Şimdi Ara

Cdrom tanıtmak için ne yapmam lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir intel anakartim var. cdrom u görmüyor sistem kurdum ama yinede olmadi. daha önce bir driver ile tanıtmıştım ama disket i kaybettim.. YARDİMCİ OLURMUSUNUZ....

• şimdi bir anakart donanımı tanımıyorsa bu ancak bir bios update ile çözülebilir...bios update geri dönüşü olmayan kalıcı bir işlemdir ve bir kere uygulanınca her formatta geriye dönen bir işlem değildir..bu durumda donanımı tanımayan şey anakartınız değil kullandığınız işletim sistemidir..bu da aslında çok düşük bir ihtimal..hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? eğer xp ise sizin sorun büyük ihtimal jumper ayarından kaynaklıdır...optik sürücü bios altında mı görünmüyor yoksa windows içinde bilgisayarımdan bakarak mı, görmediğine karar verdiniz, yüksek ihtimalle windows içinde görünmüyor..dediğim gibi optik sürücünüzün jumper ayarlarını kontrol ederek deneyiniz..jumper konusunda forumda arama yaparak gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz..yinede driver olmadan tanımaması da bir ihtimal bunun içinde optik sürücünüzün marka ve modelini yazmalısınız ki birşey söyleyebilelim..

saygılar...

• cd romu tanıtıyomuyduk biz yaa hiç hatırlamıyorum...
  • yok böyle bişey. Bütün cd -romlar görünür.win98 başlangıç disketiyle bile görünür.Windows neden görmesin. En fazla dma yüklenmez..
    sen jumper ayarlarını düzgün yapmamış olabilirsin. Master, slave olayı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.