Şimdi Ara

CD DVD yazma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dizüstümdeki TSSTcorp CD/DVDW TS-L632D marka yazıcımla bir süredir rewritable cd ve dvd lere yazıp silebilirken ,normal boş dvd ve cd lere hiçbir türden veri yazamıyorum
    denediğim medya türü verbatim cd/dvd+r ve dms cd/dvd+r
    nero 7 essentials , cdburner xp ve windowsun kendi yazma programını denedim sonuç değişmedi
    sistemde herhangi bir sanal sürücü programı yüklü değil
    hata tam olarak şöyle gerçekleşiyor ; boş medyayı yerleştirip yakıyorum herşey sorunsuz gidiyor fakat leading out ya da verify yaparken okumuyor bi türlü ve daha sonra yazılmış medyayı tekrar taktığımda boş cd takılmış gibi davranıyor .. cd veya dvd nin arkasina baktiğimda ise yazilmiş oldugunu rahatlikla görebiliyorum..başka bir bilgisayarda taktığımda da bu yazılmış medyalar boş ya da bozuk olarak görünüyor.
    sürücüm medya mı seçiyor yoksa bozulmuş mu nasıl anlayabilirim çünkü garantisi devam ediyor eğer bozuksa değiştirtebilirim
    yardımlarınızı bekliyorum
    teşekkürler

• Toshiba laptopunuzun marka ve modeline göre buradan DVD-RAM Driver - Toshiba Windows XP veya Vista driverini kurun. Çözüm olabilir...
  • toshiba değil monster markası bakiyim adrese aynı donanım için driver varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: milanrapajc
    toshiba değil monster markası bakiyim adrese aynı donanım için driver varmı

Bende Toshiba var, benzer bir sorunda dediğim driverler işime yaramıştı...

CD DVD yazma sorunu

ASUS, ACER, TOSHIBA'nın TSSTcorp CD/DVDW TS-L632D fimware burada
    TSSTcorp CD/DVDW TS-L632D SÜRÜCÜLERİ galiba modeller aynı olmasına rağmen sürücüler farklı farklı yüklenmiş, en iyi olanı hangisi bilemiyorum...

CD DVD yazma sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 10 Haziran 2008; 0:12:42 >

• pm gönderdim
  • http://backfire.rpc1.org/tsstcorp/index.php?path=TS-L632D/ bu adresten flaşladım aleti ve sorunsuzca yazabiliyorum her türlü artık
    teşekkürler @nihat35nihat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.