Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guzel konu ve sık sık guncellnirse ve burda tavsiye edilenlerin bir kismi da eklenirse cok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu ile birlikte top gear sıralaması tarzında, her yeni ürün incelendikten sonra sıralamadaki yerini alacak şekilde bir güncel "editörün seçimi" başlığı olmasının internette fazla vakit ayıramayan kullanıcılara yön vermek adına çok faydalı olacağını düşünüyorum.
  • Kulspruta kullanıcısına yanıt
    +1

takip

• 2000 e telefon varmış demek ki özellikler hiç de fena gözükmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmet86
    Sony diyorum pişman etmiyor. Stabil şarj uzun sorunsuz yarı yolda bırakmıyor. Z3c var bende gayet memnunum. Android ise sony diyebilirim..

Şu sony nin telefon departmanını yönetenlerde mi desem çalışanlarında mı desem yedikleri atom un etkisini nesillerdir atlatamamış olabilirler yav x compact diye birşey çıkarıyorlar tamam telefon küçük olmasını küçük ama ben ekranı az büyük olsun istiyorum yüzde 73-75 leri görmek istiyorum, oranlar xperia ile 65 ler de filan başladı x compactta anca 70 olabildi apple desen öyle kendi kafasına göre takılıyor zaten 5.0inç in altında rakibi yok resmen adamların kim ne derse desin.
  • liste süper olmuş eline sağlık mesut reis bende xiaomi mi 5 kullanıyorum , mesut abi'nin dediğine katılıyorum malzeme hariç gayet güzel bir model...

• mi5 malzeme kalitesi o kadar mı kötü?
    mi5s cam malzeme altına parmak izi okuyucu ile geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

xiaomi mi 5 (1500 tl),
    xiaomi redmi note 3 pro(800-950 tl),
    oneplus 3(1500-1600 tl)

redmi note 3 pro kullanıyorum. fazlasıyla yetiyor. 900 liralık telefon varken niye 1500 liralık alayım ?

Hocam redmi note 3 pro nun kamerasi pil performansi ve genel performansi nasil lg g4 satip almaya deger mi telefonun sekli semali cok hosuma gidiyor ayrica sd650 olmasida albeni diye bagiriyor ama kullanan biri olarak oneririmisiniz

• Batarya ömrü hariç kamerasıyla xperia xa ultra da bu listeye girebilir. Burada satılmasını beklediğim zte axon 7 de bu listeye dahil olabilir. Lenovo Türkiye ye getirseydi vibe x3 modeli de güzel bir seçenek olabilirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hllsing kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/m_113888196/tm.htm

kameradan çok anlamam ama samsung note 2'den geçtiğim için bunun kamerasına iyi diyebilirim. gündüzleri çok iyi. gece de eh işte.

pil zaten 4000 mah. 7 saat ekran süresi alan da var 10 saat alan da bir sürü rom var, o farkettiriyor pil performansını.

ben 50-60 saatte 1 takıyorum şarja. aldığım ekran süresi de ortalama 5-5.5 saat falan. bazen 6 yı görüyorum.

genel performansı gayet iyi.

g4'ün bir sıkıntısı yoksa kullanmaya devam et derim. ama hem değişiklik olsun istiyorsan hem de iyi paraya satabileceksen sat al xiaomiyi. hem üstüne para bile kalır.

ama her hafta güncelleme geliyor telefona. uğraşmak gerek bazen. kolay işler gerçi.

verdiğim konu başlığında sorarsan daha iyi cevaplar alabilirsin

• keremec kullanıcısına yanıt
    Sony teknik servisi LEŞ. 2 hafta önve tecrübe ile sabitlendi.

• Amerika'dan 649 Dolara iPhone 7 alırdım.
  • 700 liraya ithalat garantili android 6.0.1e güncellenebilen mi 4 satılıyor. snapdragon 801, 13/8 kamera, 5inc 1080p ekran, 3000mah pil, metal kasa bence çok para vermeden işimi görsün diyenler için bire bir.

• DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Sen hangi cihazları tavsiye edersin merak ettim ?
  • Kulspruta kullanıcısına yanıt
    Valla bende de g2 var. Yemin ediyorum birisi aradığında yanımda kulaklık yoksa açmıyorum. O aramayı açmak için ya hoparlöre alacam ya da kulaklık takıp cevap verecem...

• ibrahim32 İ kullanıcısına yanıt
    2000 TL üstünde fiyata çıkacak söylentileri var.
  • bende 2 sene gitti. ekran kararması ve ana kart yanması mefta oldu.
  • Meizu PRO 6 1500 tl, mı5 1400 tl, ve Meizu Redmi Not3 890 tl arasında kaldım ben..

• Mi note 3 mtk versiyon kullaniyorum 700 liraya forumdan bir arkadastan sifir almistim mi note serisi dusunenlere hemen deneyimlerimi aktariyim bu benim 4. Xiaomi telefonum bu arada

Telefon cok hafif 5.5 inch ekran kasa orani gayet basarili
    Miui 8 guncellemesi aldi gayet stabil
    Kamera fena diil ama tabiki bir iphone yada s7 degil
    Miui arayuz acik ara dunyanin en stabil arayuzu
    Pil malasef 1 gun yogun kullanim bunda malasef 4g somurusu cok etkili
    Ekran guzel 1080p zaten bence yeterli
    Parmak izi okuyucu fena hizli hemen aciliyor
    Telefon genel olarak hizli hafiza karti almadigi icin 32 gb yetermi bana yetiyor
    Yekpare metal kasa olsa daha iyi olurdu ki note 4 de ole zannedersem (kasa metal ancak yekpare degil parcali alttan ve ustten)
    3 gb ram fazlasiyla yeterli bosta 1.2gb harciyor
    Oyun performansi tatmin eder ben cok oyun oynamadigim icin cok test etmedim
    Kulaklik ses cikici guzel miui bu konuda iyi zaten
    Telefonun kendi hoperloru biraz zayif daha iyisini note 4 de yapmislar zaten
    Note 4 de cok degisiklik yok ama gayet guzel bir cihaz olmus cok paraniz yoksa note 4 sifir alinir miui arayuzu kullanan baska arayuz aramaz zaten
    Bu arada son olarak note 5 fiyat performans konusunda baya iyi bende almayi dusunuyorum ama hanim dogum yapacak masraflari kestiremiyorum o yuzden bekemedeyim

• Nokia N8'i değiştirmeyi düşündüm,şu foruma bakıyorumda herkes bir telden çalıyor,
    N8'de hdmi çıkışı bile var , sanırım eski üretimleri çok arayacağız,

piyasada doğru dürüst bir telefon yok kilosunu 10.000TLden sattıkları plastik reyonlarına bakmak istemiyorum ,ama yapacakda bir şey yok.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.