Şimdi Ara

CDROM yükleme sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cdrom lar çalışıyordu, bu gün yeni bios vga vb. driverları yükliedim cdromlar çalışmaz oldu neden olabilir Sisusb, easytuner5, driver ide, chipset agp yüklediğim driverlardan bazıları, bunlardan biri neden olmuş olabilirmi.
    Windows onarma kurulumu yaptım gene olmadı.
    cdromların biri LG CDRW, diğeri normal ASUS CD ROM
    neden olabilir bu sorunla karşılaşan varmı hiç???

• ilk defa gördüm gerçekten çok ilginç. kaldırıp kurmayı dene olmadı sistemi geri yükle.. yine olmadı ide kablolarını sök windowsu aç sonra kapat ide kablolarını tekrar dene belki görür..
  • xp yi uzerine yeniden kurdum gene olmadı, tek tek taktım, yerlerini değiştim, birini çıkardım, olmadı.
    XP görüyo aletleri ama driverları yükleyemiyor, aygıt sekmesinde birimlerde doldur dediğimde de böyle bir hata veriyo çok garip ya

• biosa gir bilgisayar tarafından tanınıp tanınmadıklarına bak bunlar zaten tak kullan cıhazlar,anakarttan voltaj gelip gelmediğine bak,master ,slave seçeneklerini dene
  • Acaba USB driverlarıyla ilgili bi sorun yol açabilirmi ?
    Bios' ta görüyo üzerine yeniden kurdum onarım yaparak ama olmadı gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaD__EffeCT -- 22 Nisan 2005, 17:23:02 >
  • abi bunlar usb mi değilse farketmez bunlar zaten anakarttan besleniyorlar,
  • usb değiller ama o usb driverları yüklkedikten sonra oldu zannediyorum onunla alakalı bi disk denetleyicilerinden olmuş olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaD__EffeCT -- 22 Nisan 2005, 19:25:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.