Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İncelemeye 5 inç ekranın altındaki telefonların dahil edilmemesi incelemeyi objektiflikten uzaklaştırmış. iPhone SE gibi bir gerçek varken!!!

• 700 TL ye Xiaomi Redmi Note 3 Pro aldım ve Samsung Note 4 ümü hanıma verdim. Cihazda yapamadığım hiç bir şey yok gibi. Sadece arka kamera kalitesi çok iyi değil ama yeterli seviyede. 9 saat ekran süresi alabiliyorum wifide. 4G de en az 8 saat alıyorum. 2000 tl ve üstü aldatmacadan başka bir şey değil bence. Benim cihazın özellikleri:

32gb hafıza
    256gb kadar micro sd
    çift sim
    3gb ram
    Snapdragon 650
    Adreno 510
    OTG desteği
    FM Radyo ve Kayıt
    Kızılötesi
    4000mah pil
    5.5 inç FHD ekran 403ppi
    4G - Cat6 300DL-50UL
    Hızlı Şarj
    16mp arka 5mp ön kamera
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    O cihaz Vodafone 4.5g 800 bandını desteklemiyor malesef. Yoksa gider bugün alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_aKReP

O cihaz Vodafone 4.5g 800 bandını desteklemiyor malesef. Yoksa gider bugün alırdım.

Hocam para sıkıntı değilse vodafone ve TT kesinlikle çekilecek dert değil. Al turkcell rahatına bak. Bu cihazla turkcell hattımla arazide 90 mbit indirme hızı alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: Mr_aKReP

Hocam para sıkıntı değilse vodafone ve TT kesinlikle çekilecek dert değil. Al turkcell rahatına bak. Bu cihazla turkcell hattımla arazide 90 mbit indirme hızı alıyorum.

600-700 liraya yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Boşuna iletişim sorunu olan kişilere bir şeyler anlatmaya çalışıp da sinirlerinizi bozmayın. Bakın ben muhattap alıp cevap vermiyorum siz de aynısını yapın.

Yardım uğraşınız için teşekkür ederim.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Bişey değil

1000 lira altına da inmenizi rica ediyorum
    Asgari ücretle sürünenleri düşünen yok sanırım, çok ayıp

• Samsung Galaxy S7 2200TL imiş muhtemelen Samsung Galaxy S11 yeni noteların fiyatına bakarsak 9-12 000 tl bandından girecek piyasaya.

Konu biraz hort oldu ama TUİK'in SAÇMA SAPAN enflasyon açıklamaları üzerine donanımhaber anasayfasında "dh tarihinde bugünün en çok okunanları" kısmında bu başlığa denk gelince dayanamadım napim. :)

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.