Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: klay thompson

Hocam telefondan normal konuşurken sesim karşıya gitmiyor. Sesimin gitmesi için ya kulaklık takicam onunla konusucam ya da hoparlöre alıp konusucam.

Ayni sorun bende de vardı. Kulaklık takılı gibi gösterme sorunu vardi ve dediginiz gibi yapmadigim surece konuşamiyordum. Mesela kulaklik takili olmadiginda müzik dinleyebiliyormusunuz hoparlörden? Bu sorunda dinlenemiyor mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel cihazlarla telefon kamerasi bir olur mu d90 sahibiyim asla bir tutmam isterse on bin liralik telefon kamerasi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Profesyonel cihazlarla telefon kamerasi bir olur mu d90 sahibiyim asla bir tutmam isterse on bin liralik telefon kamerasi olsun.

Bunu benim mesajım üstüne mi yazdınız bilmiyorum ama bir telefon sensörüyle DSLR sensörü arasındaki farkı biliyorum. Sadece söylemek istediğim şey geçen sene okuldayken manzara çok güzeldi makine de normal olarak yanımda değildi ve kullandığım telefon o an beklentimi karşıladı. Ancak herhangi bir giriş seviyesi olsaydı muhtemelen beklentimin altında kalacaktı sonuç hayal kırıklığı. Bahsettiğim şey bu zaten çok üst bir telefon da kullanmıyorum yine de beklenti yüksek değilse yarı yolda bırakmıyor.
    Yoksa DSLR olayı başlı başına bir zevk imkan varsa telefonun yüzüne bakmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 17 Eylül 2016; 18:51:43 >

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Siz miydiniz bilmiyorum mobildeyim, muhakkak farkindasinizdir ama sonyler mesela yada lumianin vardi bi tane cok iyi olduklari söyleniyordu ama bana guzel gelmiyor mobil kameralar, dediginiz gibi tasima zorluklari var ama bir gezi veya gorulecek birsey varsa goze almak lazim. Ayni kamerayi on yildir evirip cevirip onumuze koyuyorlar bir kac yenilik daha yeni yeni mobile geliyor. Kamera icin mobil tercih edilmemeli.

• Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında benim sözüm 1000 TL üstü telefon alınmaz diyenlere ikiside DSLR makinelerin yanına yaklaşamıyor ama giriş seviyesi cihazlar kamera açısından gözle görülür biçimde başarısız kalıyor. Üst seviye cihaz kullanıcılarına söylenenleri doğru bulmuyorum bahsettiğim olay bu herkes ihtiyacına göre cihazını alır kullanır.
  • Şimdi ben tam mi5 almaya karar vermiştim ki malzeme kalitesinin düşük olduğu tespiti beni tereddüte düşürdü. Editör den veya forumdaki diğer arkadaşlardan bu konuda daha geniş bilgi alabilirmiyim, lütfen. Bir de mi5 yurtdışında 270$ ken Türkiye de firmanın kendi 1400tl ye satıyor vergilere rağmen Türkiye ki kar stratejileri daha mı yüksek. Bu da beni gerekirse kaliyeden ödün verip kaan, general mobile gibi yerli firmalara yönlendiriyor, bu mantık yanlış mı acaba bu konudaki fikirletiniz benim için önemli. Çünkü bundan sonra artık tamamen yerli firmalara yönelmeyi düşünüyorum. Onlar hayrına vermiyor ama artık emek var karları da makul gibi siz ne düşünüyorsunuz

• ptauaghg P kullanıcısına yanıt
    Ben sahsen GM 4g kullanicisiyim tvsiye ediyorum 1 seneyi asti cihaz ve ilk gunku gibi kullanmaya devam ediyorum. Benm icin onemli olan nete rahat girsin pdf okuyabileyim ve donmasin kasmasin yeter. Ve hepsinde de basarili oldugunu dusunuyorum deneyimime gore. Oyun olarak yegenim vainglory gibi bi oyun oynuyor donmuyormus ben pek anlamam mobilden oyun oynmak da bana zor geliyor eller parmakalr buyuk ekran kucuk oyundan bisey anlayamiyorum ben pek tercih etmiyorum.
    Face twit inst snap vs kullanmam ama sikinti olcagini sanmiyorum.

Ustelik turkcell 399 tlye satiyor telefonu bulunmaz firsat bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 17 Eylül 2016; 20:13:05 >
  • Eğer amaç sadece kamera ise lumia 1020 en ideal model sıfırı yoktur gerçi ama ihtiyaca göre değişir dslr yoksa daha iyi bir seçenek olmaz bundan başka bence.

• Xiaomi Mi 5 hepsiburada'da 1400 liraya ve kesinlikle bu listede başta olmalıydı.
  • Memur olupta bu paraları nasıl veriyorsunuz şaşırıyorum ilk akıllı telefonum camı çatlak güç tuşu bozuk t50 öneri alayım diye girdim geri çıkıyorum

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Hocam kamerasını aldığımdan beri 2 belki 3 kez kullanmışımdır. O da sırf denemek için. Yani telefon o kadar elzem bir teknoloji değil benim için.

Dedilerki batarya zayıf. Dün sabah 5:40 (Evet sabah) da şarjdan çıkardım. Şu an %36 şarjım var, hiç şarja takmadım. Daha ne olsun bana çok bile geliyor

Benim için telefon sadece tarayıcı ve navigasyon onun dışında "alo alo alo" başka bir şey için kullanmıyorum.

Kasa ekran oranını bir kaç kişi daha söyledi, dediğim gibi pek önemsemiyorum böyle şeyleri. Eski Htc'mi 4 sene kullandım bozulmamış olsa bir 4 sene daha kullanmak isterdim.

G4 düşünmedim değil, ama eski telefonumda Htc olduğundan A9 aldım. Zaten burdan tavsiye isterken sorunsuz hiç arıza vermeyen telefon önerin dedim. G4'e bulaşma dediler. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Saygılar.

• Lenovo modellerinden bahsedilmemiş hiç. Vibe P1 (kullandım) batarya konusunda rakipsiz,5000mah hakkını dolu dolu veriyor. Parmak izi okuyucu çok iyi ve fiyatı mağazada dahi 1099'a düştü.Pro modeli de 1399'a piyasaya girdi. Yine Vibe S1'de (kullandım) 899TL fiyatı,3GB Ram ve çift ön kamera ile harika performans veriyor. 5" ekran ve inceliği ile çok zarif.Batarya 2500 mah ama 3000mah bir çok modelden daha uzun kullanım verdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Son olarak da 999 TL fiyatı ile K5 Note (şuan kullanıyorum) 3GB Ram ve 3500 mah (tam hakkını veriyor) pili ile bana göre şuan en iyi f/p cihazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Lenovo modellerinden bahsedilmemiş hiç. Vibe P1 (kullandım) batarya konusunda rakipsiz,5000mah hakkını dolu dolu veriyor. Parmak izi okuyucu çok iyi ve fiyatı mağazada dahi 1099'a düştü.Pro modeli de 1399'a piyasaya girdi. Yine Vibe S1'de (kullandım) 899TL fiyatı,3GB Ram ve çift ön kamera ile harika performans veriyor. 5" ekran ve inceliği ile çok zarif.Batarya 2500 mah ama 3000mah bir çok modelden daha uzun kullanım verdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Son olarak da 999 TL fiyatı ile K5 Note (şuan kullanıyorum) 3GB Ram ve 3500 mah (tam hakkını veriyor) pili ile bana göre şuan en iyi f/p cihazı.

Lenovo zuk z2 pro hakkında yorumunuz var mı hocam? Kamera ve batarya durumu nasıl? F/P oranı nasıl ve Türkiye garantili nereden temin edebiliriz? Bir de kronik sorunu var mı bu cihazın?

• @Emre-Dylan hocam bayağı bir ana konusunu okudum. Kullanıcıların şikayeti şu yönde,

1-) Yazılım
    2-) Kamera

Kamera ve yazılım konusunda çok eleştiri vardı. Cm 13 geliştiriliyordu en son ne oldu bilmiyorum. Türkiye garantili temin edemezsiniz hocam

• g5 ten xperia x e geçtim. 1900 tl sıfır kapalı kutu aldım. ilk önce içindeki işlemciye aldanıp duraksadım ama kesinike kullanıcı deneyimi g5 ten iyi. bende xperia x derim

• ıos tecrübem yok hocam. ama ios kullanan insanlar genelde androide gecince satıp tekrar ios alıyorlar ona şahit oldum.ıphone serisiyle şimdiye kadarda pek ilgilenmedim fiyatından değil, beni çekmemesinden dolayı. ilk defa yeni çıkan 7 serisi hoşuma gitti.alırmıyım bilmem önce kullanıcı yorumları gelsin bakalım. yeni çıkan ios10 için o kadar olumsuz yorum varki nette. neti bırak geçen restronda yemek yerken arkadasın ıphone6s var yan masadan adam gordu elinde hocam sakın ios10 yapma dedi ben yaptım pişman oldum dedi. o kdr yani.ıphone konusunda karar sizin.kullananlar daha güzel bilgi verir. bu arada büyük bir alışveriş merkezinde 2 gün önce samsungun kendi mağzasında note5 e 2200tl dediler. vatan bilgisayarda da 2200 dediler. türk telekomda 2700 dediler buna :D şok oldum.1900kusur civarıda hepsiburada var ithatcı olarak. eşim note serisini seviyor diye alacağım bir note5 ona .insanlarda mennun genelde n5 ten.bakalım bizde görcez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavigüneş -- 18 Eylül 2016; 23:03:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Vay be bende de tam tersi kanka. Sony servisi illallah getirdi bi pili değiştirmemek için neler yaptılar.

Samsung u veriyorum adamlar ücretsiz bir günde halledip veriyorlar hep tablet olsun telefon olsun samsung servisinden çok memnunum. Sırf servisi yüzünden bşr daha Sony almayabilirim.

alala ilginç ! servisten servise anlayışmı değişiyor acaba. ? yani ben gözümle gördüğüm birşeyi anlattım sony için. samsung sıkıntısını da bizzat kendim yaşadım. ilginç. !
  • mavigüneş M kullanıcısına yanıt
    Aynen benim memnun olduğum yer Ümraniye Samsung mesela ama diğer samsungları bilemem.

• Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Birkaç soru sormak istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum. Asus zenfone 6 telefonum dün akşam itibrariyle mefta olmuş durumda. en geç bu hafta içi yeni bir tel almalıyım. Fiyat olarak 1000 tl bandını düşünüyorum. Maximum 1200-1300

1- Lenovo vibe p1 ile p1 pro arasındaki fark tam olarak nedir ? Birkaç araştırmada sadece 1 gb ram fazla olduğunu gördüm pro nun ama doğrumudur gerçekten ? sırf 1 gb ram fazla diye 300 tl vermek ne kadar mantıklıdır. 2 gb bizi idare etmez mi ?

2- Gm 5 plus ile vibe p1 arasında kaldım . GM 1000 , p1 1.070 tl .. gm 3 gb ram iken p1 2 gb ram ama p1 inde batarya 5000 mah . Hangisi arasında seçim yapmalıyım . Lütfen objektif bir görüş verirmisiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400$+ 138TL vergiye oneplus3 aldım geçtim.on numara 5 yıldız total maliyet 1400tl civarında.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.