Şimdi Ara

KALİTELİ AMA MAKUL FİYATLARDA CD/DVD VEYA SACD ÇALAR ÖNERİSİ??[SSLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık.Sadece ses sistemiyle birlikte kullanacağım için müzik dvdlerinde ve normal audio cdlerindeki sesdeki tonları ve melodiyi en kaliteli şekilde verebilecek bir media istiyorum.Tüm marka ve modellere açığım makul fiyatlarda olmak şartıyla.Bütçem yaklaşık en fazla 300ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lion_koc -- 8 Mart 2009; 17:24:36 >

• eklemeyi unutmuşum sistemim jamo c807 ve harman kardon 3480

• Sanırım bu fiyat aralığında Sony SCD-XB 770 QS (ikinci el) yada zorlanırsa sıfır bile alınabilir kanımca.
  • arkadaşlar önerebileceğiniz veya etrafınızda gördüğünüz,duyduğunuz,okuduğunuz tavsiye olabilecek kaliteli dvd player,cd player veya dvd/sacd player bir model yokmu? Satan arkadaşlar içinde söylüyorum ayrıca.Bütçem belli tavsiyelerinizi bekliyorum.Tavsiye çıkmazsa ciddi anlamda piyasada herhalde güzel,beğenilen bir cihaz olmadığı kanaatini katılcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lion_koc -- 9 Mart 2009; 0:29:19 >
  • Hiç boşuna kastırmana gerek yok. SACD çalan ve universal DVd Player istiyorsan ve bütçen 300 civarıysa Pioneer Dv-600'den başka seçeneğin yok. Daha neyi aranıyorsun ki. Sormuşsun yazdık işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lion_koc

arkadaşlar önerebileceğiniz veya etrafınızda gördüğünüz,duyduğunuz,okuduğunuz tavsiye olabilecek kaliteli dvd player,cd player veya dvd/sacd player bir model yokmu? Satan arkadaşlar içinde söylüyorum ayrıca.Bütçem belli tavsiyelerinizi bekliyorum.Tavsiye çıkmazsa ciddi anlamda piyasada herhalde güzel,beğenilen bir cihaz olmadığı kanaatini katılcam.

300 ytl ye ancak Teknika nın önerdiği Pioneer dv600 olur. Ama bu kadar işi bir arada yapan iyi bir şey alayım diyorsan 1000 ytl minimumdan başlarsın.
  • Görünmez yazıyoruz biz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Görünmez yazıyoruz biz
  • sizce toshiba ep30 hd dvd player nasıl ? fiyat makul 119ytl ve 4 hd bedava.SACD çalmıyor belki ama sanki isteklerimi karşılayacak gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lion_koc -- 9 Mart 2009; 17:40:01 >
  • quote:

sizce toshiba ep30 hd dvd player nasıl ? fiyat makul 119ytl ve 4 hd bedava.SACD çalmıyor belki ama sanki isteklerimi karşılayacak gibi...

sesdeki ton ve melodi diyorsun hd dvd player bakiyorsun toshiba...ustatlarin dedikleri ne bak yazmislar en kralini sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: zart

quote:

sizce toshiba ep30 hd dvd player nasıl ? fiyat makul 119ytl ve 4 hd bedava.SACD çalmıyor belki ama sanki isteklerimi karşılayacak gibi...

sesdeki ton ve melodi diyorsun hd dvd player bakiyorsun toshiba...ustatlarin dedikleri ne bak yazmislar en kralini sana

hocam haklısın şu aralar durumum elverse 1 milyarlık cihazda bakarım ama şu aralar pek mümkün görünmüyor.Bütçe meselesi olmasa bazı noktalara dikkat etmeden gözü kapalı alırım.Üstadlarada saygım sonsuz.Eğer bir hafta içerisinden kafama göre bişey bulamazsam yazı beklicem.Vaktim çok dar şuaralar.

• dv 585 kullandım. dv 600 ıle farkı hdmı upscalıng yapabılmesı. şuan panasonic bluray dvd kullanıyorum fılm ıcın 585den kat kat ustun ancak muzık ıcın aynı şeyı yazamayacagım. keşke 585'i elimden çıkartmasaydım stereo dınlesem yeterlıydı. sen ustadları dınle pişman olmazsın hem muzıgını keyıfle dınler hemde fılmını keyıfle ızlersın.
  • Öncelikle Şunu bil ki; Toshiba Hd Dvd Player Çok ağır çalışan hatta açılması bile 20 saniyeden fazla süren bir cihaz. Ayrıca SACD okumamasının yanında, MP3 ve WMA dosyalarını da çalmadığı gibi, Usb desteği de yok! Tüm bunların yanında Analag çıkışları da sadece 2 kanal. Yani neresinden bakarsan bak, senin için tamamen hatalı bir seçim.

Başta 300 Ytl civarı bütçem var demişsin! SACD, MP3 çalan ve ayrıca USB desteği olan güzel bir cihaz istiyorum demişsin. Sana istediklerinden çok daha fazlasını, Hatta Full Hd Upscalling özelliği ve pek çok iyi özelliği sunan tam parana göre bir cihazı önerdiğim halde, millete yok mu? Yazan, diyorsun! Daha ne yazalım ki.

Başka seçenek yok arkadaş istediğin özellikleri bu fiyata bir arada sunan ki, olsa da Pioneer'in yazdığım modeli neredeyse kapışılarak satılan bir cihaz.

quote:

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zart

quote:

hocam haklısın şu aralar durumum elverse 1 milyarlık cihazda bakarım ama şu aralar pek mümkün görünmüyor.Bütçe meselesi olmasa bazı noktalara dikkat etmeden gözü kapalı alırım.Üstadlarada saygım sonsuz.Eğer bir hafta içerisinden kafama göre bişey bulamazsam yazı beklicem.Vaktim çok dar şuaralar.

Dedigini anladim.Guzel bir sisteme sahipsin gule gule kullan.uc bes kurusluk seyler alip alip degistirme.Bir kere al adam gibi bir cihaz mutlu mutlu uzun yillar boyunca kullan.Yaz'i bekleyip duzgun bir sey almani tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.