Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bir telefon şuan fiyatlarının karşılığını vermiyor bence özellikle kamera konusunda telefon ekranlarında hepsi güzel gösteriyor ama monitör veya tv ile bakarsanız detay konusunda hemen hepsi yetersiz gelecektir kameralar gelişiyor ama hala yetersiz verilen paralara göre tabi. Lg nin en büyük artısı kamera arayüzü bence daha fazla manuel ayara imkan sunuyor sanırım diğerlerinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

Moto g4 plus bekliyordum ama bu fiyata alınmaz.Tamamen plastik kasa 2gb ram ve 16 gb hafıza olan model 1300TL...
    Alternatifi çok,4gb ram 32 gb hafıza ile gelseydi tamam derdim.
    Telefonun iyi bir laser autofocuslu kamerası var,ekran çok aydınlık ve saf android olması artısı.

4GB dendi mi artık aklıma note 5 note 7 gelirdi artık via A1 geliyor. Bu televizyon reklamlarıyla aklıma işledi herifler resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Hiç bir telefon şuan fiyatlarının karşılığını vermiyor bence özellikle kamera konusunda telefon ekranlarında hepsi güzel gösteriyor ama monitör veya tv ile bakarsanız detay konusunda hemen hepsi yetersiz gelecektir kameralar gelişiyor ama hala yetersiz verilen paralara göre tabi. Lg nin en büyük artısı kamera arayüzü bence daha fazla manuel ayara imkan sunuyor sanırım diğerlerinden.

Kesinlikle katılıyorum sana. O kadar teknoloji gelişiyor şu bu özellikler ekleniyor fakat telefonlarda sadece MP boyutu değişiyor. Görüntü kalitesi kamera kalitesi aşağı yukarı aynı. Fakat LG fikrine katılmıyorum adamlar zaten piyasadan sönüp gidecekler gibi duruyor
  • Rica edeceğim bir güzel insan bana metal kasa dizaynlı ve performanslı bir ürün söyleyebilir mi bu fiyat bandında? 2000+ olmasın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffers

Rica edeceğim bir güzel insan bana metal kasa dizaynlı ve performanslı bir ürün söyleyebilir mi bu fiyat bandında? 2000+ olmasın lütfen

Çok araştırdım lg g5 sorunlu olmasaydı g5 derdim ama huwai p9 diyeceğim. P9un duşuk ışık çekimi pek hoşuma gitmedi bir tek. Bende p9 alacağım gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

Rica edeceğim bir güzel insan bana metal kasa dizaynlı ve performanslı bir ürün söyleyebilir mi bu fiyat bandında? 2000+ olmasın lütfen

Çok araştırdım lg g5 sorunlu olmasaydı g5 derdim ama huwai p9 diyeceğim. P9un duşuk ışık çekimi pek hoşuma gitmedi bir tek. Bende p9 alacağım gibi...

Piyasadaki bu sene çıkmış olan bütün cihazları kullanmış biri olarak, iPhone kullanıp Android'de sürekli iPhone'u arayan biri olarak ilk kez sattığım G5'den sonra özletti kendini G5 ve yeniden G5 aldım. P9'da kullandım bildirim sorunu yaşamıştım, sonrasında sattım. G5 Hakkatten bu cihaz tam bi canavar. Kamerası aşık ediyor insanı, arka kamera olsun ön kamera olsun gerçekten efsane. Geniş açı ise bi yere gittiğinizde inanılmaz derecede insanı sürekli fotoğraf çekmeye teşfik ediyor, kamera ile pek işim olmazdı ancak elimde G5 olunca sürekli çıkarıp çıkarıp fotoğraf çekiyorum, kamerası için alınır bu cihaz, DSLR makineleri aratmayan cinsten. Ghost Screen sorunu bence abartılıyor. Android konusunda samsung, huewei, xaomi konularına girin bi ton sorunlar her cihazda var, huewei lerde bildirim sorunu her cihazda var nerdeyse kimse abanmıyor, konu LG olunca daha bi abanıyor insanlar anlamıyorum sebebini. Sonuçta cihazda bi sorun çıktımı LG getir değiştirelim demiyormu diyor, g3 sahiplerine g5Se vermedimi verdi. g4 sahiplerine al G5 kullan demedimi dedi, yok istemiyorsan paranı geri verelim demedimi bu firma dedi. ee daha ne bu kadar LG konusunda bi karalama var, haksızlık ediliyor bu firmaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: cileklivanilya

quote:

Orijinalden alıntı: mkaracabay

quote:

Orijinalden alıntı: cileklivanilya

quote:

Orijinalden alıntı: SimurgFC

Garanti olayına takılmazsan mi 5 öneririm.
    Lenovo a7010da daha önce incelemiştim 800 lira bandında sanırım, ben beğenmiştim incele istersen.

Mi 5 ülkemiz de kullanılan 800-900 Mhz bandını desteklemiyor, 4G benim için önemli. Mi 5'i bu yüzden eledim.

Ülkemizdeki tüm şebekeleri destekliyor, hepsiburada.com da gorebilirsiniz

4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

via:http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-6948.php

Ülkemiz de yaygın olarak kullanılan 800-900 bandı 4G bölümün de yazmıyor.

2G ve 3G sorunsuz gözüküyor.

gsm 800 destekliyorsa lte 800'de destekler. ayni sistemden hem 2g hem 4g sinyali basiliyor cunku

• Hocam o bu forumun genel pisliği hepsi LG ye sallamak için paralı asker gibi çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Öncelikle teşekkür ederim. Nedense huawei markasına pek güvenemiyorum ısınamadım. Birde bu telefona 2000tl ve hatta daha üstü bir para verecez fakat 3GB ram ve de kasa olarak dizayn da orta halli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

quote:

quote:

Piyasadaki bu sene çıkmış olan bütün cihazları kullanmış biri olarak, iPhone kullanıp Android'de sürekli iPhone'u arayan biri olarak ilk kez sattığım G5'den sonra özletti kendini G5 ve yeniden G5 aldım. P9'da kullandım bildirim sorunu yaşamıştım, sonrasında sattım. G5 Hakkatten bu cihaz tam bi canavar. Kamerası aşık ediyor insanı, arka kamera olsun ön kamera olsun gerçekten efsane. Geniş açı ise bi yere gittiğinizde inanılmaz derecede insanı sürekli fotoğraf çekmeye teşfik ediyor, kamera ile pek işim olmazdı ancak elimde G5 olunca sürekli çıkarıp çıkarıp fotoğraf çekiyorum, kamerası için alınır bu cihaz, DSLR makineleri aratmayan cinsten. Ghost Screen sorunu bence abartılıyor. Android konusunda samsung, huewei, xaomi konularına girin bi ton sorunlar her cihazda var, huewei lerde bildirim sorunu her cihazda var nerdeyse kimse abanmıyor, konu LG olunca daha bi abanıyor insanlar anlamıyorum sebebini. Sonuçta cihazda bi sorun çıktımı LG getir değiştirelim demiyormu diyor, g3 sahiplerine g5Se vermedimi verdi. g4 sahiplerine al G5 kullan demedimi dedi, yok istemiyorsan paranı geri verelim demedimi bu firma dedi. ee daha ne bu kadar LG konusunda bi karalama var, haksızlık ediliyor bu firmaya.

Güzel demişsin kamera çok etkiler beni ama dediğim gibi belki duyduklarımdan belkide insanların algısından dolayı lg biraz düşüşte gibi duruyor. Öylesine güçlü bir firma dizayn ve spec olarak amiral ürünlerde geri kalıyor.

• Gençler güncel ürünlere bakarsak eğer aşağı yukarı 1000-2000 tl bandında benim ilgimi dehşet çeken ürün casper'ın yenisi A1 direk. Eşime aldım ve 1 haftadır yüzü gülüyor kullanırken:D Taner abinizden size öneri bu ürün başka. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

Hocam o bu forumun genel pisliği hepsi LG ye sallamak için paralı asker gibi çalışıyor.

Note 7 de patlayan batarya çıktı kimse bu kadar yaygarasını yapmadı, kaldıki direk suratında konuşurken patlasa sonuçları felaket olur ama bu risk varmı note 7 de evet var? kimse yok diyemez. Xaomi'de yazılım sorunları var ve bildirim sorunsalı Huewei'de olduğu gibi bu cihazda da var. Sony için hiç bişi demiyorum herşey ortada. HTC zaten kendi dalgasında fiyatları iPhone ile yarışıyor peki ne satıyor fotoğraf çekmeden önce lens'i silmeden çektiğin fotoğraflar sürekli kötü çıkıyor. iPhone'dan sonra en iyi garanti hizmetini veren LG tartışmasız adamlar G3 de hatılıyorum 2 gün kalmıştı garanti süresinin bitmesine götürdüm vintek'e dedim cihaz ısınıyor ki şikayetim yoktu belki bi parçası sorunludur en azından 2 gün kala bi temizlik yapsınlar diye düşündüm adamlar para iadesi verdiler :)) Daha napsın bu adamlar. Samsung'da kavisli ekran camı kırıldığında 1200-1600 TL arasında ücret çıkaran firmayı kimse konuşmuyor buna sinirleniyorum. hergun samsung bölümünde sorunlu cihazların başlıkları açılıyor kimse etiket haline getirmiyor, LG kaldıki F/P ürünleri çıkarıyor ve yenilikçi bi firma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

quote:

quote:

Güzel demişsin kamera çok etkiler beni ama dediğim gibi belki duyduklarımdan belkide insanların algısından dolayı lg biraz düşüşte gibi duruyor. Öylesine güçlü bir firma dizayn ve spec olarak amiral ürünlerde geri kalıyor.

hangi konuda geride kalıyor kardeşim?

• LG G2 16 GB servise verdim bende mikrofondan boğuk ses geliyor diye vermiştim, G2 32 GB kapalı kutu verdiler. G3 16 GB verdim çatlak sorunu yüzünden G3 32 GB verdiler. Sıfırıyla değişen G2 yi babama vermiştim sıfırıyla değişen G3 ü anneme verdim sırf teknik servisi için yine Türkiye garantili G4 aldım sorun olursa yine servise veririm G5 verirler. Forumdaki LG karalama kampanyalarına aldırış etmemek lazım.
  • note7 ile s7 arasında 1400 1500 tl lik farkı hak edecek ne var?

• quote:

Metal kasa senin için olmazsa olmaz ise 1499tl fiyatıyla VIA A1 var bence hiç 2000 tl lere çıkmana gerek yok. Hem dizayn hem performans
  • quote:

Orijinalden alıntı: resfaction

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

şaka gibi paralardan bahsediyoruz aslında 20 cmlik 200 gr 200 tl maliyeti olmayan telefonlar sırf teknoloji denip gösteriş marka itibar denip çok yüksek fiyatlardan satılıp her yıl değiştirilip dünyamızı teknoloji çöpüne çeviriyor.

Benim telefon alacaklara tavsiyem Samsung j72016 olurdu distribütör Türkiye modelinde 2 gb ram Hd ekran var fakat

Delta garantili 3 gb ram Fhd ekran metal kasa 14nm 64 bit işlemcili 3300 bataryalı telefonu Delta garantisi ile 1000-1100 tl bandına alabiliyorsunuz ön kamerasıda 5mp + Flashlı.

2 bin tldan satsalar daha çok haber yapılır daha çok alınırdı bu listeyede girerdi sanırım..

j7 2016 3gb ramli modelini hangi site satıyor?????

Migrostakiler öyleydi ama kodları ne şimdi nerelerde satıyorlar bilmiyorum Haftaya Deltadan bilgili birini arayıp sormak lazım

• Lg Optimus , Nexus 4 ve Nexus 5 kullandım.
    Servis konusunda gram şikayetim olmadı.
    En son Nexus 5'de Anakart, batarya, ve kasa değişti.
    En sevdiğim yanı İstanbul'daki servisi banka gibi çalışıyor. Gidip sıra numarası alıp bekliyorsun. Arıza tespiti hemen yapılıyor. Kısa sürede halledilebilecek bir sorunsa veya parça varsa ellerinde yapıp gönderiyorlar.
    Parça beklediğim cihaz bile maksimum 10 gün içerisinde hazırlandı.
    Servis konusunda sorun yaşamadım hiçbir zaman.
  • frenze kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam optimus g ve nexus 4 vardı bendede şengüller servisi diyorsunuz sanırım? Dediginiz gibi cok pratik calisiyorlar ama cihazda sorun varsa surekli gitmek can sikabilir. Onun harici optimus g cihazımda bataryayı bile keyfi olarak degistirtmistim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alper-tgn

quote:

Metal kasa senin için olmazsa olmaz ise 1499tl fiyatıyla VIA A1 var bence hiç 2000 tl lere çıkmana gerek yok. Hem dizayn hem performans

bak bu hoşuma gitti fena değilmiş, 97% metal diyor :D
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.