşlar selam,
Geçenlerde araba camım kırılıp teybim (sony xplode) ne yazık ki çalındı ve şu an da bir teybim yok.
Size sormak istiyorum;
10'lu bir CD-Changer'ım var ( Sony) ama modelini bilmiyorum. Alacağım terbin bu cd-changer'la uyumlu olması için nelere dikkat etmem gerekir acaba? Sony veya pioneer alıcam zaten.
Şimdiden teşekkürler,
Elinizdeki Sony CD Changer'ı CD Changer kontrol özelliği olan tüm Sony teyplerde kullanabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme