Şimdi Ara

Cd player ile dvd oynatıcı arasındaki performans farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda ayrıca bir cd player almadım , sistemim ;
    pioneer dvd
    yamaha 5.1 receiver
    5.1 yamaha hoperlor paketi
    stereo kullanım için , b çıkışına bağlı yahama floorstanding hoperlorler , şeklinde...

sizce dvd oynatıcısı ile cd playerin ses kalitesi farklımıdır? ayrıca cd player almak gereklimidir?

dvd'nin arkasında ; optik çıkış , coaksiel , hd tv , normal tv , stereo ses çıkışları mevcut.

acaba şöyle bişi yapsam mantıklı olurmu? ;

coaksiyel çıkışı receivere bağlasam
    stereo çıkışınıda almayı planladığım stereo entegre anfiye bağlasam

böylece dvd seyrederken home theater , tanita tikaram dinlerkende stereo anfimden ses alırmıyım ?

tavsiyelerinize açığım

• Ses alırsın.Bahsettiğin sisteme CDP alman gereksiz.Zaten giriş modelleri DVD Player ile hemen hemen aynı performansı veriyor.
  • bana bide stereo anfi önerebilirmisiniz , nad düşüyordum ama elimdeki mevcut hoperlörlerle uygun olmayacağını söyledi 1-2 satıcı.
    şimdi kolumun altında kocaman kolonlada dükkan dükkan dolaşma imkanımda yok , size kolonlarımın linkini veriyorum , bir bakınız , öneriniz , ben teknosada 620 ytl 12 taksitle teac ar600 gördüm , ne dersiniz?

http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/ns50f.html
  • NAD'ın hangi modeli bunlarla uyumsuz olurmuş?
  • C320BEE bakmıştım , bende iyi bir kanaat oluşturdu o anfi , ama satıcının elinde hem nad hemde başka modeller olmasına rağmen ısrarla yamaha 396 veya 397 serisini önermesi ( yamaha daha ucuz fiyatlı ) beni şaşırttı , bana anfinin çok iyi olması değil , hoperlor ile uyumlu olması daha iyidir , yoksa çok para harcayıp genede kötü ses alabilirsin şeklinde bir söylemde bulundular , siz ne dersiniz?
  • Yalan derim.

NAD 320bee o hoparlörlere küçük gelir.C352 alırsan iyi olur.Bu da uygun fiyatlı.
  • ben şunu anlamıyorum , sonuçta bir dükkan sahibi neden yalana başvurarak daha ucuz bi kompenent satmaya çalışsınki? o beni çok muallakta bıraktı...
    siz mümkünse bide nad satan yer için pm atarsanız sevinirim , bide varsa başka önerdiğiniz anfi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD-CD ARASINDAKİ FARK????
    19 yıl önce açıldı
    CD,USB,Aux Kalite Farkı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elinde mal birikmiştir, kar oranı daha yüksektir.NAD ve ucuz kablo için CDBank Bursa, 0224 221 60 26
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Elinde mal birikmiştir, kar oranı daha yüksektir.NAD ve ucuz kablo için CDBank Bursa, 0224 221 60 26

çok tşk zaten yarın bursaya gidecektim bi hambez müşterime , isabet oldu.
    ucuz kablo derken yine diğer topikte bahsettiğiniz modeli soracağım , değil mi?
  • Evet.
  • 352 yokmuş , 3 hafta sonra gelir dediler
  • arkadaşım aynı kolondan bende almayı düşünüyorum memnun musun detayları ass ları derinliği nasıl acaba merak ettim.sölersen çok sevinirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: therapeute

352 yokmuş , 3 hafta sonra gelir dediler
  • işçilik vs yok iyi , kolay bulunurluk, taksit gibi avantajları var , home therater yapacaksan takımı tamamlamakta kolay yani bu serinin rearleri vs mevcut.
    ama benzer fiyat düzeylerinde monitor audio ve wharfedale ninde bazı modelleri var , gidip dinleyip öyle karar vermeni öneririm
  • Bendeki Philips 630 DVD-Divx Player Cd Player'a göre daha fazla bas ağırlıklı ses veriyor. Çok ilginç buldum bu hususu ! Baslar müzikte diğer sesleri boğunca da pek hoş olmuyor doğrusu. Sanırım sinema için alçak frekanslar önemli olduğundan öyle tasarlamışlar. Onun için müzik için Cd çalar kullanıyorum. Tabii araya ekolayzer koyup DvD player'dan çıkan sese müdahale edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.