Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşürebilirsem 2. el iphone 6+ alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneplus da Tr ye gelse keşke xıaomı bile geldi

• nokia 3310

• HTC Desi EYE alırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei Mate 8, Xiaomi Mi5 ve ZTE Axon 7 de benim listemde olurdu. Listeye Meizu'yu da ekleyebiliriz hatta genel olarak kaliteli çinliler tercihim olurdu 👍🏻

• 5 Yıllık İphone macerasından sonra en son İphone 5' ten Xiaomi mi5 geçtim.

Son 3-4 yıldır aldığım hiç bir üründen bu kadar menmun kalmadım.
  • Mi5 varken diğerlerinin pek bir albenisi kalmıyor.Şu an telefon ihtiyacım yok ama bir sonra ki telefonu mu çinli markalardan tercih edeceğim.Soyguncu firmalara kaptıracak param yok.

• mkaracabay M kullanıcısına yanıt
    Düzelttiğin için teşekkürler, eksik ve kısmen yanlış biliyormuşum.

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Herkes istediğini alır kimsenin kimseye bir şey zorladığı yok . Araba sahibi olmakla zengin olmayı eş değer görerek de ne kadar sığı bir anlayışa sahip oldugunuzu ortaya koydunuz . Arabası olan herkesin zengin ve şahsiyetli , yolu olan her ülkenin süper güç olduğunu sanacak kadar körleşmişsiniz . Memlekette 30 milyona yakın çalışan var yüzde 45'i asgari ücretli . Gerçeklerden sıkıldıysanız sizin probleminiz .

kardeş burda bunu söylemeen hiçbir ifade etmiyor.Sen istersen bunu 15 bin konuya yaz gene de değişmeyecek
  • S6 edge i tavsiye etmemenizin özel bi' nedeni var mı ?

• Güncelleme sıkıntısı olmasa Note 4 listeye ilk sıradan girerdi. Note 5 den farklı olarak sd kart desteği ve değişitirilebilir batarya seçeneği var, bir de bataryası 220ma. daha büyük. Ram 3gb ama fazlasıyla yeterli.

• Suan s7 kullanicisiyim

Android en iyi telefon kullandiklarim arasinda su zamana kadar htc one m7

Blackberry q10 veya classic
    En iyi isletim sistemi ve telefonlar bana gore

Iphonenun tek sevdigim yani ekran buyuklukleri (4inc ve 4.7inc)
    Geriye kalan hic bir sey hosuma gitmiyor.

Kapasitif tuslu ve ekran buyuklugu 5inc i gecmeyen telefonlar tercihim.

• Kimse neden asus zenfone 2 önermiyor ?
  • 2 tane gm 5 plus

• Bu kadar saçma ve yanlı tercih listesi olamaz,bunu bir de anasayfa haberi yapmışlar ,
    kusura bakmayın dh,forumunuz olmasa şu an internetin karanlık çöplüğünda kaybolmuştunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanacars

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

Lg g5 e karşı bir gıcıklığın mı var?..onu listeye koymamışsın.

Editör diyor ki: Bu benim favori listem. Lütfen sizlerde burada olmayan ama beğendiğiniz telefonlar varsa yorumlar kısmında yazın. Bu da diyor ki g5 i nödön koymodon gocokloğonmo vor.!!!

Tamam kendi favori listesinde olmayabilir bunu bende görüyorum ama ; , g flex2 den g3 , g4 den bahsedip de bence çok daha iyi özelliklere ve fiyat/ performans oranına sahip olan lg g5 den haberinde hiç bahsetmeyip bu telefon hakkında en ufak bir görüş bile yazmamışsa , bende bunun sebebini doğal olarak merak edip bunu o bahsettiğin editöre sorarım kardeşim. Yani lg g5 bu kadar mı kötü bir cihaz!! Hem ben onun fikrini soruyorum , sen de atlangoçluk yapıyorsun..

Şimdi tekrar açıklayayim çünkü yazdığım 2 satırdan hiçbir şey anlamamışsın. Editör burada kendi beğenisinden bahsediyor. Bak ''kendi beğendikleri'' diyorum. Yani o beğenisi içinde G5 olmayabilir. Hatta diyor ki: Bunlar benim kendi beğenilerim, içerisinde sizin ayrı beğendikleriniz olabilir onları da yorumlar kısmında belirtin lütfen. Sende gelmişsin neden G5 yazmadın o kötü bir telefon mu bilmem ne. İşin komiği kendi favori listesinde olmayabilir bunu bende görüyorum deyip üstüne tekrar G5 den neden bahsetmemiş demendi. Atlangoçluk ne demekse ben onu yapmadım sana durumu izah etmeye çalıştım. hade kolay gelee.

Arkadaşım senin alaylı üslubunu ve ne demek istediğini çok iyi anladım ,merak etme!! ,ama sen benim ne demek istediğimi ısrarla anlamamaya çalışıyorsun ve gayette başarıyorsun..editörün listesinde , yazısında alt kısımda bahsettiği diğer lg modelleride yok farkındaysan.ama onlar hakkında en azından neden listesine almadığını artı ve eksilerini kısaca belirtmiş..ama her nedense bahsettiği modellerin hepsinden daha sonra çıkan , daha iyi özelliklerde olan ve şu anda yapılan haberin konseptine tamamen uygun olarak 2000 tl nin altına çok rahatça alınabilecek olan LG G5 den artı veya eksi yönde tek kelime bile etmemiş.buda bana çok garip geldi..bende bunu kendisine sormak istedim...yani benim editöre asıl demek istediğim ve senin anlamamakta ısrar ettiğin şey , lg g5 gibi hem şu anda 2000 tl nin altında alınabilen hemde amiral gemi olan bir cihazı bu seviyede bir editörün bu kadar görmezden gelebilmesi için (eğer başka bir sebebi yoksa )ancak bu cihaza karşı bir antipatisi veya gıcıklığı olabileceğini düşünmemdir..Haberde lg nin neredeyse tüm g serilerinden bahsetmiş fakat LG G5 gibi 2016 nın amiral gemilerinden birinden tek kelime etmemiş.bunun sebebini tamam kabul ediyorum belki yalnış bir soru ile direkt kendisinden öğrenmek istemiştim.sende buna çok yardımcı oldun sağol!

Bir kere senin üslubun yanlış, g5 E gıcıklığın mı varda listeye almadın ne demektir ya, güzel bir dille sorsaydın neden almadığını sana izah ederdi diye düşünüyorum

• note 7 den çok zarar ettiler biraz note 5 yada s7 sattıralımda sevinsinler konulu yazımıza hoş geldiniz.

• cherkesomer C kullanıcısına yanıt
    Aman tanrım Samsung'u Mesut Çevik'in Dh'de yaptığı reklam kurtarabilir bunu en üst düzey yöneticileri düşünmüş olmalı

• gercekten xiaomi guzel telefonlar yapiyor

• Sony diyorum pişman etmiyor. Stabil şarj uzun sorunsuz yarı yolda bırakmıyor. Z3c var bende gayet memnunum. Android ise sony diyebilirim..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.