Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi 32gb alacağım garantiden ümidi kestim 1170 e patlar.
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    O kadar bekleyeceksen iki seçeneğin daha olur moto z force ve axon 7 güzel modeller iyi seçenekler olur onlarda senin için alacağın zaman daha net belli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

Xiaomi 32gb alacağım garantiden ümidi kestim 1170 e patlar.

Nereden alıyorsunuz hocam ? 128Gb pro modelini satan var mı?
  • Şimdi n11'deki 2500 liraya 200 lira indirim çeki ve 75 lira worlpuan ile 2500 liralık bir telefonu 2225 tl'ye alabiliriz.

Ama sorun şu ki bu defa da ne alacağımı şaşırdım

• Evet hocam 1700tl yurtdışından geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

Evet hocam 1700tl yurtdışından geliyor

Hocam nasıl, kim getiriyor?

• z5 almayı dusunuyodum ancak hiç bi yerde stok olmaması istediğim rengini bulamamam derken acaba g5 mi alsam diye düşünmeye bssladım. kamera konusunda aksamları benı uzmesın ıstıyorum ön kamerası nasılsır gece cekimi vs z5 ile kıyaslarsak ? bide dayanıklı olsun telefon istiyorum o konudada sony 1 numara tecrubeyle test ettım lg nin ekranı daha narin. sonuc olarak 2000 lira butceyle kamerası bataryası dayanıklılıgı iyi olan bi telefon arıyorum ciddi anlamda kafam karısık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

z5 almayı dusunuyodum ancak hiç bi yerde stok olmaması istediğim rengini bulamamam derken acaba g5 mi alsam diye düşünmeye bssladım. kamera konusunda aksamları benı uzmesın ıstıyorum ön kamerası nasılsır gece cekimi vs z5 ile kıyaslarsak ? bide dayanıklı olsun telefon istiyorum o konudada sony 1 numara tecrubeyle test ettım lg nin ekranı daha narin. sonuc olarak 2000 lira butceyle kamerası bataryası dayanıklılıgı iyi olan bi telefon arıyorum ciddi anlamda kafam karısık

Şuan iki seçenek var gibi o bütçelere huwai p9(düşük ışık çekimini sevmedim) lg g5(düşük ışıkta da gayet başarılı gündüz çekimleride iyi hatta incelerken dikkat ettim s7den daha başarılı bence) z5 alınmaz bende sonyciyim normalde ama sony'nin ön kameraları o kadar iyi değil ayrıca donanım olarak çok gerideydi yanılmıyorsam. İncelemelere bakarsak kamera olarak sıralayım gece çekimde. lg g5>s7>htc a10>huwai p9

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

O kadar bekleyeceksen iki seçeneğin daha olur moto z force ve axon 7 güzel modeller iyi seçenekler olur onlarda senin için alacağın zaman daha net belli olur.

Beklemek daha iyi o zaman bu modellerden haberim yoktu bilgi için sağolasın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Maddi durumunun benden çok daha kötü olduğunu bildiğim insanların elinde 3-4 bin tl lik İphone'lar görüyorum. Ben yılbaşında 700 liraya aldığım ASUS Zenfone 2 Laser 5.5 kullanıyorum. Ve o adamların telefonu 3 verimle kullanıyolarsa ben 5-6 verimle kullanıyorum. yani adam 3 bin verim 3 verim alırken ben 700 tl verip 5 verim alıyorum. yani adam verim başına bin tl ödüyor ben verim başına 120 TL. Adamın geliri benden 8 kat fazla olmalı ki bu telefonu alsın ki o adamın geliri bırakın benden 8 kat fazla olmayı benim gelirimden daha az. 3 maaşını telefona yatıran var bu memlekette. 24 ay 100 - 200 liralık tahaddüte giren var. kafayı yemiş durumda Türk insanı. Akıllı olun!!! Performans istiyorsanızda gidin GM 5 alın oturun yerinize.

Dostum insanların satın alma özgürlüğü kendilerine aittir. İsterse gider macbook alır düşük maaşla çalıştıgı halde. Başkalarının ne yaptıgı neden sizi bu kadar ilgilendiriyor ?

edit : Atıyorum telefonun parasını ödeyemedi de gelip sizden borç mu istedi bu insanlar, bu tür tepkiler ilginç geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 16 Eylül 2016; 20:13:23 >

• Normalde lg kullanıcısıyım ve android yuzunu kullanıslı buluyorum.
    Hem P9 hemde G5 kullanan varmı burada. Yazılım olarak p9
    lg gibi kullanıslımı hangisi daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Normalde lg kullanıcısıyım ve android yuzunu kullanıslı buluyorum.

Pargalı 1905 arkadaşın yorumu bu hocam;

Piyasadaki bu sene çıkmış olan bütün cihazları kullanmış biri olarak, iPhone kullanıp Android'de sürekli iPhone'u arayan biri olarak ilk kez sattığım G5'den sonra özletti kendini G5 ve yeniden G5 aldım. P9'da kullandım bildirim sorunu yaşamıştım, sonrasında sattım. G5 Hakkatten bu cihaz tam bi canavar. Kamerası aşık ediyor insanı, arka kamera olsun ön kamera olsun gerçekten efsane. Geniş açı ise bi yere gittiğinizde inanılmaz derecede insanı sürekli fotoğraf çekmeye teşfik ediyor, kamera ile pek işim olmazdı ancak elimde G5 olunca sürekli çıkarıp çıkarıp fotoğraf çekiyorum, kamerası için alınır bu cihaz, DSLR makineleri aratmayan cinsten. Ghost Screen sorunu bence abartılıyor. Android konusunda samsung, huewei, xaomi konularına girin bi ton sorunlar her cihazda var, huewei lerde bildirim sorunu her cihazda var nerdeyse kimse abanmıyor, konu LG olunca daha bi abanıyor insanlar anlamıyorum sebebini. Sonuçta cihazda bi sorun çıktımı LG getir değiştirelim demiyormu diyor, g3 sahiplerine g5Se vermedimi verdi. g4 sahiplerine al G5 kullan demedimi dedi, yok istemiyorsan paranı geri verelim demedimi bu firma dedi. ee daha ne bu kadar LG konusunda bi karalama var, haksızlık ediliyor bu firmaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Normalde lg kullanıcısıyım ve android yuzunu kullanıslı buluyorum.

Pargalı 1905 arkadaşın yorumu bu hocam;

Piyasadaki bu sene çıkmış olan bütün cihazları kullanmış biri olarak, iPhone kullanıp Android'de sürekli iPhone'u arayan biri olarak ilk kez sattığım G5'den sonra özletti kendini G5 ve yeniden G5 aldım. P9'da kullandım bildirim sorunu yaşamıştım, sonrasında sattım. G5 Hakkatten bu cihaz tam bi canavar. Kamerası aşık ediyor insanı, arka kamera olsun ön kamera olsun gerçekten efsane. Geniş açı ise bi yere gittiğinizde inanılmaz derecede insanı sürekli fotoğraf çekmeye teşfik ediyor, kamera ile pek işim olmazdı ancak elimde G5 olunca sürekli çıkarıp çıkarıp fotoğraf çekiyorum, kamerası için alınır bu cihaz, DSLR makineleri aratmayan cinsten. Ghost Screen sorunu bence abartılıyor. Android konusunda samsung, huewei, xaomi konularına girin bi ton sorunlar her cihazda var, huewei lerde bildirim sorunu her cihazda var nerdeyse kimse abanmıyor, konu LG olunca daha bi abanıyor insanlar anlamıyorum sebebini. Sonuçta cihazda bi sorun çıktımı LG getir değiştirelim demiyormu diyor, g3 sahiplerine g5Se vermedimi verdi. g4 sahiplerine al G5 kullan demedimi dedi, yok istemiyorsan paranı geri verelim demedimi bu firma dedi. ee daha ne bu kadar LG konusunda bi karalama var, haksızlık ediliyor bu firmaya.

Siz böyle yazınca aklıma geldi,

8-9 yıl önceydi.

LG cookie modeli girdi Türkiyeye.

Lakabı "iphone killer"dı.

Her yönüyle iphone'dan daha kaliteliydi.

Ama tarih oldu gitti.

Sürekli aynı hikayeye mahkum oldu LG markası ne yazık ki.

• @Emre-Dylan hocam G3'den dilim yandı ve servise bırakacağım Pazartes, . Tekrar LG almak istiyorum ancak güvenemiyorum . Serviste sürünmek istemiyorum . G5'de çok istiyorum bakalım ne yapacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: pUnduli

Ne kadar forumda nefret edilse de benim için en iyi telefon fiyatı 1200 leri görmüş Lumia 950 XL. 920 yi 4 senedir kullanıyorum onu da bir 4 sene kullanırım.

Android'in ne kendisini ne arabirimini sevmiyorum, esas parayı kazanan Google olduğu için yeni cihazda eklemedikleri gereksizlik kalmadı. iOS ise tek tuş fantazisi bitmedikçe asla gündemimde olmaz.

Ben lumia 735 kullanıcısıyım yazılımda stabillikte alayına ateş eder amiral modellere filan ama gel gör ki kamera batarya ve markette eksiklik var. İnstagramı adam gibi kullanamıyorum hala beta geliştirmiyorlar geliştirseler 950 modelini alırımda yok gelişmiyo lanet marketi. Gerçi adamlar da haklı adam yazılımdan parayı kırıyor kim uğraşcak telefonun marketiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

@Emre-Dylan hocam G3'den dilim yandı ve servise bırakacağım Pazartes, . Tekrar LG almak istiyorum ancak güvenemiyorum . Serviste sürünmek istemiyorum . G5'de çok istiyorum bakalım ne yapacağız

Bende tereddütteyim ama tr garantili alırsam en fazla 15 gün telefonsuz kalırım para iadesi talep ederim diye düşünüyorum. Tabi paramı vermeyip yeni cihaz verirlerse o zaman büyük sıkıntı olur benim için

• Hocam %20 kesinti ile para iadesi oluyormuş. THH'ne başvurunca tamamını alabiliyormuşsun diye okudum . Bir an önce G3'den kurtulmam lazım. Arayüz sade,göze hitap ediyor ,hoş ama Sim kart kafasına göre okuyor . Canı sıkılınca restart atıyor, lenste çizikler var ilk aldığımdan beri. Telefonsuz kalmamak için vermedim ama 1.5 senede birkaç kez düştü . İnşallah kullanıcı hatası demezler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 16 Eylül 2016; 21:54:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Abarttın. Sadece sahibinden com da 7 sayfa ilan var. Bunlar satanlar bilmem kaç katıda satmayan vardır yok el parmağı yok ayak parmağı.

İşte millet hatasından dönmeye çalışıyor.Şaka bir yana s7 edge 6-6s konularına bak birde se konusuna bakarsan birilerinde adam kaynarken birinde bir kaç kullanıcı dışında kimse yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

Maddi durumunun benden çok daha kötü olduğunu bildiğim insanların elinde 3-4 bin tl lik İphone'lar görüyorum. Ben yılbaşında 700 liraya aldığım ASUS Zenfone 2 Laser 5.5 kullanıyorum. Ve o adamların telefonu 3 verimle kullanıyolarsa ben 5-6 verimle kullanıyorum. yani adam 3 bin verim 3 verim alırken ben 700 tl verip 5 verim alıyorum. yani adam verim başına bin tl ödüyor ben verim başına 120 TL. Adamın geliri benden 8 kat fazla olmalı ki bu telefonu alsın ki o adamın geliri bırakın benden 8 kat fazla olmayı benim gelirimden daha az. 3 maaşını telefona yatıran var bu memlekette. 24 ay 100 - 200 liralık tahaddüte giren var. kafayı yemiş durumda Türk insanı. Akıllı olun!!! Performans istiyorsanızda gidin GM 5 alın oturun yerinize.

Dostum insanların satın alma özgürlüğü kendilerine aittir. İsterse gider macbook alır düşük maaşla çalıştıgı halde. Başkalarının ne yaptıgı neden sizi bu kadar ilgilendiriyor ?

edit : Atıyorum telefonun parasını ödeyemedi de gelip sizden borç mu istedi bu insanlar, bu tür tepkiler ilginç geliyor.

Özgürlüklerini kısıtlamak gibi bir gayem yok. Sosyolojik bi tespit yapıyorum, hindistanda pazarın yüzde 1 ine sahip olan ıphone ulkemizde muazzam bir pazar payına hakim. Satin alma paritesine gore Amerikadaki bir insana gore 10 kat daha zor alınması gereken bir ürün memlekette herkesin elinde oyuncak olmuş durumda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

Özgürlüklerini kısıtlamak gibi bir gayem yok. Sosyolojik bi tespit yapıyorum, hindistanda pazarın yüzde 1 ine sahip olan ıphone ulkemizde muazzam bir pazar payına hakim. Satin alma paritesine gore Amerikadaki bir insana gore 10 kat daha zor alınması gereken bir ürün memlekette herkesin elinde oyuncak olmuş durumda.

Hocam şöyle bir şey var hindistan üzerinden örnek vermişsiniz bende bu örnek üzerinden ilerleyeceğim. Hindistanda %25 civarı daha ucuz bütün modeller ama ülkenin milli geliri bizim ülkemize bakarak daha düşük seviyelerde. Şu konuda haksızsınız diyemem telefon artık bir ihtiyaçtan çıkıp aksesuar haline geldi ama bu yüzyılda normal bir şey diyebilir miyiz? Evet diyebiliriz çünkü sokağa çıkıp baktığımızda bile artık insanların kullandığı araçlar ortalama 35 40bin lira civarında. Yani insan oğlu genelleme yaparsak şuan her şeye doymuş durumda. Yani kısıtlama yapmak şart aslında çünkü milli servet sayılır sizin haklı tarafınız var bu konuda ama özgür iradeye sahip olduğumuz için genelleme yaparak bu tür yazıları yazmaktan uzak durmak gerekir tartışma çıkmaması için. Mesela bir telefona 1k liradan fazla ödemek bence israf, evet israf ama isteklerimi karşılayan modeller maalesef vergilerden dolayı bu bütçenin üstünde kalıyor. O yüzden istemeyerekte olsa insan almak zorunda kalıyor diyebiliriz. Şu da var lg g4 1 yıl kullanıp g5 çıktığında g4'ü ölü fiyatına verip g5 alıyorsan bu gerçek israf ve tercih meselesidir. Herkesin parası nasılsa kendine ben g5 almayı düşünüyorum ve bir sorun yaşamazsam 3 3.5 sene kadar kullanmayı planlıyorum, hal böyle olunca israf olmaktan bir nebzede olsa çıkıyor diyebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.