Şimdi Ara

CD ve aux girişi arasındaki ses kalitesi farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • citroen nemo aracımıza şu kabloyu aldım aliexpressten.

cd de ve telefonumda olan ortak bir şarkı açtım. önce cd yi sonra auxtan telefonu dinledim. cd nin kalitesi daha iyiydi. aux un sesi biraz daha tiz ve boğuktu cd ye göre ama yine de ses tatminkardı.

böyle olması normal mi yoksa aux kablosunda mı sorun var?

• bence normal , bende kendi aracım için bi hevesle gidip aux kablosu aldım ama ses tatmin etmeyince cd ye döndük maalesef. En iyisi usb aux filan hikaye , cd de 700 mb bir yere kadar araçta cd kalabalığı fazla oluyor
  • cd de ses kalitesi daha kaliteli oluyor kablo ile bir ilgisi yok
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    cem1907 C kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum.
  • AUX girişine bağladığın cihaz ne? Ucuz bir mp3 çalar mı mesela. Ya da aux a bağladığın cihazın bas-tiz ayarlarına baktın mı? Kablo nedeniyle o kadar kayıp olmaz, ayarlarına bak, cihazını yaz ona göre yorum yapalım.
  • Şöyle örnek vereyim. Benim aracımda fabrika çıkışı aux girişi var. iphone telefonu bağlıyorum kalite farkı hissetmiyorum. Elbet fark vardır doğrudan cd den dinlemek daha az sinyal kaybı nedeniyle daha kalitelidir ama ben o farkı hissetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

AUX girişine bağladığın cihaz ne? Ucuz bir mp3 çalar mı mesela. Ya da aux a bağladığın cihazın bas-tiz ayarlarına baktın mı? Kablo nedeniyle o kadar kayıp olmaz, ayarlarına bak, cihazını yaz ona göre yorum yapalım.

asus zenfone 5. spotify dan müzik açmıştım. sonradan fark ettim telefonumun ekolayzır ayarı açıkmış. onu kapattım kalite biraz daha yükseldi ama cd yine de üstündü auxtan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    CD ve aux girişinin şartlarını kablo dışında eşitle. CD deki müziği dosya olarak tele at. Müziği tel Hafızasından oynat. Telefonun equalizer ayarlarını yap. Aux girişinin bas tiz fader gibi ayarları olabilir onu kontrol et. Kalite farkı hissetmemen lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabloyu kaça aldın hocam kaç günde geldi birde her citroen teybine uyumlumu acaba bilgin var mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

kabloyu kaça aldın hocam kaç günde geldi birde her citroen teybine uyumlumu acaba bilgin var mı..

3.90 $ a aldım takip koduyla birlikte. sizin aracın modeli ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 25 Haziran 2016; 21:20:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

CD ve aux girişinin şartlarını kablo dışında eşitle. CD deki müziği dosya olarak tele at. Müziği tel Hafızasından oynat. Telefonun equalizer ayarlarını yap. Aux girişinin bas tiz fader gibi ayarları olabilir onu kontrol et. Kalite farkı hissetmemen lazım.

başka bir telefonla denemeyi düşünüyorum hocam. bass, treble ayarlarında problem yoktu.
  • Aux'tan aktarılan ses kalitesiz geliyorsa telefondan şarkının sesini kısıp, araç hoparlöründen sesi arttırıyorum sorun kalmıyor. Veya tam tersini deneyin, değişebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

kabloyu kaça aldın hocam kaç günde geldi birde her citroen teybine uyumlumu acaba bilgin var mı..

bende c4 picasso var hocam usb girişi yok araçta usb takmayı çok düşündüm bi ara ama 300-350 tl fiyat istediler bende yurt dışından getirtip takmak düşüncesi vardı ama bu kezde gelen aparat ya uyumsuz olursa diye vaz geçtim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

bende c4 picasso var hocam usb girişi yok araçta usb takmayı çok düşündüm bi ara ama 300-350 tl fiyat istediler bende yurt dışından getirtip takmak düşüncesi vardı ama bu kezde gelen aparat ya uyumsuz olursa diye vaz geçtim..

hocam yanlış yönlendirmiş gibi olmayayım ama şu kablo sizin araca uyar belki. garanti vermiyorum.

psa grubu yani pejo citroen araçların teybine bu tip kablo uyuyor genelde.

• Aux ile cd arasında bariz fark oluyor zaten. Cdde bir süre sonra bozuluyor çiziliyor ve yer kaplıyor vs. En iyisi usb bencede.
  • Peki Cd ile usb arasında fark var mı ?
    hangisi daha iyi
  • Spotify premium kullaniyorsaniz ise muzik kalitesini ayarlardan yukseltebilirsiniz. Cd'nin boyutu vb dusunuldugunde aux her turlu onde olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    dostum müzik kalitesi zaten en iyi seviyedeydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.