Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut bey bi programda sahip olmak istediğim telefon lg g3 demişti (o dönem htc nin bir modelini kullandığını söylemişti) benimde beğendiğim bir telefondu çok geçmeden aldım. Ben aldım telefon kronik çıta catlamalari falan başladı ardından fiyatlar tepe taklak aşağı çekildi. Kampanyadan 1400 e aldığımız telefon 1000 tl altına çok kolay alınabilir oldu haliyle satamadık elimizde kaldı. 2 yılda 3 kez garantiye gönderdim. Garantisi de 2 ay sonra bitecek. Sonraki çıta çatlamaya yapacak birşey yok o şekilde kullanıcaz artık.

Şimdide hiç tercih etmeyeceğim bir telefon lg g3 diyorsunuz :)

Bunlardan bahsetmemdeki amaç sorumluluğumuzu bilmeniz gerektiği, burda sizin görüşlerinize değer veren bir sürü insan var. Bir telefonu önerdiginizde kronik problemlerini iyice araştırıp bahsetmeniz gerekir.

Ben telefonumu yinede seviyorum ama değişim zamanida geldi. Benim için bir elektronik eşya kullanım süresi 2 yıl. Sonrasında note 5 düşünüyordum ama 1. Sırada önerdiğiniz için tırsmaya başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LG candır kim ne derse desin. Arayüzü hızlıdır, touchwiz gibi şişmez. Servisleri sorunları iyi çözer(Özellikle İstanbul'daki vintek servisi)

G5 ise şuan piyasadaki en hızlı ve tepkileri en iyi telefon. İsteyen speed test videolarına baksın.
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    aynen ön kamera pek iyi değil ama 5s kamerası kadar olsada yeter onada razıyım. Lg de kronik sorun yasayanlar cok fazla ki ben telefonu biraz hor kullanırım hırpalarım ayak uydurabilmesi lazım. donanım olarak cok asırı derece bi fark yok günlük kullanımda hissedilmicek seyler kamera hariç.
    biraz da şans işi telefon konusu bakalım
  • Hepsiburada'dan 1399tl'ye Htc One A9 aldım. 2 hafta oldu galiba. Çok memnunum, hiç bir şikayetim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

Maddi durumunun benden çok daha kötü olduğunu bildiğim insanların elinde 3-4 bin tl lik İphone'lar görüyorum. Ben yılbaşında 700 liraya aldığım ASUS Zenfone 2 Laser 5.5 kullanıyorum. Ve o adamların telefonu 3 verimle kullanıyolarsa ben 5-6 verimle kullanıyorum. yani adam 3 bin verim 3 verim alırken ben 700 tl verip 5 verim alıyorum. yani adam verim başına bin tl ödüyor ben verim başına 120 TL. Adamın geliri benden 8 kat fazla olmalı ki bu telefonu alsın ki o adamın geliri bırakın benden 8 kat fazla olmayı benim gelirimden daha az. 3 maaşını telefona yatıran var bu memlekette. 24 ay 100 - 200 liralık tahaddüte giren var. kafayı yemiş durumda Türk insanı. Akıllı olun!!! Performans istiyorsanızda gidin GM 5 alın oturun yerinize.

Dostum insanların satın alma özgürlüğü kendilerine aittir. İsterse gider macbook alır düşük maaşla çalıştıgı halde. Başkalarının ne yaptıgı neden sizi bu kadar ilgilendiriyor ?

edit : Atıyorum telefonun parasını ödeyemedi de gelip sizden borç mu istedi bu insanlar, bu tür tepkiler ilginç geliyor.

Özgürlüklerini kısıtlamak gibi bir gayem yok. Sosyolojik bi tespit yapıyorum, hindistanda pazarın yüzde 1 ine sahip olan ıphone ulkemizde muazzam bir pazar payına hakim. Satin alma paritesine gore Amerikadaki bir insana gore 10 kat daha zor alınması gereken bir ürün memlekette herkesin elinde oyuncak olmuş durumda.

Hocam şöyle bir şey var hindistan üzerinden örnek vermişsiniz bende bu örnek üzerinden ilerleyeceğim. Hindistanda %25 civarı daha ucuz bütün modeller ama ülkenin milli geliri bizim ülkemize bakarak daha düşük seviyelerde. Şu konuda haksızsınız diyemem telefon artık bir ihtiyaçtan çıkıp aksesuar haline geldi ama bu yüzyılda normal bir şey diyebilir miyiz? Evet diyebiliriz çünkü sokağa çıkıp baktığımızda bile artık insanların kullandığı araçlar ortalama 35 40bin lira civarında. Yani insan oğlu genelleme yaparsak şuan her şeye doymuş durumda. Yani kısıtlama yapmak şart aslında çünkü milli servet sayılır sizin haklı tarafınız var bu konuda ama özgür iradeye sahip olduğumuz için genelleme yaparak bu tür yazıları yazmaktan uzak durmak gerekir tartışma çıkmaması için. Mesela bir telefona 1k liradan fazla ödemek bence israf, evet israf ama isteklerimi karşılayan modeller maalesef vergilerden dolayı bu bütçenin üstünde kalıyor. O yüzden istemeyerekte olsa insan almak zorunda kalıyor diyebiliriz. Şu da var lg g4 1 yıl kullanıp g5 çıktığında g4'ü ölü fiyatına verip g5 alıyorsan bu gerçek israf ve tercih meselesidir. Herkesin parası nasılsa kendine ben g5 almayı düşünüyorum ve bir sorun yaşamazsam 3 3.5 sene kadar kullanmayı planlıyorum, hal böyle olunca israf olmaktan bir nebzede olsa çıkıyor diyebiliriz.

Modern dunyada telefon illaki bir ihtiyaç. Ama iphone almak bir ihtiyac degil. O bir luks. Adamın kırmızı et yicek parası yok ama iphone kullaniyor. Amerikali mcdonalds elemani maasinin 3 de 1 ile iphone alirken bizim mcdonalds elemanimiz maasinin 3 katiyla iphone aliyor. Amerikada luks olmayabilir ama bu ulkede lukstur ve evin, araban, cocugunun universite parasi hazirsa, al kullan iphonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Hepsiburada'dan 1399tl'ye Htc One A9 aldım. 2 hafta oldu galiba. Çok memnunum, hiç bir şikayetim yok.

Htc one a9 gayet iyi bir telefon ama rakibi g4'e karşı pekte iyi olduğu söylenemez, gerçi sorunsuz bir model diye biliyorum o yüzden tercih edilebilir o fiyatlarda. Eksi yönleri bana göre, ekran gövde oranı biraz kötü, bataryası zayıf bir de 3gb olmaması. Kamerasını pek incelemedim ne kadar başarılı bilmiyorum, örnek selfie ve arka kamera fotoğrafları paylaşırsanız sevinirim özellikle düşük ışık fotoğrafı olursa daha iyi anlaşılır. Güle güle kullanın güzel ürün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kısa ve net hepsi 3310 olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

Maddi durumunun benden çok daha kötü olduğunu bildiğim insanların elinde 3-4 bin tl lik İphone'lar görüyorum. Ben yılbaşında 700 liraya aldığım ASUS Zenfone 2 Laser 5.5 kullanıyorum. Ve o adamların telefonu 3 verimle kullanıyolarsa ben 5-6 verimle kullanıyorum. yani adam 3 bin verim 3 verim alırken ben 700 tl verip 5 verim alıyorum. yani adam verim başına bin tl ödüyor ben verim başına 120 TL. Adamın geliri benden 8 kat fazla olmalı ki bu telefonu alsın ki o adamın geliri bırakın benden 8 kat fazla olmayı benim gelirimden daha az. 3 maaşını telefona yatıran var bu memlekette. 24 ay 100 - 200 liralık tahaddüte giren var. kafayı yemiş durumda Türk insanı. Akıllı olun!!! Performans istiyorsanızda gidin GM 5 alın oturun yerinize.

Dostum insanların satın alma özgürlüğü kendilerine aittir. İsterse gider macbook alır düşük maaşla çalıştıgı halde. Başkalarının ne yaptıgı neden sizi bu kadar ilgilendiriyor ?

edit : Atıyorum telefonun parasını ödeyemedi de gelip sizden borç mu istedi bu insanlar, bu tür tepkiler ilginç geliyor.

Özgürlüklerini kısıtlamak gibi bir gayem yok. Sosyolojik bi tespit yapıyorum, hindistanda pazarın yüzde 1 ine sahip olan ıphone ulkemizde muazzam bir pazar payına hakim. Satin alma paritesine gore Amerikadaki bir insana gore 10 kat daha zor alınması gereken bir ürün memlekette herkesin elinde oyuncak olmuş durumda.

Hocam şöyle bir şey var hindistan üzerinden örnek vermişsiniz bende bu örnek üzerinden ilerleyeceğim. Hindistanda %25 civarı daha ucuz bütün modeller ama ülkenin milli geliri bizim ülkemize bakarak daha düşük seviyelerde. Şu konuda haksızsınız diyemem telefon artık bir ihtiyaçtan çıkıp aksesuar haline geldi ama bu yüzyılda normal bir şey diyebilir miyiz? Evet diyebiliriz çünkü sokağa çıkıp baktığımızda bile artık insanların kullandığı araçlar ortalama 35 40bin lira civarında. Yani insan oğlu genelleme yaparsak şuan her şeye doymuş durumda. Yani kısıtlama yapmak şart aslında çünkü milli servet sayılır sizin haklı tarafınız var bu konuda ama özgür iradeye sahip olduğumuz için genelleme yaparak bu tür yazıları yazmaktan uzak durmak gerekir tartışma çıkmaması için. Mesela bir telefona 1k liradan fazla ödemek bence israf, evet israf ama isteklerimi karşılayan modeller maalesef vergilerden dolayı bu bütçenin üstünde kalıyor. O yüzden istemeyerekte olsa insan almak zorunda kalıyor diyebiliriz. Şu da var lg g4 1 yıl kullanıp g5 çıktığında g4'ü ölü fiyatına verip g5 alıyorsan bu gerçek israf ve tercih meselesidir. Herkesin parası nasılsa kendine ben g5 almayı düşünüyorum ve bir sorun yaşamazsam 3 3.5 sene kadar kullanmayı planlıyorum, hal böyle olunca israf olmaktan bir nebzede olsa çıkıyor diyebiliriz.

Modern dunyada telefon illaki bir ihtiyaç. Ama iphone almak bir ihtiyac degil. O bir luks. Adamın kırmızı et yicek parası yok ama iphone kullaniyor. Amerikali mcdonalds elemani maasinin 3 de 1 ile iphone alirken bizim mcdonalds elemanimiz maasinin 3 katiyla iphone aliyor. Amerikada luks olmayabilir ama bu ulkede lukstur ve evin, araban, cocugunun universite parasi hazirsa, al kullan iphonu.

Tercih meselesi boş verelim hocam, herkes halinden memnunsa sorun yok

• bedo20 kullanıcısına yanıt
    Z5 Comoact ya da X Compact. Ya da A5 2016 veya A7 2016 ki bu son cihaz bence size en çok gideni olur.

• Biri de çıkıp dememiş ki oğlum cebindeki tüm parayı telefona harcama diye. Sonra ayranı yok içmeye ayfon 7s ile gider şeetmeye.
  • Zuk Z2 PRO 128GB beyaz 1675-1800 tl (s820 li en F/P)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robot Doktoru

Zuk Z2 PRO 128GB beyaz 1675-1800 tl (s820 li en F/P)

Kağıt üzerinde ki verilere bakarsak bu model için resmen ateş ediyor! 6Gb ram iphone bunu görüp ibret alsın cpu sd 820 gpu adreno 530 full hd(yeterli bence) 3100mah batarya parmak hızı algılama 1 sanise arka kamerada lg ye bakarak 1 tık geride geliyor diyebiliriz oda mp'den dolayı f2.0 diyafram. Sensör boyutu 1/2.3 filan ise arka kamerada lg g5'i rahat yakalayabilir. Ön kameralar aynı gözüküyor kağıt üzeri verilerde. Arayüzü ne kadar stabil bilmiyorum garanti ve arayüzü hakkında fikri olan varsa bir iki cümle bir şey söyleyebilir mi?

• Olabilir, haklisin.

• 2000 liram olsa telefon alır mıyım diye sorman gerekirdi sayın çesut mevik.Bana göre telefona 1000 liradan fazla verenler kusura bakmasınlar da enayidir.Adı üstünde telefon bu.İhtiyaçlarını karşılamak için yapılmış bir alet bu.

Adamlar daha eskisini kullanmadan yenisini alıyorlar.Kapitalizmin oyunları hep bunlar.Hep daha iyisi,hep daha yenisi.Şahsen ben aldığım bir elektronik aleti bozulana kadar kullanıyorum.Çıkar çıkmaz niye yenisini alayım ki?İhtiyacımı görüyor sonuçta.İnsanlar artık ihtiyaç ile açgözlülüğü karıştırır olmuş.Etrafımda sırf hava olsun diye telefon alan bir kitle var.Çalıştığı işe baksan,asgari ücretle çalışıyor,faturasız hat kullanıyor.Davranış bozukluğu olarak görüyorum ben bunu.Psikolojik sorunları var insanların.
  • Hocam gosteris tek amac , sorsan 4000 veren de 500 veren de face twit insta kullaniyor. Sirf gosteris icin paralarini saciyorlar. Ha para benm mi benden mi cikiyo yooo ama milletin aciz oluyoz demesine bakiyorum sonra luks tuketime bakiyorum tezat bir durum var. Ben gm4g kullaniyorum 1 bucuk sene olmus hala sikintisiz kullaniyorm. 399 tlye alinabiliyor amac gosteris degilse face twit inst bilmrm neyse artik donmadan takilmadan sikintisiz kullanabiliyorum. 1000 tl ve ustu alinan telefon ihtiyactan degildir bence, gosteristen alinmistir.

O bundan geri kalmasin bu ondan geri kalmasin. Geri kalmak luks tuketimle olmamali gelisim ile ilgili olmali nasil hayati daha guzel yasarima bakmali. 2000 telefona vereceginize alin çadırınizi kamp yapin haftasonalri bisiklet alin gezin tarihinizi eski yapilari kesfedin. Aldiklariniz size degil siz aldiklariniza hukmedin. Onalrin kolesi olmayin. Sonra millet sinir stres birbirini bogazliyor.

• Apple kullanmak isteyenler için 2000tl bandında iPhone SE müthiş bir alternatif. Ekran boyunutunu kabullenebiliyorsanız ya da zaten büyük telefon sevmiyorsanız listenizin en başına yazabilirsiniz

• 1000 TL üstü telefon alınmaz diyen arkadaşlar neye dayanarak bunu söylüyorlar merak ediyorum. Ben normalde bir DSLR fotoğraf makinesi kullanıyorum fakat tahmin edilebileceği gibi her yere taşıyamıyorum. Onun eksikliğinde keşke dedirtmeyecek 1000 TL altı performanslı bir telefon yok en azıdan ben telefon alırken yoktu. O yüzden artık 4000 TL üstünü bile yadırgamıyorum belki en üst modeldeki ufak bir özellik o kişi için olmazsa olmazdır bunu bilemeyiz.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Hocam telefondan normal konuşurken sesim karşıya gitmiyor. Sesimin gitmesi için ya kulaklık takicam onunla konusucam ya da hoparlöre alıp konusucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klay thompson -- 17 Eylül 2016; 14:12:44 >
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Aynen forumdas 1000 tl den fazlasi kesinlikle haram telefonlara 3 bin tl verenlere şaşıriyorum

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.