Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam ben dinliyorum sıkıntı olmuyor ama dediğim gibi telefonu neredeyse ağzımın içine sokuyorum yine de karşı tarafa ses gitmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 aydır gsmart akta a4 kullanıyorum.şu an fiyat zannedersem 450 TL civarında.Telefonu navigasyon+face+google+youtube+whatsapp ta kullanıyorum.Oyun performansı da iyiymiş ama ben sadece denemek için asphalt8 yüklemiştim,açtı.biraz büyük kasası var ama süper sağlam yapmışlar.Görüntü kalitesi çok iyi.Arasıra 1080p film izliyorum.gayet net.Fotoğraf kalitesi vasat.Kesinlikle 13 megapixel kalitesinde değil.ama yakın çekim makrolar süper detaylı çıkıyor.Zannedersem bundan ucuz akıllı telefon yok.1 gb ram az gelebilir ama iş görüyor.Android upgrade olmuyor.4.4.2 de kalıyorsunuz.Hatta root bile olmuyor.pil performansı berbat.Eğer ekran parlaklığını en kısığa alırsanız günü çıkarabilir ama navigasyon ve bluetooth açtığınızda 2 saat bile dayanmıyor.yine de ucuz olsun iş görsün,ben de her türlü uygulamayı çalıştırabileyim ama çok az para vereyim derseniz bu fiyata böyle bir telefon bundan başka yok.8 çekirdekli işlemci normal uygulamalarda ısınma yapmıyor.Video izlerken biraz ısınıyor.Dediğim gibi en kötü yanı batarya performansı.Sadece şunu diyebilirim samsung s4 ile hemen hemen aynı performansta bir telefon.Bu da benim tecrübem.Yeni bir telefon alırsam xaomi mi5 almayı düşünüyorum ama fiyatının biraz daha düşmesini bekleyeceğim.

• Bu arada söylemeden edemeyeceğim,bu fiyat bandına giren iphone 6 da var.yanlız 6s değil iphone 6.Bu cihazda aluminyum yeterince sağlam üretilmediğinden birçok cihazın kasasının ortadan kayık gibi eğildiğine şahit oldum.Ayrıca kenarları da yeterince sağlam desteklenmemiş.cihaz biraz fazla yüksekten köşesini yere çarparak düştüğünde ekran kırılmakla kalmıyor kasa da yamuluyor.Yani bu incelikte bir telefon için kasa yeterince sağlam tasarlanmamış.her ne kadar koruyucu kılıf ile düşme esnasında oluşabilecek hasarlar engellense de dalgınlıkla arka cebinize koyup bir yere oturursanız çok büyük bir ihtimalle ekran kırılıp kasanız eğilecektir.Biraz daha fazla verip 6s almanızı öneririm.
  • WoXeD kullanıcısına yanıt
    Nerden aldin ve avrupa versiyonumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cebimde 2000 tl olsa telefon almazdım,teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    amerikaya giden arkadaşımdan getirttim 2 tane.amerika versiyonu.türkcell ve telekomda deneme şansım oldu konuşma 3g sorunsuz ama 4g bandı farklı sanırım 4g görmüyor.ama 3gde 20/10mbit internet bana yeterli geliyor her işimi çözüyor.Avrupa versiyonunda bu sıkıntı olmayacaktır.Alacak olan arkadaşlar dikkat etsin.
  • Iphone SE > 1900 TL
  • hahahahaha dandik soni yok. soni sen 40 fırın ekmek yeyipte gel. önce dual tone flash+ois+kablosuz şarja geç. sonra kapasitif tuşları çalma. ekran kasa oranını düzelt. malzeme kaliteni iyleştir. telefonların cepte bükülmesin ve kendi kendine çatlamasın. malzemeden çalma. işçilik kaliteni artır. sonra belki rakip olursun :))

• hahahahaha dandik soni yok. soni sen 40 fırın ekmek yeyipte gel. önce dual tone flash+ois+kablosuz şarja geç. sonra kapasitif tuşları çalma. ekran kasa oranını düzelt. malzeme kaliteni iyleştir. telefonların cepte bükülmesin ve kendi kendine çatlamasın. malzemeden çalma. işçilik kaliteni artır. sonra belki rakip olursun :))

• 1800 civarına Z5 bulunabiliyor...

• xiaomi mi5 varken digerlerine bakilmaz bile

• bu fiyatları yazan kimse kafayı yemiş her hal en az 500 tl fark var birde note 4 gibi telefon varken bunları yazmanın anlamı ne

• Meizu mx6

Bizde mevzu meizu dur.

• Ben mi 5 aldım ve kullaniyorum. Malzeme kalitesi de bence iyi neden böyle bir yorum yapılmış anlamadım. 32 ve 64 gb lik modellerin arkası cam, 128 gb lik olan seramik. Bence en iyisi mi5 başkasına para vermeyin derim

• Başlığın ilk iki sayfasında "2000 TL telefonu verilir mi, neyin kafası" tarzı yorumlar gelmiş...Saygı duyarak insanoğlundaki bazı zaafları söylemek isterim. (mesela bende de var olan) ;

- Cep telefonu denilen alet insan ile bütünleşmiş bir parçası olmuş bir aygıt, aksesuar bir nevi
    - Kimi sadece iletişim aracı olarak kullanır ( 1000 TL altı ) kimisi gösteriş (2000 TL ve üzeri) için ..
    - Kimisi dağda kırda bayırda çalışıyor şarj sorunu yaşıyordur VİBE P1 ile bunu giderir kimisi Genel Müdür ve müadili bir pozisyonda çalışıyordur onu General Mobile olsa kesmez. Tarza ihtiyacı vardır, elini cebine götürdüğünde SONY/SAMSUNG tasarımı kalitesini kendi ile özdeşleştirip yansıtması gerekir.
    - (yadırgamak için söylemiyorum) Bir inşaat işçisi inşaatta ve kahvede pişpirik oynarken 2000 TL'lik altın rengi Samsung S6 Edge'yi masaya çıkarsa abes karşılanır hatta dışlanır, ancak gelir durumu üst düzey olan bir memur, müdür için ise tam aksi.

Ben 1500 TL civarı telefon arıyordum birçok kimse bana LG G4 o seviyede alınacak en iyi telefon demişti, ancak ben G4 tasarımını br Sony Z/AX serileri veya Samsung S6/3/5/7 ye göre kaba duruşunu sevmedim. Sony veya Samsung'dan başka bir telefon beni kesmez isterse 7 gün bataryası gitsin, full+full 4k yok 5k video kalitesi, kamera kalitesi beni ilgilendirmez Telefonun o metal dokusunu hissetmezsez olmaz. 2000 TL yi basıp alırım. Örnekler çoğaltılabilir ancak ne demek istediğim anlaşıldı. Herkes ayağını yorganına göre uzatacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

g5 ten xperia x e geçtim. 1900 tl sıfır kapalı kutu aldım. ilk önce içindeki işlemciye aldanıp duraksadım ama kesinike kullanıcı deneyimi g5 ten iyi. bende xperia x derim

O fiyata nereden aldınız? Bende düşünüyorum ama 2binden aşağı bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

g5 ten xperia x e geçtim. 1900 tl sıfır kapalı kutu aldım. ilk önce içindeki işlemciye aldanıp duraksadım ama kesinike kullanıcı deneyimi g5 ten iyi. bende xperia x derim

O fiyata nereden aldınız? Bende düşünüyorum ama 2binden aşağı bulamadım.

istanbulda fatura sorun etmezseniz kapalı kutu 1800 e bile veren var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tam1marjinal

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Birkaç soru sormak istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum. Asus zenfone 6 telefonum dün akşam itibrariyle mefta olmuş durumda. en geç bu hafta içi yeni bir tel almalıyım. Fiyat olarak 1000 tl bandını düşünüyorum. Maximum 1200-1300

1- Lenovo vibe p1 ile p1 pro arasındaki fark tam olarak nedir ? Birkaç araştırmada sadece 1 gb ram fazla olduğunu gördüm pro nun ama doğrumudur gerçekten ? sırf 1 gb ram fazla diye 300 tl vermek ne kadar mantıklıdır. 2 gb bizi idare etmez mi ?

2- Gm 5 plus ile vibe p1 arasında kaldım . GM 1000 , p1 1.070 tl .. gm 3 gb ram iken p1 2 gb ram ama p1 inde batarya 5000 mah . Hangisi arasında seçim yapmalıyım . Lütfen objektif bir görüş verirmisiniz ?

Bekleyebilirsen P2 al Ama P1'de fena değil 2 gb ram yeterli ve devasa 5000 mah pil. Daha üstü yok şu sıralar.Gm 5 plus android 7 aldı ama pil performansı çok kötü . Dediğim gibi P2 çok yeterli olacak. 4 gb ram 5100 mah pil 64 gb rom 16 mp sony kamera... tadından yenmez ( S7 veya iphone 7_ 6s Lg v20 bu gibi tellerle kıyaslama tabii)

• samsung tan baskası yalan

• Şu tarih itibariyle önerileriniz hala geçerli midir?
    Sizce Huawei mate 8 veya nova plus listede nereye dahil olur?
    Teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-100DED1C1 -- 26 Kasım 2016; 18:12:2 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.