Şimdi Ara

cdwriter teknik yardımı lazımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cd'yi takıyorum ama cd dönmüyor. ben de oturdum kutuyu açtım. ama nerden kaynaklanabileceğini bulamadm. anlayan arkadaşlara teşekkürler...

• Cd yi çeviren göbekteki motorun kablosuna bak ... kopmuş olabilir ..
  • oo binbir türlü nedeni olabilir. burdan yardım alamazsın bence yeterince. teknik servise götürürsen iyi olur. toplarken dikkat et. genelde dıasrıda fazladan parça kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

oo binbir türlü nedeni olabilir. burdan yardım alamazsın bence yeterince. teknik servise götürürsen iyi olur. toplarken dikkat et. genelde dıasrıda fazladan parça kalıyor

EVET DOĞRU
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadaş

Cd yi çeviren göbekteki motorun kablosuna bak ... kopmuş olabilir ..

ya kısa bi kablo war. o gewşek duruyor. sanırım ondan olsa gerek. bi kablo için bi ton masraf çıkartacaklar sanırım. en iiisi dvdwr almak sanırım
  • Optik göz cd etiketini görmez okuyamazsa cd yok olarak algılar ve cd yi döndüren motora gerilim sağlayan devreye komut vermez.

Hareketli optik göz üzerindeki merceği yumuşak bir bez veya pamukla temizleyin. Düzelme ihtimali yüksek düzelmezse merceğin altındaki yansıtıcı aynadanda kaynaklaıyo oalbilir oraya ulaşmaya çalışmayın :)

Motor kablosu durduk yere kopmaz. Motor durduğu yerde sabittir kablonun kopması için hiçbir neden yok. (siz açıp koparmadıysanız)

İhtimal 2- Göbekteki motorun bağlı olduğu motor kontrol devresi. burdaki parçalarda arıza olabilir. (çok sık yaşanan bir durum değil)

İhtimal 3 - Göbekteki motor bozulmuştur. (birçok kez bu hata ile karşılaştım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

oo binbir türlü nedeni olabilir. burdan yardım alamazsın bence yeterince. teknik servise götürürsen iyi olur. toplarken dikkat et. genelde dıasrıda fazladan parça kalıyor

Evet yaw bu meretlerin içine hep fazladan parça koyuyolar

Kardeş sen onu fazla kurcalamdana garantisi falan varsa özellikle servisine götür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: www

Optik göz cd etiketini görmez okuyamazsa cd yok olarak algılar ve cd yi döndüren motora gerilim sağlayan devreye komut vermez.

Hareketli optik göz üzerindeki merceği yumuşak bir bez veya pamukla temizleyin. Düzelme ihtimali yüksek düzelmezse merceğin altındaki yansıtıcı aynadanda kaynaklaıyo oalbilir oraya ulaşmaya çalışmayın :)

Motor kablosu durduk yere kopmaz. Motor durduğu yerde sabittir kablonun kopması için hiçbir neden yok. (siz açıp koparmadıysanız)

İhtimal 2- Göbekteki motorun bağlı olduğu motor kontrol devresi. burdaki parçalarda arıza olabilir. (çok sık yaşanan bir durum değil)

+ Kutuyu çıkar içine cd koy alet cd içine aldıktan sonra önce cd standart bir kez çevirir ve optik göz cd aldığılar.Bunu yapıyorsa motorda ve mekanıizmad bir sorun yok..optik göze bakılacak..Bunları yapmıyorsa kızağın iyice kağandığından emin ol.motora güç ver dene motor sağlamı diye sorun yoksa kontrold eversi elemanlarını kontorl et..

• Bilen birine baktırın.Siz yapamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: centerland

quote:

Orjinalden alıntı: www

Optik göz cd etiketini görmez okuyamazsa cd yok olarak algılar ve cd yi döndüren motora gerilim sağlayan devreye komut vermez.

+ Kutuyu çıkar içine cd koy alet cd içine aldıktan sonra önce cd standart bir kez çevirir ve optik göz cd aldığılar.Bunu yapıyorsa motorda ve mekanıizmad bir sorun yok..optik göze bakılacak..Bunları yapmıyorsa kızağın iyice kağandığından emin ol.motora güç ver dene motor sağlamı diye sorun yoksa kontrold eversi elemanlarını kontorl et..

cd'yi koyunca kapak tam kapanıyor. optik hareket ediyor ama cd dönmüor. bence optik sağlam gibi. motoru bozduk heralde
    teşekkrler yardmlarınız için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.