Şimdi Ara

cd-rw yi açıp kaparken ses çıkarmak istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrhaba kendi çapımda yaptığım mod. işlerimde son isteklerimden olan xp'de cd-rw butonuna bastığımda ses çıkması... (açıp kaparken atadığım bi sesi çalması)korkuyorum en sonunda butona manuel olarak kapı zili flan takıcam (sorun yazılımsal mı ondan da emin diilim..)
    şimdiden saolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cızbızköfte -- 15 Temmuz 2005, 10:20:37 >

• delphi ile yazilmis bir cok program internette. arastir ederim, aklma bisi gelmiyo.
  • peki saol..üsme kendini
  • Garip bi istek... Basit bir program yazabilirmiyim deneyecegim.
  • belki garip bi istek ama çok hoş olcağını düşünüyorum..şu anda zaten kasanın hiçbişeyi kasanın üstünden kumanda edilmiyo.tüm butonlar için bi panel yaptım..paneli masanın üstüne monte ettim.herşeyi (reset,on-off,fanların ayarları,cd-rw)ordan kontol ediyorum..he bu arada cd-rw philips lazım olur belki.
    inşallah deneyin olumlu bi sonuç verir... deneyeceğin için çok teşekkürler..
  • umur o dediğimn seyi bazı programlarla yapıyolarmış.ama kimse memnun değilmiş.bece onu unut.onu arayıp bulmakta zor iş.
  • Tembellik işte
  • memnun olunmıcak bişey diil bence.bence çok hoş bişey..unutmak istemiyorum.ama açıkçası arayamıyodum da(staj vardı)ama şimdi daha çok vaktim oldu arayıp bulmaya çalışıcam.sizlerın yardımıyla daha kolay olacağını düşünüyorum.teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.