Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oradan bir adet el bombası özellikli s7 reca edicim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tercih olarak oneplus3, nexus, belki Xperia xz
    Bu arada Z5 kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim sıralamam; evde kişi başı aylık gelirim 7k üzeri ise note 7, 4 k üzeri ise s7, 2k üzeri ise j2, aylık gekirim 2k aktı ise galaxy Y olurdu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thepromh kullanıcısına yanıt
    Ben başka bir sebep bulamadığım için mecburen o şekilde sordum..g3 g4 den ayrıntılı olarak bahset ..sanki g5 diye bir telefon hiç çıkmamış hiç yokmuş gibi davran..valla ne düşünürseniz düşünün benim fikrim budur..arkadaş sen buna bir mantık bulabiliyorsan sana birşey demiyorum..fiyatı çok uçuk olur anlarım.."g5 i beğenmiyorum şu şu özellikleri hoşuma gitmiyor" de anlarım "kronik sorunları var" vs.. de yine anlarım..veya hiç g serilerinden bahsetme ..ama g3 ve g4 konusuna giriyorsan g5 e de bir paragraf en azından bir cümle açılmaz mı ??? yok hiç biri yok...g3 g4 şöyle oldukları için tercihim değil tarzı konuşup g5 den hiç bahsetmeden konuyu kapatırsan bende bir sebep bulamadığım için böyle demem ve soru sormamdan daha normal ne olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanacars -- 14 Eylül 2016; 21:30:30 >
  • Note 5, LG g5 , mi5

Düşük fiyat olarak HTC a9 tasarımı da hoş,

Xiaomi Pro serisi ve Mevzu mx5 ideal bence

• a7 2016 yı bekledim

• Hocam sizce paralel ithalat telefon almalı miyim sıkıntı olur mj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

Orijinalden alıntı: erhanacars

Lg g5 e karşı bir gıcıklığın mı var?..onu listeye koymamışsın.

Editör diyor ki: Bu benim favori listem. Lütfen sizlerde burada olmayan ama beğendiğiniz telefonlar varsa yorumlar kısmında yazın. Bu da diyor ki g5 i nödön koymodon gocokloğonmo vor.!!!

Üslup yanlış ama anlatılmak istenen doğru malesefTaaaaa 2014'e kadar uzanıp G3'ten bahsedebiliyorken,bu senenin cihazı G5'i görmezden gelmek pek mantıklı gelmiyor bana.Üstelik 2014'e de sırf G3'ü kötülemek için gidilmesi de ayrı bir ironiPeki geçen senenin cihazı V10'dan niye bahsedilmiyor?G3 - G4 için bahsedilen kronik sorunlara sahip olmaması ve kendine özgü birkaç özelliğiyle ''Alınabilir Cihaz'' dememek için olabilir mi?Hadi LG'yi sevmiyorsunuz diyelim,olabilir.Küçük ekranda hiçbir rakibinin veremediğini veren iPhone SE niçin atlanıyor?Bu ülkede küçük ekranda performans isteyen yok mu?iOS kullanmak isteyen yok mu?Hadi Apple'a da soğuk bakıyoruz diyelim.Samsung'un geçen seneki amiralleri bu sene Temel Reis'in takasına mı çıktı?2000 altına çok rahat S6 - S6 Edge - S6 Edge Plus bulunabilirken.Heleki kalem işime yaramaz,büyük edge ekran isterim diyen için ya da S7 Edge'e para yetiştiremeyen için S6 Edge Plus gibi bir nimet dururken esamesinin bile okunmaması hiç normal görünmüyor.İnsan bunları görünce de acaba Note 7 fiyaskosundan sonra amaç diğer (Pahalı) Samsung amirallerine yönlendirme yaparak,Samsung'un zararını mı azaltmak,diyemeden edemiyor

Ayrıca kamerasıyla ön plana çıkartarak tavsiye ettiğiniz P9'un o kamerasının keşke OIS desteğine sahip olmadığından ve 4K video çekimi yapamadığından da bahsetseydiniz.

• furyzer0 F kullanıcısına yanıt
    2800 lg Türkiye nin koyduğu fiyat ben ithalat fiyatını söyledim,resmi olarak 1700 e düştüğü yok cihazın. Senin mantığın ile bakarsak s7 de 3000 den 2000 e düştü oda mı g5 gibi kötü.Olumsuz da olsa fikir belirtilip almak isteyen kişiler için yararı olabilir di.Şahsen benim aklım daydı yazı da direk onu aradım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosedaled3 -- 14 Eylül 2016; 22:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Büyük ekran SEVMEYENLER için, 5" altı modeller için de bir sıralama yapsanız..?

Iphone SE 1. olur herealde
  • bence 200 tl altı en iyi telefon xperia xa böyle karizmatik bir telefon yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Yaklaşık iki sene önce o zamanın tepe modellerinin yarı fiyatına 4/64 gb. One Plus 2 aldım. Kullanıyorum ve memnunum.

One plus olmasın o? Zira one plus 2 çıkalı 1 yıl 2 ay olmuş...

• Yorumlar şaka gibi piyasada olmayan haliyle fiyatı belli olmayan cihazları yazıyorsunuz.

• J7 2016 bu listede olmalıydı 1200 TL ve gelmiş geçmiş en iyi batarya ömrüne sahip tam 10 saat ekran süresi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 14 Eylül 2016; 22:03:28 >
  • Hazır konu varken bende sorayım. S6 ve LG G5 arasında kaldım. İthalatçı garantili alacağım için LG'ye pek yakın bakmıyorum. S6 da iyi fakat LG kadar performanslı değil siz önerirsiniz.

• note 4 aldım bu bana 5 yıl gidecek, gitmek zorunda

• Sat diskavri al

• şöyle 1700 e (tekme tokat pazarlık 1600 olabilir belki) garanti den sıfırlanmış i phone 6 alır dalgama bakarım. bir süre sonra satma durumu oluşursa da minimum kayıpla gider. zaten insanlarda telefon değil bildiğin mücevher gibi algısı oluştu . gözünü seveyim ayfon ölüsü bile para hey maşallah.

• z5 te listeye eklenebilir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: dirdom

Uzakdogudan redmi note 3 pro aldım yaklaşık 560tl civarı çok memnunum. Mesut beye katılıyorum telefon fiyatları uçtu gitti artık.

Nasıl aldınız birde biz bilsek

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.