Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsini bir kenara bırakın.en güzeli xiaomi mi 5 der geçerim.alayını sollar geçer

• Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    ben ekimde yurtdisina gidip almayi dusunuyorum 2 tane de fazla getirirsem satarim burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru kimse bükmek için telefon almiyor. bende popo cebinde telefon taşımam yinede o kadar para veriyorsun insan biraz daha sağlam olsun istiyor.

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    Nerden alacaksin ? Avrupa versiyonunu alman lazim. Getir ben talibim

• Çok faydalı konu olmuş.

Ben de bi soru sormak istiyorum. Huawei p9 ile lg g5 arasında kaldım. Huawei kamera açısından beni etkiliyo ancak türkiyede marka olarak telefon kategorisinde çok fazla etkin olmadığından dolayı beni düşündürüyor. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 15 Eylül 2016; 9:58:44 >
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Bu alım gücü oluyor. Özellikle Teknojik aletlerde çok belli oluyor lakin. Senin 800 verdiğin eve 800 sterlin parada veriyor (3.165tl) . Yada senin 10 15 tl ye gittiğin sinemaya 20dolardan aşağıda gidemiyorlar. 500ml su 1.5 dolara satılıyor. Eğer öyle birebirmiş gibi hesaplarsak avrupada çoğu insanda pahalı arabalar olmalıyken belkide bentleyler fink atmalıyken gayet standart arabalar görünüyor. Çünkü orada kaskodan geçirebiliyor. Aylık yemek kira gibi şeyler zaten maaşını 3 te 1 i 4 te 1 i gibi ekonomisi belli her ülkede gidiyordur . Maaşının atıyorum 6 da 2 si harcamak adına kalıyorsa sana 2bin kalırken adama 6bin 8bin kalmış oluyor. O rahatça macbook alırken sen alamıyorsun. Avrupada kişi başı gelir 12.500tl üstündür , Türkiyede ise 2.500tl civarıdır , özellikle doğuya gittikçe azalır , bu nedenle gelişemiyoruz ve avrupa birliğine istenmiyoruz. Parana göre gelişirsin ülkeiçi şehirlerde durumda bu .

Farklı bir örnekle benzin fiyatları avrupada birbirine yakındır ve sendede avrupa fiyatındadir ama senin 2/6 olan parana pahalı gelir ve bir darbe daha alırsın onlar ise üniversiteye girerken basit kabul sınavlarına girerken , üniversiteye kabul edildiklerinde para vererek okurlar ve kaldıklarında para vermeye aynen devam ederler. Avrupada üniversite kazanmak kolay okumak zordur. Türkiyede ise eğer kafanı derse verip çalışabilen biriysen fena olmayan üniversiteler ve bölümler kazanıp bedava okuyabilirsin . Bizde meyve sebze ucuz orda internet bu örnekler uzar gider ama tabiki önde olanalar onlar.430dolar civarı askeri ücretle uluslararası ürün olan iphone almak imkansız olduğu gibi almakta saçmalıktır. Baba migros kasiyerinde iphone 6+ var dolmuş şoföründe 6+ , cafede çalışıp saatliği 3 4tl alan akılsızda bile 6 var. Okulda 10 kişi oturuyoruz 6 sı iphone çıkarıyor kalanlarda bi s6edge+ var o kadar gerisi s3 note 3 geride ve aynı işi yapıyor diye zaten hiç yeni telefon alma kafalarıda yok yani , mantıklı olanda bu. Üniversitede istisnasız tüm hocalarda 6 6+ var ama onların maaşı iyi laf edemezsin. Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum. Macbook sahibiyim , çeşitli nedenlerde ötürü aldim ama telefonum note 3 ve yükseltmeyi düşünmüyorum çünkü bir telefona 3 4 bin veremem ben. Bu donsada kassada götürüyor işte. İphone 7 tabiki muhteşem ama bana hitap etmedi. Kulaklık işi ve iphone un 100 şarj döngüsünden sonra pilinin %80 e düşmesi falan itici. Mac te bu döngü 1000. 3 yılda yapamazsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 15 Eylül 2016; 9:59:38 >

• Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    avrupadan dostum alicam konuyu acacam burda

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam Senle ayni durumdayim ama işim geregi telefom cok agir kaliyor ve sarji yarim gun dayanmiyor xiaomi m5 guzel gelmeye basladi gozume bu aralar

• 1.5 Senedir LG G3 32GB kullanıyorum çok memnunum, kendi sorunlarını telefona katan üyelere takılmayın derim.

• Lg v10

• Note 5 gerisi yalan başınıza iş çıkarmayın alın Samsung bakın işinize. En aşağı 3 sene kafanız rahat olsun. Millet hala note 3 - 4 kullanıyor çatır çatır kaç sene oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 17 Eylül 2016; 10:32:06 >
  • ZTE Axon 7

1 ay içerisinde piyasaya girecek sanırım.

Olsaydı listenin başına oynardı 5.5" için.

Ses özellikleri en iyi telefon. 64gb / 4 gb. Micro sd girişi (olmazsa olmaz) Snapdragon 820. 2K amoled ekran...

Mi5 ise fiyatı, özellikleri ve 130 gram hafifliği ile rakipsiz her olumsuzluğuna rağmen.

• ZTE Axon 7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

Xiaomi Redmi Note 3 Pro - Snapdragon 650 - 3 GB Ram / 32 GB Rom - 16 MP Rear/5 MP Front Kamera

Fiyat: 720 TL kafam rahat

4000lik pili yazmayı unutmuşsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir yazı olmuş. Aynısını 1000 tl altı telefonlar için de isteriz. İyi çalışmalar.

• Lg g flex 2 cihazim meshur oldu :)

• Aklım almıyor ya ulan altı üstü bir telefon al kullan işte daha ne didikliyorsun yok kamera performansı yok çekim gücü yok geliştirilebilir hafıza bilmem ne artık şu telefonlardan tiksinmeye başladım..

Her sene o milyarlar verdiğiniz telefonları güncellemeler ve yeni sürümler ile çöp ediyorlar ve her sene de ısrarla gidip en yenisini, en iyisini almaya çalışıyorsunuz.

Eskiden burası adını aldığı gibi DONANIM forumuydu şuan sitenin adını telefonhaber yapsalar daha iyi olacak.
  • Günümüzün f/p telefonu Xioami redmi note 3 pro'dur. 800 tl bandında bulmak mümkün malum yollardan. Özellikle bin TL altında telefon alacaklar kesinlikle şaşmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenovo a-7000 aldım 700 liralık bir cihaz her işi de görüyor gercı su aralar 600 lıra fılan :D kullanıcı bilinçli ise bu kadar para yatırmasına gerek yok :D

• İphone7 plus 256 gb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.